2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnşallah sağlıkla devam eder canım çok üzüldüm dualarımız seninle olacak

Bana cubukta iyi gelmiyor maalesef.cunku susatiyor ve su icince maaalummuz+activia yogurt ikilisi cok iyi geliyor bide nektar.hem sulu hem bulantirmiyor..

Kızlar bende haberler kötü ağlamaktan gözlerim şişti çok büyük bir kanama alanı varmış. Küçücük bir duvara tutunmuş bebiş. Pek umutlu konuşmadı doktor çok üzgünüm
Canım ultrasonda mı gozukuyo normalde var mı iç çamaşırına falan gelen bişey

Kızlar bende haberler kötü ağlamaktan gözlerim şişti çok büyük bir kanama alanı varmış. Küçücük bir duvara tutunmuş bebiş. Pek umutlu konuşmadı doktor çok üzgünüm
Dur hemen karamsar olma canım, kullandığın herhangi bir ilaç var mı şuan

Herkese merhaba,ben de mayıs annesi olacağım(inşallah:))Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
29 yaşındayım,ilk gebeliğim..kesenin büyüklüğüne göre şu an 6+3 üm..doğum 10 mayıs görünüyor..
Çarşamba keseyi gördük çok şükür,bu perşembe kalp atışı için gideceğim

Bana cubukta iyi gelmiyor maalesef.cunku susatiyor ve su icince maaalummuz+activia yogurt ikilisi cok iyi geliyor bide nektar.hem sulu hem bulantirmiyor..
Evet su da bulandirmaya başladı soğuk su içiyorum o iyi geliyor inşallah hasta olmam, çubuğu hiç denemedim daha ama şu an çorba ve taze ekmek çok iyi geldi bana

Son düzenleme:
Oda güzel olur da dolma tembel işi sarma ile uğraşmak düşünmek bile istemiyorum suan bide tokatlıyım aslında çok alışık olduğum bir konu ama Şuan herşeyin çok pratiği olsun istiyorum
Ay ben de tokatlıyım yani anne tarafım tokatlı ben Tokat'ta büyümedim ama ömrümün yarısı orda geçti diyebilirim ne tesadüf

Evet çok şükür 6 yaşında şimdi ilk 3-4 ay düşük riski son 1.5 2 ay da erken doğum riski yaşamıştım zorlu süreçlerdi ama sağ salim kucağıma aldım inşallah bu kez de sağ salim kavuşmak nasip olur.

Teşekkür ederim canım oğlum için toparlamadım kendimi ona belli etmemeye çalışıyorum. İnşallah olumlu yönde gelişmeler olur.

Kızlar selam. Sizce yolculuk sıkıntı olur mu doktorum olmaz git dedi ama tedirgin oldum

Bak en güzel örnek yine kendinde, o yüzden hiç sıkıntı yapıp bebisi de strese sokma bu sefer de inşallah kucağına alacaksın sağlıklı şekilde

Kızlar merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Umarım her şey yolunda gider de burada kalabilirim. Maalesef değerlerim düzgün bir artış göstermedi. Ona rağmen bugün keseyi gördük.
Sat 3 Ağustos
27 Ağustos tüp bebek transferim oldu.
05.09: 106
07.09: 139
09.09: 156
umudu kesmiştim, tabii ilaçları da :)
Doktorum 1 hafta sonra tekrar bı baktır dedi. Lekelenmem başladı, adet oldum sandım.
16.09: 2000
18.09: 3700
Bugün doktor keseyi 5,6 olarak ölçtü ve 5 haftalık dedi. Lekelenmem 5 gündür hala devam ediyor. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Geriden geliyorum epey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…