2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaaa süpermiş sagol canim ama eşim şehir dışında olacak

Acil doğurmak isteyenler bebisini merak edenler evini silmeye başlasın
Dün kadın geldi sildi süpürdü ben bu saatten sonra artık sadece robot salarım
Ya bir de benim bebiş hala dönmemiş olabilir karnımın sol tarafında kocaman bir şişlik var kafası ya da poposu olabilir sağ tarafta da bir çıkıntı var

golden-snitch gecen senle ayni ağrilariniz vardi ya dün doktora söyledim :) üşütmüşüm ben doktor nane limon bol sivi ağrin varsa parol al dedi. Bide benim bebek Bugün kaburgalardan sanki indi bi tik aşağiya :) önceden göbeğimin altinda üç dört parlamak boşluk vardi şuan orasi dolu dolu bebek doğum pozisyonundaydi benim aşağiya inmeye başlamiş iyi mi kötü bilemedim. 33. Haftadayim

Evet canım sarı ışık gözlerine zarar vermez. Zaten hastaneye yatırdıklarında kuvezdede sarı ışıgın altında yatırıyorlar gözlerine de göz bandı takıyorlar. Ay inşallah sarılık felan olmazlar öyle şeylerle ugraşmayız birde sık sık emzirmekde iyi geliyor. Benim kızım çok olmuştu sarılık uyumaktan memeyi bile almıyordu 3 saat zorla vermeye çalışıyordum yine tutmuyordu

Evet ben de öyle düşünüyorum birde ben arabaya bindiğimde bebek inanılmaz kasılıyor bir yerde toplanıyor sertleşiyor uzun yolda tahmin bile edemiyorum tam doğum zamanı bir de
Bana eşim yasakladı bu göbüşle araba sürmeyi korkuyor adam ani bir harekette kasılırım diye. En son 3 aylıkken kullanmıştım.

Yaaa o zaman ben de usutmus olabilirim biliyo musun pazar günü rüzgarda kalmıştım çünkü. Bana da arada indi gibi geliyor sonra bir kıpırdamaya başlıyor kaburgalarim ezilince anlıyorum inmedigini 33. Haftada benim de asagidaydi ama Dr değişir daha pozisyonu demişti. Bu ctesi gidicem doğum pozisyonuna geldiyse çok şaşırırım çünkü benim bebiş oradan oraya karnımde su balesi yapıyor

Kızlar benim arkadaşım 28. Haftadan beri yerleri eliyle silmeye başlamış bebiş 41 de doğdu gerçi ama doğumun çok kolay olmuştu diyor

Ahahhaha peki beğendin mi içine sindi mi
Sana bir şey diyim mi benim bebis sürekli her gün yer değiştiriyor seninki hep solda mi yer değiştirdiği oluyor mu
Benimde sağda çıkıntı oluyo bazen bazen 2 taraftada olmuyo o zaman işte ayakkabı giyemiyorum
Kızlar benim arkadaşım 28. Haftadan beri yerleri eliyle silmeye başlamış bebiş 41 de doğdu gerçi ama doğumun çok kolay olmuştu diyor
Benim mobilyalar hep yüksek hep videodaki gibi eğilip süpürgeyle ileri geri süpürüp sonra siliyorum ama bezle değil işte acaba faydası olur mu..
Bana eşim yasakladı bu göbüşle araba sürmeyi korkuyor adam ani bir harekette kasılırım diye. En son 3 aylıkken kullanmıştım.
Ben baştan beri sayıp sövdüğüm için kavga ederim diye vermiyo benimki

Bende sağdan soldan tekmeler hissedince bu hafta ultrasondan baktim doktora sordum :) başi aşağida popo göbek üstünde ayakalr eller kaburgalarda sağda solda geziyormuş .bizimkiler pozisyon değilde eller kollar popolar yer değiştiriyor gibi geldi

Kizlar doğuma karar verdiniz mi ?normal mi sezeryan mi yapacaksiniz? Ben çok kararsizim .

Bebek ne kadar iri olursa olsun doktorlar anne karninda gelişimi daha çok önemli diyorlar. Sana tavsiye ettikleri çok erken değil mi ?
Bende o kısmı anlamıyorum elime kağıt vermişti hatırlat dedi hatırlattığımda ise bu perine vs başla dedi.. demek ki gelişti bebek anlamadım ki bende.. yüz yüze böyle bir şeyi söylemediği için de whatsapp üstünden detaylı sormadım 6 nisanda sorcam bebeğin son durumunu

Benim bebeği beklemekte sıkıntı yok son tek çocuklu rahat zamanlarım ama bende son zamanlarda eşime kuruluyorum nefes alsa batıyor ona tahammülüm azaldı
Ben de öyleyim valla eşime sarıyorum sürekli bunun bilimsel açıklaması ne acaba
Kızlar oğluşumun çikolatasının süsü geldi bu şekilde süslemeyi düşünüyorum nasıl sizce kurdelesi lacivert rengini değiştirsem mi sizce
Bence uyumlu olmuş

Bende çok sinirleniyorum ya hamileliktede arrtı. Geçen gün yan koltuktan elimi çıkarım sayasım geldi birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…