Evet cilt doktoru dedi bakmadı bile kaşınıyorum dedim salgın var uyuz olmuşsundur dedi. Arkadaşlarım yatılı kalmıştı bi kaç gün önce de arayıp sordum sizde bir şey var mı doktor böyle dedi bana dikkat edin diye onlarda bir şey yoktu. Burdan da uyuz olmadığımı anladım
Gittim canım uyuzla alakası yok hiç sanmıyorum dedi. Büyük ihtimalle gül hastalığı dedi golden-snitch
bebişimin başına gelen bana da geldi ama kan da istedi onun sonucuna göre kesinleştirip reçeteni veririm dedi, onu bekliyordum size haber vermek için daha çıkmadı. Teşekkür ederim sorduğun için bu arada
Evet cilt doktoru dedi bakmadı bile kaşınıyorum dedim salgın var uyuz olmuşsundur dedi. Arkadaşlarım yatılı kalmıştı bi kaç gün önce de arayıp sordum sizde bir şey var mı doktor böyle dedi bana dikkat edin diye onlarda bir şey yoktu. Burdan da uyuz olmadığımı anladım
Bunu bugün ben de aile hekiminde yaşadım son zamanlarda herkese salgın var kesin uyuz diyorlarmış başkalarından da duydum. Boşu boşuna sıkıntıya sokuyorlar insanı
Gittim canım uyuzla alakası yok hiç sanmıyorum dedi. Büyük ihtimalle gül hastalığı dedi golden-snitch
bebişimin başına gelen bana da geldi ama kan da istedi onun sonucuna göre kesinleştirip reçeteni veririm dedi, onu bekliyordum size haber vermek için daha çıkmadı. Teşekkür ederim sorduğun için bu arada
Aayy sen de benim gibi yaydin o zaman 6-7 ay önce yine göbeğimde aynı şekilde çıkmıştı artık öğrendiğim için kasimadim yayılmadan geçti çok stres yapma bebişim stresten de çıkıyor, sıkıntılı bir şey değil bu arada uyuz olmadığına sevindim
Kızlar bende haberler kötü ağlamaktan gözlerim şişti çok büyük bir kanama alanı varmış. Küçücük bir duvara tutunmuş bebiş. Pek umutlu konuşmadı doktor çok üzgünüm
Ağlama lütfen stres yapma, seninle kalacağına inan, dua et ve umutlu ol. Bebişin senin umuduna ve gücüne ihtiyacı var. Bol bol dinlen ve komedi dizileri izle :) ağlamak seni de halsiz bırakır, bol bol gül :) dualarım sizle, güzel haberlerle tekrar yazacaksın inşallah
Bunu bugün ben de aile hekiminde yaşadım son zamanlarda herkese salgın var kesin uyuz diyorlarmış başkalarından da duydum. Boşu boşuna sıkıntıya sokuyorlar insanı
Bir de ben bu olayı 3 yıl önce yaşadım. Hala aynı mevzular demek ki. Durduk yere strese sokuyorlar insan bir de korkuyor başkalarına da bulaştırdıysam diye. Yazdığın diğer cevaplarda gördüm uyuz olmadığına çok çok sevindim. Gül hastalığı hakkında çok bilgiye sahip değilim inşallah tez vakitte iyi olursun :) şifa olsun başlayacağınız tedavi :)
Kizlar anlatayım da gülün.dun akşamdan beri vajinal kasintim çok fazla resmen tirmikla kasisam yeri o kadar yani.isten gelince lavaboya gittim bir baktım tamda yerinde leke ama bildiğin kırmızı yani.kosa koşa tabanlarim popoma vura vura tabiri caizse doktorun yanında aldim soluğu.sukur kanama alanı yok meğersem tahriş kanamasiymis. Bir utandım.ama gitmemde bir yandan iyi oldu mantar olmusum.fitil verdi.tabi keseyide tekrar gördük. 4 gün arayla iki görüntü atıyorum.hadi yorumlayın azcik.ilk resim 4 gün önce
Aayy sen de benim gibi yaydin o zaman 6-7 ay önce yine göbeğimde aynı şekilde çıkmıştı artık öğrendiğim için kasimadim yayılmadan geçti çok stres yapma bebişim stresten de çıkıyor, sıkıntılı bir şey değil bu arada uyuz olmadığına sevindim
Canim benim tahminim sen birsye karşı alerji oldun.cunku boynundaki kabarmalar aynı ben domates yediğimde olduğu gibi.tabi iyice arastir bak.benimde bildiğim gül hastalığı kasinti yapmaz.