2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O zaman taç linki alalım
Bunları aldım bakalım takacak miyim

Aaa teşekkürler ne güzelmiş işte hem sade hem şık kırmızı beyaz siyahlısını aldım favorilerime

Bu gün valiz içi hurç gelecek artık hastane çantasını hazırlarım yavaştan hazırlayan varmı aranızda? 34 tte hazır beklesin diyorum ben
Ben hala kendi pijamalarımı yıkamadım bu hafta içi onları yıkarsam hafta sonu da biberon emzik kaynatırsam sonrasında valizi de hazırlayacağım inşallah

Ben hala kendi pijamalarımı yıkamadım bu hafta içi onları yıkarsam hafta sonu da biberon emzik kaynatırsam sonrasında valizi de hazırlayacağım inşallah
Onları kaynattıktan sonra nasıl muhafaza etmek gerek acaba ? Yani çok mu
İnce düşündüm bilmiyorum da gene pislenmez mi durduğu yerde tozlanma felan hastaneye götürmek gerekiyor mu ki onları ilk şırıngayla veriliyor mama diye biliyorum.

Kızla iki amniyosentezden sonra mıcroaray testimizde temiz gelmiş oğlumun hala daha detaylı test istiyor dr ve ben 1 ay sonra doğuracağım amacı ne sizce habere sevineyim diyorum bu saçmalık canımı sıkıyor ha bire bi teste yönlendiriyor

Onu ben de düşündüm buzdolabı poşetine koysam havasız kalır gibi geldi, saklama kabı tarzı bir şeye koymayı düşündüm.
Hastanede evet biberon kullandırmıyorlar ama eve gelince lazım olur belki bi de o esnada kaynatmakla uğraşmayayım dedim

Dr ne sordun mu canım neyden şüpheleniyor

Ben hazırladım henüz 30 haftalık ama ikiz olduğu için çok erken davrandım ne olur ne olmaz diyerekten
İkiz olunca iyi yapmışsın canım vaktinde sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşaAllah
Ben hazırladım 32+3 üz ama ağırlaşmadan hazırlayayım hemde Allah korusun erken gelirse zor durumda kalmayayım dedim
İyi yapmışsın canım darısı bize

Ben sana sunu diyim başka bi doktora daha git.. Allah korusun belki bir şeyden supheleniyordur anne karninda bir şey olmasın çok büyüdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…