- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Benim kp kızlara düşkün kv erkek te erkekBirde şu lafları İzmir’de oturan bir kadın söylüyorkız Hakkari’nin en doğusundaki köyünde oturan aşiret ağası bile artık kız çocuğu olunca seviniyor kızı erkeği yok ki neyse senin kayınvalide düzelmiş kızı görünce kıçını kaşı nazar değmesin
Sen ne istiyorsan öyle olsun bence ilk bebeğin her anı çok özel bu güzel zamanlarını kimse mahvetmesin eğer kp istemiyorsan ki o kadar haklısın ki istememekte bir şekilde kaynana tek gelsin zaten annen de var yanında kaynana ayak üstü bebeği görüp gidebilir hani yalnız olsan tamam ama annen olacak zaten yanındaKızlar bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor benim isteklerimi düşüncelerimi önemseyen yok diye.. en basiti ben olabildiğince sakin sessiz kendi kendimin yapacağı kimsenin karismayacagi şekilde davranmayı severim.. Bu yüzden nazımı çekecek olan sessiz bir insan annem birde eşim var sadece ben bari iyilesene kadar bu kadar kişi kalalım istiyorum galiba kvde gelmek istiyormuş.. dedim ki ama kocasıyla gelmek istiyordu ben öyle istemiyorum dedim annemde şey dedi olmadı dedi onu ben getiririm madem yalnız gelemiyorsa dedi zaten erkek olmaz dedi.. kvde çok konuşan bi insan hani motorun soğusun dersin ya bi insana onu dedittiriyo ille hep birilerinden bahsediyor vs vs işte gerçekten doğum yapacak olan benim ama insanların torun görme sevdası onların istekleri onların dusunceleri onların onların onların hep ne hissettiği derken bunalıyorum gerçekten ya
Niye tek gelemiyor kv yiyecekler mi yolda onuKızlar bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor benim isteklerimi düşüncelerimi önemseyen yok diye.. en basiti ben olabildiğince sakin sessiz kendi kendimin yapacağı kimsenin karismayacagi şekilde davranmayı severim.. Bu yüzden nazımı çekecek olan sessiz bir insan annem birde eşim var sadece ben bari iyilesene kadar bu kadar kişi kalalım istiyorum galiba kvde gelmek istiyormuş.. dedim ki ama kocasıyla gelmek istiyordu ben öyle istemiyorum dedim annemde şey dedi olmadı dedi onu ben getiririm madem yalnız gelemiyorsa dedi zaten erkek olmaz dedi.. kvde çok konuşan bi insan hani motorun soğusun dersin ya bi insana onu dedittiriyo ille hep birilerinden bahsediyor vs vs işte gerçekten doğum yapacak olan benim ama insanların torun görme sevdası onların istekleri onların dusunceleri onların onların onların hep ne hissettiği derken bunalıyorum gerçekten ya
Eşin söylesin ya. Benim kv yok ama görümcem şehir dışında eşiyle gelmek istedi hatta eşimin teyzeleri de biz de gelcez demişti.Kızlar bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor benim isteklerimi düşüncelerimi önemseyen yok diye.. en basiti ben olabildiğince sakin sessiz kendi kendimin yapacağı kimsenin karismayacagi şekilde davranmayı severim.. Bu yüzden nazımı çekecek olan sessiz bir insan annem birde eşim var sadece ben bari iyilesene kadar bu kadar kişi kalalım istiyorum galiba kvde gelmek istiyormuş.. dedim ki ama kocasıyla gelmek istiyordu ben öyle istemiyorum dedim annemde şey dedi olmadı dedi onu ben getiririm madem yalnız gelemiyorsa dedi zaten erkek olmaz dedi.. kvde çok konuşan bi insan hani motorun soğusun dersin ya bi insana onu dedittiriyo ille hep birilerinden bahsediyor vs vs işte gerçekten doğum yapacak olan benim ama insanların torun görme sevdası onların istekleri onların dusunceleri onların onların onların hep ne hissettiği derken bunalıyorum gerçekten ya
İnsallah hepimiz buraya teker teker bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz haberini yazarizAy hadi inşallah sağlıkla al bebeğini Allahın izniylegüzel haberlerini bekliyoruz bayramdan sonra inşallah
Keşke yakın olsa memleket otobüsle 10 saat tutuyo.. evet ben iyileşince gelseler yine sıkıntı yok ama işte kime neyi nasıl anlatcam diye düşünürken insan bunalıyorSen ne istiyorsan öyle olsun bence ilk bebeğin her anı çok özel bu güzel zamanlarını kimse mahvetmesin eğer kp istemiyorsan ki o kadar haklısın ki istememekte bir şekilde kaynana tek gelsin zaten annen de var yanında kaynana ayak üstü bebeği görüp gidebilir hani yalnız olsan tamam ama annen olacak zaten yanında
O kadar haklısın ki.. o yoldan gelecek burayı da zehir edecek yolda kötülesecek sürekli kustum kustum diye tepemde gezecek..aynen bende öyle istiyorum ilk 1 hafta gelmesin sonra gelsin çünkü neler neler duyuyorum kv iste emzirirken karisiyormus vs yok daha doymadı yok sütü az geldi çok geldi vs vs en azından odama çekilirim buna karışamaz diyorum..Niye tek gelemiyor kv yiyecekler mi yolda onuannen de kıyamam gene orta yolu bulmaya çalışıyor ne varsa insanın kendi anasında var. Valla senin kv ye tahammül etmek zor gerçekten ben merkezci ilgi delisi bi kadın hiç susmadan konuşup ben şöyle rahatsız oldum böyle yol tuttu şuram ağrıyor buram kötü diyip diyip yatacak olan annene olacak sana bi koltukta kayınvalidene bi koltukta bakmaya çalışacak. Gerçekten hiç gelmese daha iyi en azından ilk bir iki hafta
Bende bazen kendimi yalnız hissediyorum aslında yalnız değilim tamamen kp rahatsızlığından dolayı kendim bile alemdürüst bebeğin ihtiyaçları gerekli eşyalarıyla ilgilenemiyorum elimden geldiğince bişeyler yapıyorum ama yalnızmışım gibi geliyor bazen
Oha kv yok mu şanslısın mi desem ne desem bilemedim.. Sen bu işi cozmussun canım gerçekten bu durumda bizim ne istedigimiz önemli esinede helal olsun .. o gorumceyede pes yani kocasiz gelemiyorlar gidemiyorlar benim kv gibiEşin söylesin ya. Benim kv yok ama görümcem şehir dışında eşiyle gelmek istedi hatta eşimin teyzeleri de biz de gelcez demişti.
Geçen konuştum eşim hepsine söyledi erkek olmaz rahat edemez diye. Zaten hepsi şehir dışında 40 mevlüdüne gelsinler dedim.
Annemle teyzem gelecek onlara da bir hafta yeter kafamı şişirmeyin benim öyle 40 gün istemiyorum kimseyi dedim valla. Gelince stres olmamaya çalış madem illa gelirse. Sütün bile etkilenir. Ben de çok sakinim milletle durmadan bebek muhabbeti bile sıkıyor beni
Şu komedi dizilerinde kaynana figürü var ya ilgiyi kendinde toplar tam onun gibi birisiNiye tek gelemiyor kv yiyecekler mi yolda onuannen de kıyamam gene orta yolu bulmaya çalışıyor ne varsa insanın kendi anasında var. Valla senin kv ye tahammül etmek zor gerçekten ben merkezci ilgi delisi bi kadın hiç susmadan konuşup ben şöyle rahatsız oldum böyle yol tuttu şuram ağrıyor buram kötü diyip diyip yatacak olan annene olacak sana bi koltukta kayınvalidene bi koltukta bakmaya çalışacak. Gerçekten hiç gelmese daha iyi en azından ilk bir iki hafta
Bende bazen kendimi yalnız hissediyorum aslında yalnız değilim tamamen kp rahatsızlığından dolayı kendim bile alemdürüst bebeğin ihtiyaçları gerekli eşyalarıyla ilgilenemiyorum elimden geldiğince bişeyler yapıyorum ama yalnızmışım gibi geliyor bazen
Sorma sorma. Herkesin sıkıntısı ayrı ama benzer durumlar. Kusura bakmasınlar en hassas dönem senin rahatın psikolojin önemli belki de bir daha yaşamayacağımız süreçler elalem yüzünden mahvolmasın.Keşke yakın olsa memleket otobüsle 10 saat tutuyo.. evet ben iyileşince gelseler yine sıkıntı yok ama işte kime neyi nasıl anlatcam diye düşünürken insan bunalıyor
O kadar haklısın ki.. o yoldan gelecek burayı da zehir edecek yolda kötülesecek sürekli kustum kustum diye tepemde gezecek..aynen bende öyle istiyorum ilk 1 hafta gelmesin sonra gelsin çünkü neler neler duyuyorum kv iste emzirirken karisiyormus vs yok daha doymadı yok sütü az geldi çok geldi vs vs en azından odama çekilirim buna karışamaz diyorum..
