2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende yazdım aynı şeyleri yaşadım korkmayın kese görünür belki ve öylr biliş olmaz bendr aynı korkularla bekliyorum Allah sağlıklı olanı nasip etsin

Ben barkod fotosunu çekip hastanenin laboratuvar sonuç bölümünden Tc ve örnek no ad soyad vs girip öğreniyorum canım e nabızda geç düşüyor bilginiz olsun

Hastanenin tahlil sayfasından bakabilirsin

Özel kadın Doğum ama acaba hangisine gönderdi hiç bilmiyorum çarşamba gününü beklemekten başka çare yok sürekli araştırıyoruz şuan eşimle hayırlısı
Önceki değerini bilmediğim için birşey diyemiyorum canım. Ne zaman öğrendin hamile olduğunu? Benim adetim 8 gün geçtiğinde 490 çıktı değerim geç döllenme olduğu için geriden geliyor misal

Önceki değerini bilmediğim için birşey diyemiyorum canım. Ne zaman öğrendin hamile olduğunu? Benim adetim 8 gün geçtiğinde 490 çıktı değerim geç döllenme olduğu için geriden geliyor misal
Şimdi hemşireye yazsam mı acaba ordan öğrenirdim bi yazıyorum o zaman bana söylersiniz olur mu

Size uyuz dediler ama değilmiymişsiniz?? Onu diyen doktor muydu peki
Evet cilt doktoru dedi bakmadı bile kaşınıyorum dedim salgın var uyuz olmuşsundur dedi. Arkadaşlarım yatılı kalmıştı bi kaç gün önce de arayıp sordum sizde bir şey var mı doktor böyle dedi bana dikkat edin diye onlarda bir şey yoktu. Burdan da uyuz olmadığımı anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…