Bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah canım hiçbi şeyi kafana takma bebeğine odaklan çok az kaldı inşallah
Şimdiden düşünüp dert etme canım kendine, inşallah sağlıklı doğumun olur bebek sağlıklı olur da gerisi hallolur bir şekilde. Yani ilk zamanlar evde kalabalık ben de sevmiyorum ama bazen de insanın ihtiyacı oluyor da kimseyi bulamıyor. O yüzden ikisinin de teklif etmesi güzel bir yönden. Çocuğu 5 dk versem de tuvalete girsem ya da yemek yesem diyorsun.
Ama annen ve kayınvaliden ile konuşup ilk 10 gün birisi ikinci 10 gün diğeri şeklinde anlaşabilirsiniz aslında. İkisine aynı anda evde gerek olmayacak. Ya var ya ilk bebeğim olsa sadece eşim ve ben yeterdik diye düşünüyorum. Şimdi ikinci olacağı için ilkiyle babaannesi ilgilensin diye onu çağıracağım. Ama dediğim gibi ikisi de gelmek istemese mesela bu sefer de kendini yalnız hissederdin. Ben biraz öyle hissediyorum açıkçası :/ teklif eden yok aa doğurunca ben hemen gelirim diyen yok. O da kötü.
Ay aynen ben de kendimi yalnız hissediyorum. Bir an önce toparlanıp kimseye muhtaç olmayayım diye dua ediyorum hep o yüzden, iki çocuğuma da bakabileyim kendim
senin de öyle olur inşallah canım sen gurbette değilsin en azından biri olmasa biri gelir yine yalnız kalmazsın