- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 26
Daha gelmedi canım kadın bugün kargoya verecek onaylatmak için resim atmışTulum nasil geldi cnm kumaşa filan ?
Yaaa vallahi helal olsun başlamışsın o da bişey, ben bir iki youtubedan video gördüm yapayım dedim dizlerim taşıyamadı beniPilatesten geldim eve nasıl geldiğimi bilmiyorum daha bi de tramvayla gidip geldim ben olmuşum pilates topu senin neyine 33 hafta yatıp spora gitmek ajsjsjsjs hoca diyor ki cuma günü lütfen gel bekliyorum, bu ağrılarla korktu kadın gelmememden
TakipBazı eşler ütü yapar, bazı eşler ütü bozar
Evde kendiniz çekersiniz ilk günlerinin fotoğrafını hatıra kalırKızlar ben size bişey sormak istiyorum,
Ben hastanede fotograf çekimi yaptırmıycam. Sonra düşündüm ben neden dantelli lohusa takımı aldım ki diye
Yani böyle heveslenip alıyoruz ama cidden şimdi düşünüyorum ben o halimle telefonla bile fotograf çekinmek istemem ki
Neyse onu annem için aldım çok hevesleniyordu diye diyelim.
Bebiş için de isimli işlemeli böyle takım almak istiyorum ama dediğim gibi fotoğraf çekimi yaptırmıycam ki hastanede böyle takım giymesine gerek yok, acaba 40 mevlüdü için falan yaptırmak daha mı mantıklı.
Bilemedim sizin bu konularda fikriniz nedir
Ben öyle çok süslü puslu bir şey almadım. Sadece son zamanlarda artık hep saçlarımı falan sarar yatarim dedim her an doğum gelirse öyle bir hazırlık olurKızlar ben size bişey sormak istiyorum,
Ben hastanede fotograf çekimi yaptırmıycam. Sonra düşündüm ben neden dantelli lohusa takımı aldım ki diye
Yani böyle heveslenip alıyoruz ama cidden şimdi düşünüyorum ben o halimle telefonla bile fotograf çekinmek istemem ki
Bebiş için de isimli işlemeli böyle takım almak istiyorum ama dediğim gibi fotoğraf çekimi yaptırmıycam ki hastanede böyle takım giymesine gerek yok, acaba 40 mevlüdü için falan yaptırmak daha mı mantıklı.
Ben pentiden aldim canim.Emzirme sütyeni ne aldiniz kizlar ?
Ben son 5 haftadir hic kilo alamadim.istahimda yok.ayni senin gibi hissediyordum.diyordum.bebek verdi heralde.ama 3 haftada 600 gr almis benimkiSabah saçma sapan bir düşünce ile uyandım. Benim karnım küçüldü bebeğin gelişimi mi geriledi acaba 2 kilo da vermişim zayıfladım iyice. Eşim yürüyüş yaptığın için diyor ama bebeğin ağırlığı artması gerekiyordu. 30+3 benim gibi hisseden var mı
ben de fotoğraf çekimi için birini tutmadım ama kendim çekerim diye odamıza bikaç balon alıcam kendimiz fotograflarız diye zaten telefonlar çok iyi çekiyor artık birini tutmaya gerek yok diye düşündüm :) benim paketimin içinde fön falan da var hazır süslenmişken foto çekeriz anı kalır :)Kızlar ben size bişey sormak istiyorum,
Bence donmus olabilir.benim sagda ayaklari var.ortadan sert sekilde sirti ve poposu var:) doktor dönmus dediDün kadın geldi sildi süpürdü ben bu saatten sonra artık sadece robot salarım
Ya bir de benim bebiş hala dönmemiş olabilir karnımın sol tarafında kocaman bir şişlik var kafası ya da poposu olabilirsağ tarafta da bir çıkıntı var
