Kızlar benim daha önce düşükler olunca biraz panigim
10 Eylül'de beta 19
13 Eylül 155
15 Eylül 517
Bugün 2.359 olmuş progesteron da 36 çıktı Çarşamba doktoruma gidecem kese görünür diye düşünüyorum sizce değerler nasıl sağlıklı mi
Kızlar benim daha önce düşükler olunca biraz panigim
10 Eylül'de beta 19
13 Eylül 155
15 Eylül 517
Bugün 2.359 olmuş progesteron da 36 çıktı Çarşamba doktoruma gidecem kese görünür diye düşünüyorum sizce değerler nasıl sağlıklı mi
4 kaşık çorbası yaptım ben de, erişte attım içine kendi yorumumu kattım
Biz de sürekli çorba yapmayız ama beni epeyi rahatlatti en azından bir şey yiyebildim
Kızlar moralim bozuldu az önce doktor aradı bugün kan vermiştim ikinci kan verişim bir önceki beta değerimi bilmiyorum bugün ki 1500 falan olmuş sanırım dedi ki yükselmiş ama yavaş yükselmiş bu yüzden çarşamba tekrar kan vermeni istiyorum o sonuca göre düşük çıkarsa bir dış gebelik ihtimalini düşünebiliriz dedi yani şuan ne yapıcam ki bilemiyorum inşallah yükselir öyle bir durumda dış gebelikse bana ne yapıcaklar korkuyorum da
Kızlar moralim bozuldu az önce doktor aradı bugün kan vermiştim ikinci kan verişim bir önceki beta değerimi bilmiyorum bugün ki 1500 falan olmuş sanırım dedi ki yükselmiş ama yavaş yükselmiş bu yüzden çarşamba tekrar kan vermeni istiyorum o sonuca göre düşük çıkarsa bir dış gebelik ihtimalini düşünebiliriz dedi yani şuan ne yapıcam ki bilemiyorum inşallah yükselir öyle bir durumda dış gebelikse bana ne yapıcaklar korkuyorum da
Canım korkma ama tedbirini de elden bırakma. Ben hamile olmama rağmen adet gördüğüm İçin hamile olduğumu anlamamışım. Geçmeyen sağ kasık ağrısı şikayeti ile gittim 2500 ile hamile olduğumu öğrendim. Ertesi gün keseyi görmemiz gerektiğini söylemişti doktor. Malesef ultrasonda göremedi. Şehir hastanesine gittik orada sağ tüpüme ultrasonu iyice yanaştırdı ve tüpte kalp atışını gördü. Acil ameliyat ile aynı gün sağ tüpüm alındı . Kese rahim içi gözükmüşse hasıl dış gebelik olabilir bilmiyorum. Bende gözükmemişti Ve ilk doktoru şüphelendiren şey de buydu.
Söylemediler ki öncekini gebelik kesin görünüyor diye mesaj atmıştı ilk kan tahlilimde sadece mesaj attı tekrar pazartesi kan tahlili için bekliyoruz diye e nabıza bakıyorum ordada çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum