Baktı baktı Vajinal baktı ve görüyorum dedi aslında benim kanamam da var kanamayı da hiç hiç önemsemiyor diyor ki bazı gebelikler kanar diyor bizim için önemli olan parçalı bir kan olmaması önlem amaçlı tekrar prog Están içmemi işte kullanmama öneriyor bilmiyorum eve geldim bekliyorum hem çaresiz hem umutlu hem umutsuz inşallah benim için hayırlısı olsun benim korkum dış gebelikte şu an bu şartlarda böyle mi nilöıyorız
Keseyi gördüyse yerleşme yerinden dış gebelikmi normal bir gebelik mi olduğunu anlaması lazım dış gebelikte tüplerin oraya yerleşiyor normalde rahğm içine yerleşiyor aslında
Kızlar merhaba ben dr dan geldim kürtaj demişti dr tekrar beta bakalım dedi beta 2700 den 3600 olmuş bekleyelim dedi progestan kullanalım dedi dış gebelik olmayabilir diyor Kızlar ne yapacağımı şaşirdim
Keseyi gördüyse yerleşme yerinden dış gebelikmi normal bir gebelik mi olduğunu anlaması lazım dış gebelikte tüplerin oraya yerleşiyor normalde rahğm içine yerleşiyor aslında
Bende gecen 4+5 gittim keseye bakar zannettim ama bakmadı tahmini hesaplama yaptın ben 2 kere kan vermiştim zaten sonra haftaya gel dedi ama ben birdahaki haftaya gideceğim hem kalp atışını hem keseyi görmek için
Bende gecen 4+5 gittim keseye bakar zannettim ama bakmadı tahmini hesaplama yaptın ben 2 kere kan vermiştim zaten sonra haftaya gel dedi ama ben birdahaki haftaya gideceğim hem kalp atışını hem keseyi görmek için
Evet oda mantıklı ama sonuca göre randevu veririz dedi yani artışa göre canım sana haftaya gel dediğine göre değerlerin artmış bakalım benimde bu akşam yada yarın sabah haber vereceklermiş
Benimde testlerim çıkmaya başladı bu hamileliğim kötü geçecek gibi umarım şekerim çok etkilemez aşırı idrar enfeksiyonum çıktı birde idrarda protein çıktı umarım enfeksiyondan dolayı çıkmıştır şekerden çıkmış olma ihtimalini düşünmek istemiyorum gebelik zehirlenmesi bile yaşatabilir bu durum
Kızlar bende de bugün idrar yanması olmaya başladı sanki biraz yani çok gelmiş gibi gidiyorum ama biraz yapıyor ve biraz da yanıyor bişey olur mu sizce yada üşüttüm mü acaba bişey olmaz dimi
Kızlar bende de bugün idrar yanması olmaya başladı sanki biraz yani çok gelmiş gibi gidiyorum ama biraz yapıyor ve biraz da yanıyor bişey olur mu sizce yada üşüttüm mü acaba bişey olmaz dimi
Sırt üstü uzanınca benim karnım çok geriliyor içi açıyor kuzum uyuyamıyorum ondan geceleri pek karnımın içi hep yırtılmış gibi hissediyorum karnımda kocaman oldu bi geçmedi bu şişkinlik seninde öyle acıyor mu karnının içi
Sırt üstü uzanınca benim karnım çok geriliyor içi açıyor kuzum uyuyamıyorum ondan geceleri pek karnımın içi hep yırtılmış gibi hissediyorum karnımda kocaman oldu bi geçmedi bu şişkinlik seninde öyle acıyor mu karnının içi