2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah canım hiçbi şeyi kafana takma bebeğine odaklan çok az kaldı inşallah
Şimdiden düşünüp dert etme canım kendine, inşallah sağlıklı doğumun olur bebek sağlıklı olur da gerisi hallolur bir şekilde. Yani ilk zamanlar evde kalabalık ben de sevmiyorum ama bazen de insanın ihtiyacı oluyor da kimseyi bulamıyor. O yüzden ikisinin de teklif etmesi güzel bir yönden. Çocuğu 5 dk versem de tuvalete girsem ya da yemek yesem diyorsun.
Ama annen ve kayınvaliden ile konuşup ilk 10 gün birisi ikinci 10 gün diğeri şeklinde anlaşabilirsiniz aslında. İkisine aynı anda evde gerek olmayacak. Ya var ya ilk bebeğim olsa sadece eşim ve ben yeterdik diye düşünüyorum. Şimdi ikinci olacağı için ilkiyle babaannesi ilgilensin diye onu çağıracağım. Ama dediğim gibi ikisi de gelmek istemese mesela bu sefer de kendini yalnız hissederdin. Ben biraz öyle hissediyorum açıkçası :/ teklif eden yok aa doğurunca ben hemen gelirim diyen yok. O da kötü.
Ay aynen ben de kendimi yalnız hissediyorum. Bir an önce toparlanıp kimseye muhtaç olmayayım diye dua ediyorum hep o yüzden, iki çocuğuma da bakabileyim kendim senin de öyle olur inşallah canım sen gurbette değilsin en azından biri olmasa biri gelir yine yalnız kalmazsın

Dediğin şekilde istiyorum bende aslında ikisi aynı anda ne yapacak ama annem şey dedi işte o da ister ilk doğduğunda gormeyi sonuçta bir oğlu var ve çocuğu doğacak birde erkek olacak dedi.. böyle söyleyince evet bende hak veriyorum yalan yok ama kalabalık olsun istemiyorum keşke bi hafta biri diğer hafta biri gelse ama bakalım nasıl olacak bu süreç..
İnanır mısın bazen bende öyle düşünüyorum aslında kimseyede gerek yok zaten eşimin izni olacak ve çok güzel yemekler yapıyor o biz bizede yeteriz ama işte büyüklerin hevesini kırmak istemiyorsun birde tecrubesizim eşim daha iyi bu konuda ama işte yapacak bir şey yok
Ee geçen bizim hastaneyi soruyor gibiydin buraya gelip mi doğum yapacaksın yoksa ne olur ne olmaz diye mi sordun canım..
İnşallah en kısa sürede toparlariz aslında senin kimseyede ihtiyacın yok ilk çocuğun büyük tek sıkıntı dersleri onda da babası gelince artık yardımcı olur yada izni varsa öyle kurtarirsiniz

Kızlara bayramlık alayım diye çıktım öldüm ya nasıl çabuk yoruluyorum anlatamam

Kızlar kum döküyormuşum idrar tahlilinde çıktı bu durumu yaşayan var mı? Sanki karnımda aşağıya indi korkmaya başladım
Canim doktorun yorumu mu? Ben 2 gun once saglik ocaginda tahlil verdim, sonuclarsa bikac degerim yuksek cikmis.kum dokme ile alakali cikti o degerler ama bende hicbir yan etki yok o sekilde.hamilelikte bazi degerler farkli ref araliginda degerlendiriliyor.oyle olabilir.doktorla gorusecegim hafta içi.

Doktor dedi valla ağrım vardı yalancı sancımı acaba dedim kum döküyorsun ürolojiye gel yarın dedi

Sizin hastaneyi bayram için sormuştum canım annemlere bayrama gidersek acil bi durum olursa erken doğum vs gibi ondan sormuştum yoksa annemlerin yanında doğurmayı düşünmüyorum. Zaten bayrama gitmekten de vazgeçtim hiç riske atmaya değmez.

Yani evet torununu görmek istemesi çok normal ama senin de ilk çocuğun neticede sen de kendinize özel olsun kalabalık olmasın istiyorsun, senin isteklerin de çok normal. İnşallah orta yolu bulursunuz

İyi dusunmussun canım son düzlüğe girdik
Amin inşallah kazasız belasız buluruz

Ayaklarim düz taban gibi oldu.10 dk markete gidip geliyorum.aksama kadar agridan bi hal oluyorum.yemek yapmak bile çile oldu..
Bende fena oldum bide oruç x2 yorgunluk oldu.
Yürümem lazım ama bayramdan sonra başlamak lazım ilk gün yürüdüğün kadar misal 15 dk ertesi gün 20 dk diye diye artırmak lazım dinlene dinlene

Oyle tabi, biliyorum ama ne yazikki bazen gun bitiyor aa dogru duzgun su icmemisim diye düşünüyorum ama şişe yanimdayken iciyorum
Beynine kötü kodla icmezsem bebeğim amniyon sivisinin içindeki suyu içip durur o da çişi oluyo tazelenmez benim içmem lazım de öyle iç ben başlarda oyleydim sonra seker gibi geldi suyun tadi

Beynine kötü kodla icmezsem bebeğim amniyon sivisinin içindeki suyu içip durur o da çişi oluyo tazelenmez benim içmem lazım de öyle iç ben başlarda oyleydim sonra seker gibi geldi suyun tadi
Kızlar benım bebişin suyu fazla ya birinin ben çok su içiyorum bi etksi var mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…