2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Buydu evet hastanede içiyordu avm yakındı eniştem ehemn alıp geliyordu

Eklentiler

• IMG_5567.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 55
Kendi doktorum haftan çok ilerledi artık doğumdan sonra bakalım sadece fiziksel bir rahatsızlık olabilir dedi
Anladım canım inşallah sağlıklı doğarlar
Hep senden ötürü valla yoksa ben daha erken der geçerdim işin şakası 32 deyim ne kaldı şurda diyorum artık 5-8 hafta şaka gibi
Ayy evet ya şaka gibi sanki daha çok var gibi geliyordu bir anda azaldı.. iyi yapmışsın bende kendi kiyafetlerimi utuleyip fileli hurca koycam en son valize koyarım havasız kalmasın diye

Doğru yani o anda yapmak zor olabilir.
Bende neye konur bilemedim pek. O yüzden sanırım en son yapacağım onu.

İnşallah canım

Kızlar bişey diyeceğim ya ilk hamileliğim olduğu için ben çok korkuyorum sezeryan olacağım büyük ihtimalle ama nasıl olacak bilemiyorum aşırı stresliyim aşamıyorum rüyalarımda her an bişey yaparken aklıma takılıyor nasıl aşacağım bu süreci sizce tamamen uyutulmak mı iyi yoksa yarım anestezi mi ben çok endişeliyim süreçin sonuna geldik diye sanırım

Başlayınca derken o sancılı anda mı
Gerçi hemen doğuracak halimiz yokta yani gene de zor olmasın bida düşünün bence
Bende sezeryan olur muhtemelen ona güveniyorum biraz tarih verilince kaynatırım
İlk başta 20 dk bir olsun uzun zamanda bir geliyor ya ona güveniyorum ama uykumda o anları yaşayıp uyanmayıp üstüne birde 10 dakika altına düşerse hayatta yapamam
Ayy evet senin öyleydi aslında hazırlık açısından çok iyi olur sezaryen tarihini vs bilmek.ne zaman kararlaştırılcak

Bende korkuyorum ve tavsiye alırım korkuyu yenmek icin

Canım korkma hiç , alıştır kendini doğum anına şimdiden ben çevremdeki sezaryen yapan herkese sordum epidural olan hepsinde iğne vurulan yerde bel ağrısı olmuş, genel uyuyanda böyle bir bel ağrısı duymadım. Ben de kararsızım annem genel ol diyor doktorla da konuşmadık bu konuyu sen de bir sor bakalım çevrendekilere

Canım bende çevremde tam tersini duydum bebeğin çıktığı ana şahit olmak ve sonrası daha kolay hiç bir acı hissedilmiyor sadece çıkarken bi baskı ve dikilirken hafif bir sinek konmuş gibi bir kaşıntı hissiyati oluyor ayaklanmak daha kolay diyorlar ama ben kafamda çok büyütüyorum farkındayım o ameliyathane ortamını düşünmek bile bni geriyor

Benim annemde tümden uyu zaten çok az sürüyor dedi belde sıkıntı yaşama sonra diyo

Canım genelde ayılmak daha zor oluyormuş benim arkadaşlarım hep spinal oldular kimsede de bel ağrısı duymadım, genel olan bir arkadaş vardı günlerce kendine gelememiş narkozu atamamış, başımı duvarlara vurmak istiyordum demişti. Yine de senin tercihin tabi ama narkoz işi zorlu geliyor bana. Ben sezaryen olursam spinal olurum diye düşünüyorum.
Tecrübeli anneler rahatlatın bizi ne olacak neler bekliyor biziiii
Valla benim ikinci olacak ama ben sizden daha çok korkuyorum çünkü başıma gelecekleri az çok biliyorum psikoloğa gitmeyi düşündüm hatta bu korkumdan dolayı, haftalar ilerledikçe daha da kaygım arttı.

Ayy başıma gelecekleri biliyorum derken kız daha çok korktum

Canım ben sezaryen olan tanidigima sordum. Eğer sezaryen olursam belden iğne vurulunca orada kalıcı bel ağrısı oluyormuş diye. O da hiç öyle bir şeyim olmadı, tek zorlandığım kısım altını değiştirirken koltuğa egilmekti dedi. Ona da dikkat et sakın kipirdama iğne yanlış yere gelirse felç olursun vs bir sürü şey söylemişler. Ebeyle konuşurken iğneyi vurdu ben anlamadım bile hadi seni sedyeye geçirirken anladım iğneyi vurduğunu dedi. Genel anestezi olunca bebeğini göremiyorsun falan o kısım bana sıkıntılı geldi

Evet tanıdığım da bu şekildeydi, nasıl oldun dediğimizde baş ağrısından söz ediyordu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…