- 25 Mayıs 2023
- 4.605
- 8.731
- 88
HahahahahaahBenden sana gelsin o zaman 1:10dan itibaren
Ya birde kocama bakıyorum bal gibi hani her insanın kötü huyu olur ama yani nasıl bu kadar iyi olabiliyor bu kadından çıkan moduna giriyorum sizinde öyle miİyi niyet yok ki arayasın canım; psikolojik ruh hastaları bunlar kötülük art niyet damarlarında işlenmiş; öyle kabul edip sorgulamamamız gerekiyor; sorgularsak kafayı yiyeceğiz. Bundan sonrası için bebekle ilgili en ufak bir şeyde söz hakları olamaz bir patik almaktan acizler lafa gelince de en korkunç olayı anlatıyorlar; ruh hastaları yeminle bunların hastaneye yatıp ilaçla tedavi olmaları gerekiyor
Al iste aynisindan bir tane daha. Ne kadar basit goruyorlar yasadigimiz acilari. En son kayinvalideme senin hic cocugun ölmemiski beni anlaman mumkun degil zaten ama insanlik adina anlamaya calismanizi beklerdim onu da gormedim dedim ve kendim de kabullendim onlar insani duygu tasimiyor karninda 34 hafta hayallerle umutlarla bebegini tasiyip kaybeden bir anneye cok abartiyorsunuz bir bebekti daha birsuru cocugunuz olur demek anca duygusuz birinin isi olur. Gorumcemle ayni surecte hamileydik ben bebegimi kaybedeli 15 gun olmusken bebegini sarkilarla paylasiyordu bunu soyledim hadi yigenine uzulmedin bari acima saygın olsaydi bana gizleseydin dedigimde bebegini kiskandigimi soyledi annesi de benim kotu niyetli olup kizinin bunu bilerek yapmadigini soyledi. Ayy kizlar o kadar doluyumki anlattikca da ayri yasiyorum yine o duygulari. Esimi o kadar cok seviyorumki bazen keske o aileden olmasaydin diye bakip uzuluyorumBen de bebeğimi kaybettimde annem yeğenimi odadan çıkarırdı ben görmeyeyim diye kimsenin sevmesine izin vermezdi benim yanımda bayağı destek oldu bana sağolsun; kayınvalidem kürtajdan yarım saat sonra aradı; daha gençsin bir daha böyle bir hata yapma bir iki yıl geçsin bir dedi kapattı suratıma telefonu. Yani diyeceğim o ki o kadar ortak şeyler yaşamışız kisevmiyorlar bizi anam kabul edelim artık ; bizi sevmesinler bizden uzak dursunlar ben eşim olmasa tüm iletişimi keseceğim ama eşim arada; şu andan itibaren benim de tavrım artık eskisi gibi olmayacak söz konusu benim bebeğim çünkü asla yorumları olamaz şu saatten sonra; kötü yorumlarını kendilerine yapsınlar. Menapoza girdi diye alttan alıyoruz da artık yeter bizimki de psikoloji. Üzme kendini sen canım hepsi kurban olsun bebeğine sana; kapını kapat kulaklarını tıka hayat senin dilediğin gibi yaşa
Kesinlikleİyi niyet yok ki arayasın canım; psikolojik ruh hastaları bunlar kötülük art niyet damarlarında işlenmiş; öyle kabul edip sorgulamamamız gerekiyor; sorgularsak kafayı yiyeceğiz. Bundan sonrası için bebekle ilgili en ufak bir şeyde söz hakları olamaz bir patik almaktan acizler lafa gelince de en korkunç olayı anlatıyorlar; ruh hastaları yeminle bunların hastaneye yatıp ilaçla tedavi olmaları gerekiyor
Canım acını hatırlatmak gibi olacak aslında hiç sormak istemiyorum ama şimdi 34.haftada olunca ister istemez merak ettim neden böyle kötü bir şey yasandiAl iste aynisindan bir tane daha. Ne kadar basit goruyorlar yasadigimiz acilari. En son kayinvalideme senin hic cocugun ölmemiski beni anlaman mumkun degil zaten ama insanlik adina anlamaya calismanizi beklerdim onu da gormedim dedim ve kendim de kabullendim onlar insani duygu tasimiyor karninda 34 hafta hayallerle umutlarla bebegini tasiyip kaybeden bir anneye cok abartiyorsunuz bir bebekti daha birsuru cocugunuz olur demek anca duygusuz birinin isi olur. Gorumcemle ayni surecte hamileydik ben bebegimi kaybedeli 15 gun olmusken bebegini sarkilarla paylasiyordu bunu soyledim hadi yigenine uzulmedin bari acima saygın olsaydi bana gizleseydin dedigimde bebegini kiskandigimi soyledi annesi de benim kotu niyetli olup kizinin bunu bilerek yapmadigini soyledi. Ayy kizlar o kadar doluyumki anlattikca da ayri yasiyorum yine o duygulari. Esimi o kadar cok seviyorumki bazen keske o aileden olmasaydin diye bakip uzuluyorum
Başladılar şimdiden desene9 ay arayıp sormayan umursamayan kv eşime demiş ki o kadar vitamin takviyesi alırsanız tabiki bebek iri olur demişay gel de çıldırma eşim demiş doktor ne derse onu yaptık diye, zaten geçen bana demişti şeker yüklemesi şeker hastalığı yapıyor biz yaptık sen yapma; doktor ne derse onu yaparım anne dedim. Birde geçenlerde tutturdu aşılar felç yapıyormuş yaptırma 9 aydır asla ne beni ne bebeği sormayan insan kalkıp böyle kötü kötü şeyler söylüyor; yani 11 yıl bu işi okumuş uzman olmuş birine mi güvenelim o zaman herkes kadın doğuma gitmeyi bıraksın tamamen instagramdan gördüğümüz şeyleri yapalım. Of yeminle bazen öyle bir raddeye geliyorum ki eşimi sevmeme rağmen neden evlendim ki diyorum. İşin tuhaf yanı bekarken dünya tatlısı bir insan bebeği duyunca nasıl böyle kinli oluyor anlamıyorum kendi torunun olduğu için bir maşallah de ya hemen ilaç kullanmış da iri olmuş da yok bilmem ne üf
Tam öyle olmuyor ama aç kapa yaparken gergin hissediyorum hafif ödem var parmaklarımdaKızlar uyanınca ellerini açamayan var mı ne yapmam gerekiyo acaba bunun için
Plesenta dekolmani yasadim canim. Yani plesenta dogumdan once rahimden ayrildigi icin bebek oksijensiz kaliyor. Tabi bunun belli seviyeleri var kismen ayrilip hastaneye gidene kadar bebegi yasayan cok insan da oluyor benim tamamen ayrildigi icin bebek tamamen oksijensiz kalmisti o sirada tevafuken hastanede olmama ragmen bebegim kurtarilamadi. Sizleri de kotu etkilemek istemem rabbim uzak etsin insallah zaten oyle cok sık gorulen bir sey degil. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimiziCanım acını hatırlatmak gibi olacak aslında hiç sormak istemiyorum ama şimdi 34.haftada olunca ister istemez merak ettim neden böyle kötü bir şey yasandihani ne gibi bi sıkıntı oluştu istemsiz
Vallahi hasta desem gerçek hastalara haksızlık etmiş olcaz bu kadın başka bi boyuttaCanım benim ya kıyamambenim annem de kayınvalide; anneme bakıyorum yengemin çocuklarına resmen aşık sürekli onlara birşeyler alıyor yanlarına gidiyor o kadar seviyor ki; benim bebeğe de bir ton şey almış garibim şimdiden nasıl seviyor; bizim kaynanalar bir tuhaf yoksa torununu seven çok kayınvalide var. Dediğin gibi doğumdan sonra bile asla onlara bebekle ilgili bir şey anlatılmamalı söylenmemeli fikirleri alınmamalı. Ben zaten gebeliğim boyunca asla birşey anlatmadım ki zaten kendi de sormadı; eşim salak saf gidip heyecanlı heyecanlı anlatıyor herşeyi öyle olunca yorum yapma hakkı buluyor kendinde , başlıyor kötü konuşmaya Allahım bize sabır versin bizi uzak tutsun bu insanlardan her ne kadar kv bile olsa kesinlikle uzak durmam gerekiyor akıl sağlığım için
ben de onun hatalarından biriyim
Şu yaşlı insanlar facebookta instagramda gördükleriyle doktor kesiliyor siyasetçi oluyor din insanı oluyor , bilim adamı kesiliyor; ben de çıldırıyorum ama artık kendimi sakinleştirmem gerekiyor yoksa kafayı yedirtir bunlar
Hahahahaha menspozun yan etkileri anamnerden tutarsan tut elinde kalıyor dediğin gibi; onun için sanırım ben bu kadını ağır hasta diye nitelendirmem gerekiyor kafamda ; çünkü hareketlerine bir sebep bulamıyorum artık rahatsız diye düşünmeliyim sağlıklı bir birey değil bence, şimdi de kafamda onaylamam lazım onun rahatsız olduğunu yoksa büyük travma olacak dediklerini kafaya takmamam gerekiyor
Bunlar ne istiyorlar bebek ölsün de rahat mı etsinler yani dertleri neBaşladılar şimdiden desenemillet boşuna okuyor. Negatif konuşa konuşa insanı deli ediyorlar. Bir de şey var böyle konuya girerken "bizim komşunun gelini vardı,... yaptı bebeği bilmem ne hastası oldu
Aile grubuna eşim ultrasonu attı bir emoji bile koymadı; ertesi gün eşim bir kuş gördü attı hemen yorum yapmış aman da kuzum bunun nesi var da yazmış da yazmış. Yani gruptan çıkmamak için zor tuttum kendimi. Asla 2 yıl sonra sevgiyle felan yapışmaz yani beklemiyorumVallahi hasta desem gerçek hastalara haksızlık etmiş olcaz bu kadın başka bi boyuttanarsist bu bildiğin salcan ipini gitsin 1bucuk 2 sene sonra sanki yıllardır bekliyormuş ta kendi doğurmuşcasına bi sevgiyle yapışırsa çocuğa hiç şaşırmam
Bunlar hep imtihan canım benim bebişin de kalbi durdu senin kadar ileri aylarda değildim ama o kadar yıkıldım ki eşime de belli etmek istemedim bayağı geç toparlandım hatta şu anki bebeğim sayesinde toparladım yoğun iş temposundan sonra duşta gizlice ağlardım eşim beni iyi sanıyordu odalara kapatıp ağlardım sessizce. Sen benden daha ilerde kaybetmişsin seninki benimkinden de ağır olmuş acılar kıyaslanamaz kesinlikle. İsyan etmemek Allah’a sığınmak gerekiyor bunu anladım ben. Allah bu bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini burda hepimiz sağlıkla alalım bebişleri hayırlı evlatlar olsunlar inşallahPlesenta dekolmani yasadim canim. Yani plesenta dogumdan once rahimden ayrildigi icin bebek oksijensiz kaliyor. Tabi bunun belli seviyeleri var kismen ayrilip hastaneye gidene kadar bebegi yasayan cok insan da oluyor benim tamamen ayrildigi icin bebek tamamen oksijensiz kalmisti o sirada tevafuken hastanede olmama ragmen bebegim kurtarilamadi. Sizleri de kotu etkilemek istemem rabbim uzak etsin insallah zaten oyle cok sık gorulen bir sey degil. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi
Kuşun resmine torununun ultrason fotoğrafından daha çok önem veren babaanne mi evlerden IrakBunlar ne istiyorlar bebek ölsün de rahat mı etsinler yani dertleri neneden bize güzelliklerden bahsetmiyorlar niye sürekli başımıza kötü olay gelecek gibi senaryolar atıyorlar ay yeminle çıldırmalık da işte bakma artık umursamama kararı aldım hasta beyinliler hepsi. Herkes kendi işini yapsın artık kendi alanı dışında herşey hakkında yorum yapan insanlardan bıktım..
