2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya birde kocama bakıyorum bal gibi hani her insanın kötü huyu olur ama yani nasıl bu kadar iyi olabiliyor bu kadından çıkan moduna giriyorum sizinde öyle mi

Al iste aynisindan bir tane daha. Ne kadar basit goruyorlar yasadigimiz acilari. En son kayinvalideme senin hic cocugun ölmemiski beni anlaman mumkun degil zaten ama insanlik adina anlamaya calismanizi beklerdim onu da gormedim dedim ve kendim de kabullendim onlar insani duygu tasimiyor karninda 34 hafta hayallerle umutlarla bebegini tasiyip kaybeden bir anneye cok abartiyorsunuz bir bebekti daha birsuru cocugunuz olur demek anca duygusuz birinin isi olur. Gorumcemle ayni surecte hamileydik ben bebegimi kaybedeli 15 gun olmusken bebegini sarkilarla paylasiyordu bunu soyledim hadi yigenine uzulmedin bari acima saygın olsaydi bana gizleseydin dedigimde bebegini kiskandigimi soyledi annesi de benim kotu niyetli olup kizinin bunu bilerek yapmadigini soyledi. Ayy kizlar o kadar doluyumki anlattikca da ayri yasiyorum yine o duygulari. Esimi o kadar cok seviyorumki bazen keske o aileden olmasaydin diye bakip uzuluyorum

Kesinlikle

Canım acını hatırlatmak gibi olacak aslında hiç sormak istemiyorum ama şimdi 34.haftada olunca ister istemez merak ettim neden böyle kötü bir şey yasandihani ne gibi bi sıkıntı oluştu istemsiz

Başladılar şimdiden desene millet boşuna okuyor. Negatif konuşa konuşa insanı deli ediyorlar. Bir de şey var böyle konuya girerken "bizim komşunun gelini vardı,... yaptı bebeği bilmem ne hastası oldu

Canım acını hatırlatmak gibi olacak aslında hiç sormak istemiyorum ama şimdi 34.haftada olunca ister istemez merak ettim neden böyle kötü bir şey yasandihani ne gibi bi sıkıntı oluştu istemsiz
Plesenta dekolmani yasadim canim. Yani plesenta dogumdan once rahimden ayrildigi icin bebek oksijensiz kaliyor. Tabi bunun belli seviyeleri var kismen ayrilip hastaneye gidene kadar bebegi yasayan cok insan da oluyor benim tamamen ayrildigi icin bebek tamamen oksijensiz kalmisti o sirada tevafuken hastanede olmama ragmen bebegim kurtarilamadi. Sizleri de kotu etkilemek istemem rabbim uzak etsin insallah zaten oyle cok sık gorulen bir sey degil. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi

Vallahi hasta desem gerçek hastalara haksızlık etmiş olcaz bu kadın başka bi boyutta narsist bu bildiğin salcan ipini gitsin 1bucuk 2 sene sonra sanki yıllardır bekliyormuş ta kendi doğurmuşcasına bi sevgiyle yapışırsa çocuğa hiç şaşırmam

Başladılar şimdiden desene millet boşuna okuyor. Negatif konuşa konuşa insanı deli ediyorlar. Bir de şey var böyle konuya girerken "bizim komşunun gelini vardı,... yaptı bebeği bilmem ne hastası oldu
Bunlar ne istiyorlar bebek ölsün de rahat mı etsinler yani dertleri ne neden bize güzelliklerden bahsetmiyorlar niye sürekli başımıza kötü olay gelecek gibi senaryolar atıyorlar ay yeminle çıldırmalık da işte bakma artık umursamama kararı aldım hasta beyinliler hepsi. Herkes kendi işini yapsın artık kendi alanı dışında herşey hakkında yorum yapan insanlardan bıktım..
Aile grubuna eşim ultrasonu attı bir emoji bile koymadı; ertesi gün eşim bir kuş gördü attı hemen yorum yapmış aman da kuzum bunun nesi var da yazmış da yazmış. Yani gruptan çıkmamak için zor tuttum kendimi. Asla 2 yıl sonra sevgiyle felan yapışmaz yani beklemiyorum

Bunlar hep imtihan canım benim bebişin de kalbi durdu senin kadar ileri aylarda değildim ama o kadar yıkıldım ki eşime de belli etmek istemedim bayağı geç toparlandım hatta şu anki bebeğim sayesinde toparladım yoğun iş temposundan sonra duşta gizlice ağlardım eşim beni iyi sanıyordu odalara kapatıp ağlardım sessizce. Sen benden daha ilerde kaybetmişsin seninki benimkinden de ağır olmuş acılar kıyaslanamaz kesinlikle. İsyan etmemek Allah’a sığınmak gerekiyor bunu anladım ben. Allah bu bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini burda hepimiz sağlıkla alalım bebişleri hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Kuşun resmine torununun ultrason fotoğrafından daha çok önem veren babaanne mi evlerden Irak
Benim kvde de ilk bebeğimin kız olacağını öğrenince olsun olsun oğlum napcanız eli ayağı düz olsunda dedi böyle garip bi toplamayla. Olsun mu nasıl yani kızıda bir oğlanı da bir değil mi? Şimdi torunum diye ölecek ay nasıl bi aşk besliyor kızıma görsen şaşarsın. Sanki oğlan bekleyen o değil gibi
İkinci de kız olacak olsaydı lafım hazırdı ama ilginç bi şekilde hiç bişey demedi oralı bile olmadı oğlanmış diyince kızıda bir oğlanı da bir Rabbim sağlık versin de dedi ay ben şok

Bende oksijensizlikten az daha ölcekmisim doktor sayesinde kurtulmusum.. Amin insallah canim

Birde şu lafları İzmir’de oturan bir kadın söylüyor kız Hakkari’nin en doğusundaki köyünde oturan aşiret ağası bile artık kız çocuğu olunca seviniyor kızı erkeği yok ki neyse senin kayınvalide düzelmiş kızı görünce kıçını kaşı nazar değmesin

Amin oyle tabi hepsi birer imtihan cok sukur ki inancliyiz bu sekilde bakip isyan etmiyoruz. Ben de cok zor zamanlardan gectim 8 ay boyunca her gun agladim psikolojim altust olmustu ama cok sukur ki hamile kaldigimdan beri daha iyiyim bu bebegime simsiki sarildim hergun kucagima alacagim gunlerin hayalini kurup iyi olmaya calistim

Maşallah canım şimdi kaçıncı haftan? Sezaryen düşünüyorsun değil mi doktorun ne diyor tahmini doğum tarihi verdi mi

Maşallah canım şimdi kaçıncı haftan? Sezaryen düşünüyorsun değil mi doktorun ne diyor tahmini doğum tarihi verdi mi
31+4 suan. Evet ilki acil sezaryen oldugu icin mecbur bu da sezaryen olacak. Doktorum normalde sezaryenleri 39. Haftada aliyormus ama ben ayni seyi yasamaktan korktugum icin en erken alabilecegi tarihte almasini istedim 37de aliriz dedi. Hem cok streslisin daha fazla bebege stres yuklemenin anlami yok dedi. Alalh nasip ederse 8 mayisa geliyor 37. Haftam. Bayramdan sonra gittigimde gun aliriz heralde artik

Ay hadi inşallah sağlıkla al bebeğini Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz bayramdan sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…