2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
yeni güncelleme : iki gündür asla rahat uyuyamiyorum bel sirt ağrilarindan. Taş gibi uyaniyorum . Umarim geçicidir .
İki gündür aşırı yoruluyorum ölü gibi uyuyorum yorulmadığımda asla uyuyamıyorum bendeki güncelleme de horlama başladı burnum da takınıyor oda etki ediyordur ama iki gündür aşırı horluyormuşum

Bende de o vardi . Burun bandı var breath right onu kullanabilirsiniz . Burnu direk aciyor. Üç aydir onsuz uyuyamiyorum . Birde buhar makinesi çok rahatlatiyor nefesi

Bende de o vardi . Burun bandı var breath right onu kullanabilirsiniz . Burnu direk aciyor. Üç aydir onsuz uyuyamiyorum . Birde buhar makinesi çok rahatlatiyor nefesi
Bi burun spreyi vardı onu kullanıyorum ama hiç bi işe yaramadı dediklerine bi bakayım alayım eczaneden sağol canım. Ben farketmiyorum tabi de eşim uyuyamıyor benide uyandırmak istemiyor uykusu kaçıyor o sabaha kadar dönüp duruyor bu sefer ben horul horul uyuyorum

yeni güncelleme : iki gündür asla rahat uyuyamiyorum bel sirt ağrilarindan. Taş gibi uyaniyorum . Umarim geçicidir .
Aay bugün ilk defa çok güzel uyudum ben. Sıcaktan uyaniyormusum sanırım. Eşimin sortlarindan birini giydim rahat rahat, üzerime de atlet. Yorganla uyudum ama o kadar rahattım ki. Sabah eşim de işe giderken camı hafif açmış böyle ferah ferah bir uykuydu. Önceden yataktan kalkamazdim bugün çok güzel uykumu almış şekilde kalktım

Benim eşimde normalde dört saat uyuyan biriydi gebe olduğumdan beri öyle bi uyuyor ki . Sanki onun ağrilari var sabahlara kadar

Ayy çok sevindim inş böyle devam eder. Bizim buralarda yağmur bitti ben de rahat uyurum diye düşünmüştüm ama asla iki gündür bel sirt ağrisindan uyuyamiyorum. Sağa sola dönmek için uykum bölünüyor.Belim kiriliyor . Acaba sanci mi diye tedirgin oluyorum .

Benim eşimde normalde dört saat uyuyan biriydi gebe olduğumdan beri öyle bi uyuyor ki . Sanki onun ağrilari var sabahlara kadar
Şu hamileliğin tadını çıkarın bol bol uyuyun çocuk doğduktan sonra uyuyamıcaksınız lafını senin eşin üzerine alınmış galiba şimdiden bol uyku çekeyim bebek gelince uyuyamam der gibi

Şu hamileliğin tadını çıkarın bol bol uyuyun çocuk doğduktan sonra uyuyamıcaksınız lafını senin eşin üzerine alınmış galiba şimdiden bol uyku çekeyim bebek gelince uyuyamam der gibi
Aynen öyle ona güvenip hamile kalmiştim zaten uyumuyor bebeğe bakar diye ama beyfendiye güncelleme geldi umarim doğumla oda eski haline döner

Bebekleri taşırken zorlanıyoruz, ben de sağa sola dönerken hala zorlanıyorum ama buna alıştım sanırım artık. Sırt ağrısı için bacak arasına yastık almak çok iyi oluyor. Sancı mi geliyor gibi tereddüt etme bence. Eğitime katıldıktan sonra doğum konusunda panik değilim artık. Eğer etrafında bu şekilde eğitim varsa katilmalisin bence. Bilinmezlik bizi çok tedirgin ediyor

Maalesef bende aynı şeyleri yaşıyorum uykusuzluk daha çok stres yapıyor sanırım hem bel ağrısı hem uykusuzluk hem iştahsızlık sürekli ağlamak istiyorum

Ben de çok nefessiz kalıyorum ve burnum tıkalı oluyor burun etlerim şişmişş 2 yastık kullanıyorum daha rahat uyumaya başladım

Benim bebegim de bas asagi duruyor kafasi tam sol kasigimda iki ayagini da net bir sekilde kaburgalarimi tekmelerken hissediyorumama kafasi resmen sıkışmış gibi gunde bir kere anca oynatiyor onu

Aynen öyle herşeye pinpirikli bakiyoruz . Doğum konusunu hiç bi şekilde düşünemiyorum .görmemezlikten geliyorum
Maalesef bende aynı şeyleri yaşıyorum uykusuzluk daha çok stres yapıyor sanırım hem bel ağrısı hem uykusuzluk hem iştahsızlık sürekli ağlamak istiyorum
senin ikiz canım senin işin çok zor ama sen haledersin değerlerine dikkat et. Düşünce toparlanmada zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…