2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben görmemezlikten geliyordum ama arada aklıma da düşüyordu anlar miyim bir anda gelirse napcam vs gibi. Sancı kendimizi kastigimiz için oluyormuş mesela. Bazen regl döneminde karnında hafif sizi varken lavaboda görünce o sizi büyük bir ağrıya dönüşüyordu. Her şey biraz bizim psikolojimizde bitiyor anladığım kadarıyla evet ağrı çekeceğiz ama ne kadar az panik olursak o kadar az çekeceğiz. O yüzden şu an aşırı korkum yok, panik olmayıp derin nefes alacağız minnosumuz bize gelecek

Benim doktorum 39. Da aliyorum ama 37den itibaren artik ciger gelisimini tamamladigi icin alinabilir demişti. Yani benimkini 37de almayi kabul etti.
Benim kaburgam bayağı yanıyor artık normal doğuracağımı da sanmıyorum; doktorla bu randevumda konuşmayı düşünüyorum tarih almayı bile düşünüyorum

Benim kaburgam bayağı yanıyor artık normal doğuracağımı da sanmıyorum; doktorla bu randevumda konuşmayı düşünüyorum tarih almayı bile düşünüyorum
Biraz ağırlaşmaya başladık artik benimde hem karnımın alt kismi hem sırtım agryor kilo aldgi icin bebislerimiz yercekimine baskida arttı annem diyor dogum yap 1-2 gun sonra kendine geldginde yürüyünce uçuyor gibi hissedeceksn eminim oyle oluyodur simdi yavas yavas ağırlaşdigimizdan cok hissedemedik birden gitsin o agirlik eminim rahatlariz

O yanma hissi bende de var ya gogsumun altı tek çizgi halinde yanıyor ve morarmış gibi farkli bir renk bebiş aşırı baskı yapıyor biraz aşağı inseler rahatlariz sanırım

Ay inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da hiç önemli değil ama ben de artık bir an önce kavuşmak istiyorum
Evet alıyorlar canım, 37+0'da ve 37+1'de sezaryene alinan tanıdıklarım var
Gelsinler beni de alsınlar artık
O yanma hissi bende de var ya gogsumun altı tek çizgi halinde yanıyor ve morarmış gibi farkli bir renk bebiş aşırı baskı yapıyor biraz aşağı inseler rahatlariz sanırım
Biraz daha inse ben direk kendim doğuracam kimseyi beklemeyecem

İyiyim depreme alışkınım ama çok şaşırdım antslyada bu kadar hissetmeme 5 şiddetinde gibiydi

Yaa rahatladim biraz benim ettafimdakiler hep dehşet saçiyorlar . İki düşüğüm vardi . Buna da hep öyle baktilar. Bende alti ay bişey olmasin diye evden cikmadim . Sonra bütün hastaliklari kendimde arar oldum. 7 hafta günde 15 dk uyuyabiliyordum.bedenim çökmüştü uykusuzluktan .sonra psikologlarda sonu bitti. Hayattan zevk alamiyordum . Şimdi de sen doğum yapamazsin sezeryan yap .sezeryanda işte baş ağrisi olcak işte dayanamiyacaksün lohusada bebek şöyle olcak filan derken artik kendimi kapatim herkese. Ben hamileliğin bu kadar zor ve yipratici olduğunu bilmiyordum . Şuan en zor aylardayim. Bütün ağrilari cekiyorum ama gebeliğimin balayindayim . Etraftaki insanlar bazen bilerek bazen bilmeyerek karşida biraktiği etkinin farkinda değiller. Ben takmadiğimi düşünüyordum ama bilmeden takiyormuşum . Akişina ve anin tadini çikariyorum şuan . Rabbim kimseyi çocuğuyla sinamasin. Hele bu grupta okuduğum kadariyla çoğumuzun kaybi var. Birbirimizin derdinden anliyoruz . Bazen diyorum bu gruplari bi evde toplayip hamile ortami yapsak kimsede dert tasa kalmaz herkesten uzak mis

Geçmiş olsun canım
Sağol canim
Bende mi başlasam senin yaptıklarına Artık
Valla perineye 34 35te baslanabilirmis bence perine hariç çünkü doktora sor istersen onun dışında diğer şeyleri yapmak lazım bence amaç pelvis kaslarini guclendirmek ama hurma ve adacayi rahim ağzını yumusattigi için bir şey diyemem.. birde cinsel ilişkide spermler de sagolsun doğumu hızlandıran şeyler arasindaymis o yüzden haftada 2 3 kereniliski diyormus doktor birde perine etkiside yaratıyor aslında iyi oluyo

Kızlar benim sol meme ucum aşırı derecede kaşınmaya başladı krem sürüp gögüs ucu pedi koydum ama acaba gümüş kapak mı denesem çok kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…