2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay sanki belden uyuşmak daha iyi gibi benim çevremdekiler hep öyle yapmışlar ve memnunlar bakalım pazartesi dr ile de konusacağım o ne diyecek acaba

Senin çevrendekilerde bel ağrısı olmamış mı ay kime inanacağız ya burda da epiduralle uyuyan annelerde bel ağrısı olmamış ben de şaştım kaldım ya ne yapsak henüz tam karar veremedik doğum geldi hala belli değil

Ben bir doktorumla da konuşayım canım herkes bambaşka bir şey söylüyor, sanırım anestezi etkisi bünyeden bünyeye değişiyor

Bilmiyorum ki haftaya kontrolüm var netleşir heralde.

Selam kızlar bende epeydir yazamıyorum arada yatmadan takip ediyorum ama sonra uyuyakalıyorum 33 üncü haftaya girdim bende geçen hafta çalışabilir raporumu aldım 23 Nisandan sonra izinliyim her şey yolunda çok şükür çok kilo da almadım yıllardır spor yapıyorum halen de devam ediyorum ama beni de bir korku sardı normali deneriz demişti doktorum ama geçen sezeryanda yaparız sen nasıl istersen dedi kararı bana bırakmasa iyiydi çok korkuyorum yapabilir miyim bilmiyorum yapamazsan son anda da sezeryana alabiliriz diyo ama çok tedirginim

Yanımda çok kimse olmayacak en fazla 10 gün hemen toparlanmam lazım o yüzden normal epiduralle olsam mı diyorum ama belim sıkıntılı zaten şu dediğiniz bel olayından korkuyorum bir de ilk doğumum benimde ne sezeryanı biliyorum ne de normali o yüzden karar vermek daha da zor geliyo

Ay sanki belden uyuşmak daha iyi gibi benim çevremdekiler hep öyle yapmışlar ve memnunlar bakalım pazartesi dr ile de konusacağım o ne diyecek acaba
İğnenin vurulduğunu bile hissetmemis sedyeye geçerken anlamış demek ki vuruldu diye. O kadar sıkıntılı bir şey değil anladığım kadarıyla

Cinsiyet tahmini yaptığımız günler aklıma geliyor ne kadar çabuk geçti diyorum şimdi zaman resmen en fazla bir buçuk ay sonra bebeğimiz olacak halen inanamıyorum kucağıma almadan da anlayamayacam sanırım

Bende epiduralde feci baş ağrısı kalıcı bel ağrısı duydum okudum hep bende genel olmayı düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah sağlıkla doğum yaparız hepimiz beneklerimizde bizde sağlıkla kucağımıza alıp büyütürüz

Amin canım ne güzel dua ettin inşallah

Her ikisinde de on güne iyi oluruz inşallah ya benim eşimin kuzeni 3 gün sonra rahat ettim dedi hafif hafif işlerimi halledebiliyordum dedi. Bence bir hafta on güne yavaş yavaş iyileşmeye başlarız inşallah

Hayır bel ağrısı yaşayan olmamış hiç sadece arkadaşım kahve içmemiş hiç bir hafta baş ağrısı yaşamış

Hayatım ben bu ağrı kısmını sordum anestezi doktoruna iğne olurken oradaki dura denen zarı bazen delebiliyorlarmış o delinince bel ağrısı oluşabiliyormuş.
Birazcık iğneyi yapan kişinin ve gebenin şansı diyelim. Umarım hepimiz güzel bi doğum yaşarız ağrısızzz sızısızzzz bi avazda

Her ikisinde de on güne iyi oluruz inşallah ya benim eşimin kuzeni 3 gün sonra rahat ettim dedi hafif hafif işlerimi halledebiliyordum dedi. Bence bir hafta on güne yavaş yavaş iyileşmeye başlarız inşallah
Benim bir arkadaşım da 2. Günde kendi işini yapmaya başlamıştı sezeryanda. İkisinin de zor geçeni de var kolayda umarım şanslı kesimden oluruz biz de

Amin canım benim inşallah ağrısız sızısız olsun hepimizinki

Tecrübeli anneler rahatlatın bizi ne olacak neler bekliyor biziiii
Canım korkacak hiç bir şey ameliyat ortamı geriyor sadece. İki dogum yaptım birinde genel bayıldım digerinde belden uyanık oldum. Genelde agrısı sonradan çok oluyor dikiş yerlerin agroyor ilk ayaga kalkış çok zor. Ama belden uyuştugun zaman hem bebegini görüyorsun hemde ilk kalkış çok kolay hiç acı hissetmiyorsun canım. Belden olunca sonrasında baş agrısı çekmememek için bol bol nescafe tüketeceksin

Benimde olmadı canım bel agrım dogumdan sonra ister istemez agrıların oluyor zaten oda normal. Ama belden daha kolay geçirdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…