Senin de çok zor begerçekten öyle kötü bi zamana denk geldi ki kp mevzusu inşallah bebeğin kısmetiyle gelip herkese moral şifa olur canım sıkma üzme kendini
Oha kv yok mu şanslısın mi desem ne desem bilemedim.. Sen bu işi cozmussun canım gerçekten bu durumda bizim ne istedigimiz önemli esinede helal olsun .. o gorumceyede pes yani kocasiz gelemiyorlar gidemiyorlar benim kv gibi
Aynen gelip seninde morelini bozacak sonra ömür boyu doğumuna geldim yardım ettim bilmem ne muhabbeti yapacak halbuki gelip anca yatcak orda yapacağı bişey de yok yani annen ikinize bakmış olcak ama adı bende doğuma geldim hemde hasta halimde 10 saat yol çektim olcakKeşke yakın olsa memleket otobüsle 10 saat tutuyo.. evet ben iyileşince gelseler yine sıkıntı yok ama işte kime neyi nasıl anlatcam diye düşünürken insan bunalıyor
O kadar haklısın ki.. o yoldan gelecek burayı da zehir edecek yolda kötülesecek sürekli kustum kustum diye tepemde gezecek..aynen bende öyle istiyorum ilk 1 hafta gelmesin sonra gelsin çünkü neler neler duyuyorum kv iste emzirirken karisiyormus vs yok daha doymadı yok sütü az geldi çok geldi vs vs en azından odama çekilirim buna karışamaz diyorum..
Senin de çok zor begerçekten öyle kötü bi zamana denk geldi ki kp mevzusu inşallah bebeğin kısmetiyle gelip herkese moral şifa olur canım sıkma üzme kendini
Oha kv yok mu şanslısın mi desem ne desem bilemedim.. Sen bu işi cozmussun canım gerçekten bu durumda bizim ne istedigimiz önemli esinede helal olsun .. o gorumceyede pes yani kocasiz gelemiyorlar gidemiyorlar benim kv gibi
Aynen aynen seninki şu sandık kokusu mu ne dizi varya ordaki demet Akbağ modeli.Şu komedi dizilerinde kaynana figürü var ya ilgiyi kendinde toplar tam onun gibi birisi
Offfff nasıl üzüldüm yaAynen gelip seninde morelini bozacak sonra ömür boyu doğumuna geldim yardım ettim bilmem ne muhabbeti yapacak halbuki gelip anca yatcak orda yapacağı bişey de yok yani annen ikinize bakmış olcak ama adı bende doğuma geldim hemde hasta halimde 10 saat yol çektim olcak
Amin canım inşallah morel şifa olur bebek kısmetiyle gelir inşallah. Bendeki öyle bi şans ki kp kemoterapi seansı bile benim doğumla aynı güne denk geliyor
İzlemedim ama bir ara bakarimAynen aynen seninki şu sandık kokusu mu ne dizi varya ordaki demet Akbağ modeli.cesursavasci nın ki de ilgi manyağı kaynana modeli
Evet galiba ilk uyandığımda zorlanıyorum cokÖdemmi oluyorsun canım
Son aylarımızda Allah yardımcımız olsunEl açamamak değil ama belim kitleniyor resmen bi süre kalkamıyorum gün boyu belim ağrıyor
Benimde aynı şekilde.suyu az içiyorum ona yordum ben ama sen içiyo musunBen sabah uyandigimda acip kapatamiyorm, cok aciyor. Ödemden bence cunku ayaklarima da ilk uyanıp tuvalete yururken basamiyorum
İnşallah ilerlemeden bu şekilde geçer giderTam öyle olmuyor ama aç kapa yaparken gergin hissediyorum hafif ödem var parmaklarımda
Ben bugün suyu az içtim ve gece 1 kere tuvalete kalktım sabah ellerim ilk defa odemliydi bence az su ve hareketsizlik ödem yapiyorBenimde aynı şekilde.suyu az içiyorum ona yordum ben ama sen içiyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?