2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar o kadar acıktım ki ama midem de bir o kadar bulanıyor. Yemek yapayim dedim hem halsizim hem mide bulantısı. İşim zaten yoğun bu ara. Bir anda ogurmeye başladım, hiçbir şey çıkmıyor sadece oguruyorum gözümden yaşlar geldi. O kadar saçma bir ruh halindeyim ki ağlamak istiyorum hem bulantım var hem açım hem bir şey yapamıyorum su an aglamakli olmam bile bana tuhaf geliyor açıkçası çubuk kraker almaya karar verdim yoksa ya açlıktan bayılcam ya mide bulantısından

Ayyu bende de öyle oluyor hayatım kendini aç bırakmaman lazım ekmek kaşar peynir zeytin falan ye ben hep öyle yapıyorum azaldı o yüzden bende

Ayyu bende de öyle oluyor hayatım kendini aç bırakmaman lazım ekmek kaşar peynir zeytin falan ye ben hep öyle yapıyorum azaldı o yüzden bende
Aç kalmayayim diye öğlen meyve yedim, ama bulantım iki gündür sürekli devam ediyor bulanmasina rağmen yiyorum. Her seferinde hem aç hem bulaniyor oluyor çok zorlamaya başladı

Hamileliği öğrenmeden önce banada bu sık olurdu zaten ama bugün yine oldu şimdi bu durumda bişey olmaz değil mi sakıncalı mı hamileyken acaba
Sanmam benim ilk hamileliğimdede hep vardı aşırı kötü olmadı hiç ama genel olarak vardı hep

Ekşili bamya ila ekşili dolma yaptım sanırım bu hamilelik bana sadece ekşi yedirecek geçenkinde mutfağın önünden geçerken kusuyordum şuan yemek bile pişiriyorum inanılmaz bi lüks

Ayy çok kötü inşaAllah uzun sürmez canım.
Bende açım ama canım zerre bişey yapıp yemek istemiyor ama mecbur bişeler yapıyorum evde yemek bekleyen yavrularım var. İnşaAllah bulantım vs olmaz olsa bile öğüre öğüre yapmak zorundayım çünkü

Ekşili bamya ila ekşili dolma yaptım sanırım bu hamilelik bana sadece ekşi yedirecek geçenkinde mutfağın önünden geçerken kusuyordum şuan yemek bile pişiriyorum inanılmaz bi lüks
Afiyet olsun canım Bende rüyamda sarma sarıyordum ekşili ekşili sanırım canım istiyor yapıcam yarına senin yazıyı görünce geldi aklıma

Belki tutunduğu yerden büyür canım, lütfen stres yapma
İnşallah canım sağol haftaya tekrar çağırdı. Bu süreçte ayakta 15-20 dkdan fazla kalma dedi. Rapor yazacaktı ama zaten oturarak çalışıyorum diye istemedim. Ultrasonda her yer siyahtı gösterdi hepsi kanama alanı imiş. İlk hamilelikte de bunları yaşamıştım o süreçler gözümün önüne geldi dejavu oldum üzüldüm. Karmakarışık duygularım

İnşallah olmaz canım, kendimi iyi hissettiğim an hemen çorba yaptım, kraker falan alcam marketten gelince de eşim gelesiye kadar en azından çorbadan içersem midem rahatlar belki. Tadına bakarken de güzel geldi, çorbanın iyi geleceğini hissediyorum

İlk hamileliğim zor geçti demiştin sanki canım, sağlıkla kucağına aldın ama değil mi? Lütfen olumsuz düşünme gördüğüm kadarıyla drlar hep kötüye hazırlıyorlar, stres olursan daha kötü olur lütfen stres yapma

Bende çorba yapacağım şimdi inşaAllah şifa olsun ikimizede

Afiyet olsun canım Bende rüyamda sarma sarıyordum ekşili ekşili sanırım canım istiyor yapıcam yarına senin yazıyı görünce geldi aklıma
Oda güzel olur da dolma tembel işi sarma ile uğraşmak düşünmek bile istemiyorum suan bide tokatlıyım aslında çok alışık olduğum bir konu ama Şuan herşeyin çok pratiği olsun istiyorum

Birde strese sokup kendini düşürme herşey olacağına varır sen strese girme ki herşeyin daha iyi olabilmesine imkan ver kendin için ve bebeğin için en iyisini iste elinden geleni yap ve gerisini oluruna bırak çok zor eminim ama inan birşeyleri böyle yapınca hayat inanılmaz kolaylaşacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…