2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Keseyi gördüyse yerleşme yerinden dış gebelikmi normal bir gebelik mi olduğunu anlaması lazım dış gebelikte tüplerin oraya yerleşiyor normalde rahğm içine yerleşiyor aslında

Keseyi gördüyse yerleşme yerinden dış gebelikmi normal bir gebelik mi olduğunu anlaması lazım dış gebelikte tüplerin oraya yerleşiyor normalde rahğm içine yerleşiyor aslında
Dış gebelik gibi durmuyor diyor bilmıyorum artık canım Allah hayırlısını eylesin inşallah böyle kötü bişi olmasın

Canım sanırım 4 falan bende tam bilmiyorum bişey söylemedi doktor bugün soracaktım ama göremedim kan aldılar sadece
Bende gecen 4+5 gittim keseye bakar zannettim ama bakmadı tahmini hesaplama yaptın ben 2 kere kan vermiştim zaten sonra haftaya gel dedi ama ben birdahaki haftaya gideceğim hem kalp atışını hem keseyi görmek için

Bende gecen 4+5 gittim keseye bakar zannettim ama bakmadı tahmini hesaplama yaptın ben 2 kere kan vermiştim zaten sonra haftaya gel dedi ama ben birdahaki haftaya gideceğim hem kalp atışını hem keseyi görmek için
Evet oda mantıklı ama sonuca göre randevu veririz dedi yani artışa göre canım sana haftaya gel dediğine göre değerlerin artmış bakalım benimde bu akşam yada yarın sabah haber vereceklermiş

Ayy hayatım çok geçmiş olsunn hiç anlamadın mı peki idrarda enfeksiyon olduğunu

Kızlar bende de bugün idrar yanması olmaya başladı sanki biraz yani çok gelmiş gibi gidiyorum ama biraz yapıyor ve biraz da yanıyor bişey olur mu sizce yada üşüttüm mü acaba bişey olmaz dimi

Kızlar bende de bugün idrar yanması olmaya başladı sanki biraz yani çok gelmiş gibi gidiyorum ama biraz yapıyor ve biraz da yanıyor bişey olur mu sizce yada üşüttüm mü acaba bişey olmaz dimi
Muhtemelen sende de enfeksiyon var bu şekilde oluyor enfeksiyon

Sırt üstü uzandığımda atma oluyor ama eskiden de karnım atardı
Sırt üstü uzanınca benim karnım çok geriliyor içi açıyor kuzum uyuyamıyorum ondan geceleri pek karnımın içi hep yırtılmış gibi hissediyorum karnımda kocaman oldu bi geçmedi bu şişkinlik seninde öyle acıyor mu karnının içi

Bacağımı gerersem gerginlik rahatsız ediyor acıtıyor onun haricinde karnımin içinde acıma yok canım

Aman idrar yolu enfeksiyonu olmamıştır inşallah veya vajinal enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…