Aile grubuna eşim ultrasonu attı bir emoji bile koymadı; ertesi gün eşim bir kuş gördü attı hemen yorum yapmış aman da kuzum bunun nesi var da yazmış da yazmış. Yani gruptan çıkmamak için zor tuttum kendimi. Asla 2 yıl sonra sevgiyle felan yapışmaz yani beklemiyorum
Plesenta dekolmani yasadim canim. Yani plesenta dogumdan once rahimden ayrildigi icin bebek oksijensiz kaliyor. Tabi bunun belli seviyeleri var kismen ayrilip hastaneye gidene kadar bebegi yasayan cok insan da oluyor benim tamamen ayrildigi icin bebek tamamen oksijensiz kalmisti o sirada tevafuken hastanede olmama ragmen bebegim kurtarilamadi. Sizleri de kotu etkilemek istemem rabbim uzak etsin insallah zaten oyle cok sık gorulen bir sey degil. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimizi
Birde şu lafları İzmir’de oturan bir kadın söylüyorKuşun resmine torununun ultrason fotoğrafından daha çok önem veren babaanne mi evlerden Irak
Benim kvde de ilk bebeğimin kız olacağını öğrenince olsun olsun oğlum napcanız eli ayağı düz olsunda dedi böyle garip bi toplamayla. Olsun mu nasıl yani kızıda bir oğlanı da bir değil mi? Şimdi torunum diye ölecek ay nasıl bi aşk besliyor kızıma görsen şaşarsın. Sanki oğlan bekleyen o değil gibi
İkinci de kız olacak olsaydı lafım hazırdı ama ilginç bi şekilde hiç bişey demedi oralı bile olmadı oğlanmış diyince kızıda bir oğlanı da bir Rabbim sağlık versin de dedi ay ben şok
AminBunlar hep imtihan canım benim bebişin de kalbi durdu senin kadar ileri aylarda değildim ama o kadar yıkıldım ki eşime de belli etmek istemedim bayağı geç toparlandım hatta şu anki bebeğim sayesinde toparladım yoğun iş temposundan sonra duşta gizlice ağlardım eşim beni iyi sanıyordu odalara kapatıp ağlardım sessizce. Sen benden daha ilerde kaybetmişsin seninki benimkinden de ağır olmuş acılar kıyaslanamaz kesinlikle. İsyan etmemek Allah’a sığınmak gerekiyor bunu anladım ben. Allah bu bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini burda hepimiz sağlıkla alalım bebişleri hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Rabbim ömur verince ne olursa olsun yasiyor iste insan cok sukur sen de onlardan birisinBende oksijensizlikten az daha ölcekmisim doktor sayesinde kurtulmusum.. Amin insallah canim
Maşallah canım şimdi kaçıncı haftan? Sezaryen düşünüyorsun değil mi doktorun ne diyor tahmini doğum tarihi verdi miAminoyle tabi hepsi birer imtihan cok sukur ki inancliyiz bu sekilde bakip isyan etmiyoruz. Ben de cok zor zamanlardan gectim 8 ay boyunca her gun agladim psikolojim altust olmustu ama cok sukur ki hamile kaldigimdan beri daha iyiyim bu bebegime simsiki sarildim hergun kucagima alacagim gunlerin hayalini kurup iyi olmaya calistim
31+4 suan. Evet ilki acil sezaryen oldugu icin mecbur bu da sezaryen olacak. Doktorum normalde sezaryenleri 39. Haftada aliyormus ama ben ayni seyi yasamaktan korktugum icin en erken alabilecegi tarihte almasini istedim 37de aliriz dedi. Hem cok streslisin daha fazla bebege stres yuklemenin anlami yok dedi. Alalh nasip ederse 8 mayisa geliyor 37. Haftam. Bayramdan sonra gittigimde gun aliriz heralde artikMaşallah canım şimdi kaçıncı haftan? Sezaryen düşünüyorsun değil mi doktorun ne diyor tahmini doğum tarihi verdi mi
Ay hadi inşallah sağlıkla al bebeğini Allahın izniyle31+4 suan. Evet ilki acil sezaryen oldugu icin mecbur bu da sezaryen olacak. Doktorum normalde sezaryenleri 39. Haftada aliyormus ama ben ayni seyi yasamaktan korktugum icin en erken alabilecegi tarihte almasini istedim 37de aliriz dedi. Hem cok streslisin daha fazla bebege stres yuklemenin anlami yok dedi. Alalh nasip ederse 8 mayisa geliyor 37. Haftam. Bayramdan sonra gittigimde gun aliriz heralde artik
Rabbim ömur verince ne olursa olsun yasiyor iste insan cok sukur sen de onlardan birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?