2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benım bebişin suyu fazla ya birinin ben çok su içiyorum bi etksi var mıdır acaba
Benim ilk gebelikte bebeğin suyu fazlaydı doktor günde max 2 litre iç, daha fazla içme demişti canım. Sonra düzelmişti.

Şu anda ben de çok içiyorum eve 4 günde bir damacana söylüyoruz eşimle oğlum tüm gün evde değiller zaten, o hesapla ben 3 litre kesin içiyorum canım da çekiyor yani bi de şişeyle içtiğim için daha çabuk bitiriyorum. İnşallah kötü bir etkisi olmaz

Evet canım aslında yalnız değilim ama bebekle alakalı herşeyi tek yapınca bi miktar üzülüyorum. Senin annen de gelmicekti dimi

Evet canım aslında yalnız değilim ama bebekle alakalı herşeyi tek yapınca bi miktar üzülüyorum. Senin annen de gelmicekti dimi
Gelmeyecek canım evet son dk fikri değişmezse yani ben de doğuma giderken söylemeyi düşünmüyorum o yüzden sonrasında toparlanınca falan haber veririm artık ancak inşallah güzel geçer doğumlarımız ve sonrası

Kızlar bebeme başı aşağı dönmüş demişti doktor, normalde göbeğimin orayı tekmeliyordu şimdi sol aşağı kasıklarıma doğru ve göbeğimin orayı tekmeliyor yanmı döndü naptı? Sizin nereyi ittiriyor ayağıyla?

Bende 3 hafta önce dogum yaptım benimde ayrıldı plesanta kanama geldikten 1 saat sonra hastaneye yetistim

Benim doktorum sadece dinlen fazla şekerleri şeyler tüketme dedi ben zaten dikkat ediyorum ama aklıma su takıldı gece gündüz kana kana içiyorum

Kızlar uyanınca ellerini açamayan var mı ne yapmam gerekiyo acaba bunun için
Ay bende sinir sıkışması oldu üstüne zaten gebeliğin kendi el uyuşması ödemi olunca cok zor oluyor gece resmen uykularım zehir oluyor normalde de uyku problemi yaşıyodum bu da eklendi bana soguk su cok iyi geliyor masaj yaparak soguk suda tutuyorum bi deneyin sabah kalkip suda masaj yapin sonra kremle masaj yapın rahatlarsiniz umarim

Amin inşallah canım Allah büyüktür gönül koymuşsun annene belli haklı olarak. Gelmicek ama ilgilenip arayıp sormuyosada ben olsam bende haber vermezdim
Benimde yan duruyor canım doktor kanala girmediği sürece dönebilir demişti seninkinde döndü tekrar galiba
Ayy kızlar çok kötü deprem oldu uykumdan uyandimdolap nasıl sallandi
geçmiş olsun canım çok korkmuşsundur iyimisin

Benim de baş aşağı pozisyonda demişti sonrasında ben de hep sağda solda hissettim. Son gittiğimde yine baş aşağı pozisyonda dedi. Belki o hissettiklerimiz kolları bacaklaridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…