valla mesajlara bakıyorum da bu hafta hepimizde var bir sıkıntılar. Hepimiz muzdaribiz birşeylerden. Ben biraz yorulduğumuzu da düşünüyorum .Haftasonu kıyafetleri yıkayıp ütüledim çantayı hazırlamak için, birde buzluğa koymak için birşeyler yaptım yoruldum bugün iş yerinde biraz dinleniyorum valla. Evde olmak ban hep daha zor geliyor. Erken doğum yapan arkadaşlarım hep temizlik sonrası doğurmuşlar aman dikkat edelim.
Dün benimde karnım çok ağrıdı hatta afedersin ishal oldum anlık ödüm koptu. Hatta öğle ağrıdı ki ağladım . Bir an doğum başliyor sandım düzeldi. Ama hafif hafif karnım ağrıyor yine
Benim de öyle ya bugün neden böyle oldu anlamadim ama tam regl dönemi gibi karın ve kasık ağrısı var. Bebek bu sefer solda sertleşiyor ve hem makata hem vajinaya baskı yapıyor olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum şurada zaten az bir zaman kaldı inşallah normaldir bu belirtiler
Çekim için nasıl kızlar?? Kumaşı baya ince iç gösteriyor içine ten rengi emzirme atleti giysem kurtarır diye düşündüm. Baktığım bütün modellerde iç gösterme problemi var yazıyordu çünkü yorumlarda hep..
valla mesajlara bakıyorum da bu hafta hepimizde var bir sıkıntılar. Hepimiz muzdaribiz birşeylerden. Ben biraz yorulduğumuzu da düşünüyorum .Haftasonu kıyafetleri yıkayıp ütüledim çantayı hazırlamak için, birde buzluğa koymak için birşeyler yaptım yoruldum bugün iş yerinde biraz dinleniyorum valla. Evde olmak ban hep daha zor geliyor. Erken doğum yapan arkadaşlarım hep temizlik sonrası doğurmuşlar aman dikkat edelim.
Benim de öyle ya bugün neden böyle oldu anlamadim ama tam regl dönemi gibi karın ve kasık ağrısı var. Bebek bu sefer solda sertleşiyor ve hem makata hem vajinaya baskı yapıyor olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum şurada zaten az bir zaman kaldı inşallah normaldir bu belirtiler
Çekim için nasıl kızlar?? Kumaşı baya ince iç gösteriyor içine ten rengi emzirme atleti giysem kurtarır diye düşündüm. Baktığım bütün modellerde iç gösterme problemi var yazıyordu çünkü yorumlarda hep..
Aay ben de hiç yürümem yurumem dün 8500 adım atmışım 7.3 km yürümüşüm. Akşam eve gelince de eşimin sadece bugünlük giyeceklerini ütüleyecektim bir anda utulerdeki her şeyini ütüledim kalmasın diye, bünyeye ağır geldi sanirim
ben börek sardım attım biraz. Açma hamuru yaptım birazını tereyağlı açma birazını da kruvasan yaptım içine çikolata sürdüm. Biraz ceviz şeklinde kurabiye yaptım. Haftaya da biraz sarma sarıp atabilirsem atıcam canım.
Kızlar bugün başıma ne geldi diyetisyen için evden çıktım merdivenlerden düştüm diz kapaklarımın üstüne 4 merdiven öyle indim aklımı kaybettim resmen korkudan neye uğradığımı şaşırdım bebeğime bişey olucak sandım kafam döndü anlık nolur yürürken bi yerden inerken çok dikkat edin