2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O haftada bile büyük karnın endişelenme içindeki gaz gitmiştir

eridim ya o poposu mu kafası mı ayağı mı her neyse veriyorlar ya eriyorum bende anlamıyorum neresi olduğunu çocuk yer çekimine göre hareket etmiş annesi tepesi aşağı mı dursaydi

Bence esneklikle alakalı bütün mevzu birde rahim kaslarini kasabilme gücü..
Annem de çok esnektir valla bu yaşında bile benden çok kası var benden 5 yaş küçük kardeşim var o 3.5 kilo doğmuş onu benden biraz daha kolay doğurmuş ama onda da yine hemen toparlanamamış. Hayırlısı diyelim
İnanabiliyor musunuz sonunda ağız bezlerini yikayabildim
Ben ağız bezi almadım daha ya bi o kaldı bir de küvet filesi

Bende 2 haftada 2 kilo verdim ama bebek yarım kilo aldı. Şeker diyeti ve yürüyüş yapıyorum. Bebek gayet besleniyor korma. İnşallah senin bebisde kilo almıştır.

eridim ya o poposu mu kafası mı ayağı mı her neyse veriyorlar ya eriyorum bende anlamıyorum neresi olduğunu çocuk yer çekimine göre hareket etmiş annesi tepesi aşağı mı dursaydi
Eşim de öyle diyor soluna yatınca napsin yavrucak kaymıştır diyor bugün merdiven çıkarken de elimi karnima koydum bir sağ bir sol elime geldi çıkıntı resmen dene bak bebiş içeride sallanıyor bir oraya bir buraya

Annem dikmiş benim de hep daha önce kenarları işlemeli klasik beyaz bez ağız bezi vardı. Ona ek olarak battaniyelerinden artan kumaşları çit çitli önlük ağız bezi falan yapmış çocuğumun battaniyelerine, puset örtüsüne her şeyine uygun ağız bezi, önlüğü var yelekleri de attım artık makinede yıkanacak biseyi kalmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…