2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim annem hem çalışan bir kadın hem de evde tüm işleri yapardı, çok hareketli bir hamilelik geçirmiş temizlik yemek iş hayatı vs. hiç oturmamış yani. Ben de 2750 doğmuşum ama annem çok zor bir doğumdu diyo. O zamanlar doğum izni 40 günmüş, ben hala yürüyemiyordum, oturamıyordum diyo. Yani biraz da genetik mi vücut yapısı mı bilemedim. Benim de aynı annem gibi oldu ama ben yatarak bir hamilelik geçirmiştim tabi risklerden dolayı. Ama bir arkadaşım da aynı ben gibi hep yattı, suni sancı ile 3-4 saat içinde doğurdu sonrasında da hemen iyileşti.
Diyeceğim o ki çok kasmayalım

Kizlar doğuma karar verdiniz mi ?normal mi sezeryan mi yapacaksiniz? Ben çok kararsizim .
Ben de kararsızım ama bebeğin kendisinin karar vereceğini düşünüyorum. Eğer şartlar uygun olursa iri bi bebek olmazsa kafası büyük olmazsa vs normali denerim ama doktor biraz zor olabilir derse sezaryen isteyeceğim ondan da korkuyorum gerçi ikisi de zor Allah hayırlısını nasip etsin

Hastanede mor ışık vermiyorlar mı fototerapi de? Yakından görmedim ama anneli yoğun bakımda camdan gördüğüm kadarıyla mor ışıktı bebeklere verilen. Kızımda da vardı göz bantlı fotoğrafı göze zarar vermesin diye. Valla beni çok geriyor sarılık inşallah olmazlar canım bide onla uğraşmayız
Ben de öyleyim valla eşime sarıyorum sürekli bunun bilimsel açıklaması ne acaba

Bence uyumlu olmuş
vallahi bilmiyorum eşimden başkası gözüme batmıyor ama adamı parçalıcam

Sabah saçma sapan bir düşünce ile uyandım. Benim karnım küçüldü bebeğin gelişimi mi geriledi acaba 2 kilo da vermişim zayıfladım iyice. Eşim yürüyüş yaptığın için diyor ama bebeğin ağırlığı artması gerekiyordu. 30+3 benim gibi hisseden var mı

Eklentiler

• IMG_20240327_125317.webp
    13 KB · Görüntüleme: 79
Aşağıya inmiştir canım küçülmemiştir. Hareket edince de kilo vermiş olabilirsin endişe etme

Aynen canım benim doktorum da bu şekilde dedi biraz genetikle alakalı 9 ay boyunca yatıp çok kolay doğum yapan da oldu 9 ay hareketli olup çok zorlanan da oldu demişti

Aay evet evet şükür evin bı kılığı geldi bir iki defa daha böyle gelse tamamen her şey bitmiş olur 2 haftada bire dusururum artık
Yok hep solda değil iki gündür solda aşırı bı çıkıntı oluyor ama sanki poposu gibi sagdada sivrilik oluyor eli mi ayağı mi artık bilmiyorum toplanma olayı daha çok sağda oluyor ama geçen soluma yatarken bir anda sağ tarafım bosaldi sanki çukur oldu bebiş ortadaydı

Aaa o zaman benim o hissettiğim büyük çıkıntı popisi olabilir, kaburgaları da ayaklarıyla çiğniyor demek ki

Aay içimi rahatlattin çünkü grubun en hareketsizi benim sanırım

Bence esneklikle alakalı bütün mevzu birde rahim kaslarini kasabilme gücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…