Simge duman var youtubeda videoları çok güzel bugün gittiğimle karşılaştırdım hareketler hemen hemen aynı yavaştan deneyebilirsinYaaa vallahi helal olsun başlamışsın o da bişey, ben bir iki youtubedan video gördüm yapayım dedim dizlerim taşıyamadı benidedim senin neyine hareket kalk kız yürüyüşe çık
Canım bende fotoğraf çekili yaptırmıcam ama yinede beneğe yaptırdım isimli fotoğrafını çekeriz kendimizde çekiniriz anı olarak kalsın diyeKızlar ben size bişey sormak istiyorum,
Bende 9 aydır normal istiyordum ama korktum ya benim doktorum da sonuna kadar normal destekçisi o bile sezaryen olursun dediği için korktum Allah korusun bebek iyi olsun da hiç önemli değilAman bunun birde çıkışı var ben normal doğum istiyorum Allah nasip ederse
ben 9 ay çalıştım hep koştur koştur 8-5 tempoluydu hafta sonları da hep gezdik bir yerlere gittik evde olduğumuzda hep bir temizlik , şimdi yatmaya başladım , üstelik 9 ay boyunca hep kustum yemek yemek işkence oldu annem korkuyordu bebek cılız olacak diyordu çok da kilo almadım öyle aman aman değil bir göbeğim çıktı. Kesin normal doğururum diyordum ama daha şimdiden imkansız görünüyor. Kesinlikle yapıyla genetikle alakası var. 9 ay yatanlar normal doğurabiliyor bazen zorlamamak gerekiyorAynen canım benim doktorum da bu şekilde dedi biraz genetikle alakalı 9 ay boyunca yatıp çok kolay doğum yapan da oldu 9 ay hareketli olup çok zorlanan da oldu demişti
Evet mantıklı hastanede değilde evde hatıra olsun diye çekinilirEvde kendiniz çekersiniz ilk günlerinin fotoğrafını hatıra kalır
O zaman taç linki alalımBen öyle çok süslü puslu bir şey almadım. Sadece son zamanlarda artık hep saçlarımı falan sarar yatarim dedim her an doğum gelirse öyle bir hazırlık olurçok süslü almasam da sonradan giyecegim tarzda pijamalar aldım hastanede de kendimiz bir çok foto çekeriz dedi. İsimli bir şey yaptırmadım niyeyse böyle şeyler bana çok uzak geliyor taç bile almazdım da belki güzel durur dedim sonradan takabilecegim tarzda aldım onları da zaten bol bol çekilir foto söyleriz yakinlarimiza
Ayy ne güzel paketmiş oben de fotoğraf çekimi için birini tutmadım ama kendim çekerim diye odamıza bikaç balon alıcam kendimiz fotograflarız diye zaten telefonlar çok iyi çekiyor artık birini tutmaya gerek yok diye düşündüm :) benim paketimin içinde fön falan da var hazır süslenmişken foto çekeriz anı kalır :)
Yenidoğan değilde biraz ele avuca geldikten sonra o süslü takımlar daha güzel durur sanki diye düşündüm bendeCanım bende fotoğraf çekili yaptırmıcam ama yinede beneğe yaptırdım isimli fotoğrafını çekeriz kendimizde çekiniriz anı olarak kalsın diye
ben açıkçası isimli tulumlara hiç heveslenmedim ama sen heveslendiysen bence yaptır heveslendiğim her şeyi yapmak istiyorum ben :)Ayy ne güzel paketmiş oevet kendimiz artık telefonlarla çekeriz sadece isimli tulumu hastane için mi alsam 40 mevlüdü için mi onda kararsız kaldımm
Aaa Perşembe günü Simge Dumanın online semineri var ona katılıciiiimmmSimge duman var youtubeda videoları çok güzel bugün gittiğimle karşılaştırdım hareketler hemen hemen aynı yavaştan deneyebilirsinben evde istikrarlı olamıyorum malesef illa para vermeliyim
SüperrAaa Perşembe günü Simge Dumanın online semineri var ona katılıciiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?