2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok teşekkür ederim canım inşallah geçer en kısa zamanda

Ya kuzum doktor bu kadar kaşınmasına çok şaşırdı kaşınmaz genelde dedi, ama yaralar gül’ü işaret ediyor dedi. Sende oluyor muydu böyle aşırı kaşıntı?
Kaşındigini hatırlıyorum ben de ama aşırı değildi galiba o kadarını hatırlayamadım, ilk defa 6-7 yıl önce falan oldu sanırım bende, bir de 6-7 ay önce oldu işte son oluşunda kasinmadi gibi hatırlıyorum zaten hiç ellemedim yayılacağını bildiğim icin

Son düzenleme:
Canim benim tahminim sen birsye karşı alerji oldun.cunku boynundaki kabarmalar aynı ben domates yediğimde olduğu gibi.tabi iyice arastir bak.benimde bildiğim gül hastalığı kasinti yapmaz.
Doktor öyle dedi canım bilmiyorum ki çıksın şu tahliller net bir şey söyler artık

Benden başka bir şey çıkacak gibi hissediyorum, 3.teşhiste tutturacak doktorlar

Benden başka bir şey çıkacak gibi hissediyorum, 3.teşhiste tutturacak doktorlar

Uyuz böyle oluyor canım çizgi çizgi tünel gibi em çok avuç içi karın göğüs boyun baldırlar nayağıda izi kaldı bende yani hala geçmedi

Merhaba kizlar benimde moralim bozuldu.
Yarin doktora gidicektik biraz once doktor ofisinden aradilar birkac soru sordular son adet tarihimi ogrenince daha cok erken dediler 8 haftaliktan once bakmiyorlarmis 23 Ekim’e randevu verdiler Ultrasonla bakmazlar diye dusunuyordum zaten ama en azindan bi kan alinirdi degerlerr falan bakilirdi off bir ay daha bekliycem simdi. Her eyalette fakli oluyor demekki kizimda kanima bakmislardi eyaletten eyalete farkli oluyor demekki Allah hepimize kolayliklar versin

Cok kotu olmus canim yaa minicikken nasil da zorlanmistir.
Geceleri kaşıntıdan ağlaya ağlaya uyanıyordu toplasan iki saat uyuyamıyoedu bende öyle çok kötü birşey gerçekten mahvoldu çocuğum bütün gün kaşı kaşı diye ağlıyordu ben çok geç fark ettim benim hatam domates egzama gibi yapıyordu ondan sandım

Bence en iyisi ben kendi hür irademle 7. Hafta gittim aslında 8 e randevu almıştım ama kocam gelemem pazar gidelim dedi diye 7. Hafta gitmiş bulunduk

Aslinda daha iyi tabi bebek daha rahat goruluyor kalp atisi duyuluyor ama iste sabretmek zor geliyor Birde benim 13 yasinda bir oglum, 8 yasinda da bir kizim var biran once onlara soylemek istiyordum ama biraz daha beklemem gerekicek hayirlisi olsun

Ah tahmin edebiliyorum cok zor bir daha olmamistir insaallah

Kizlar ben hiç iyi değilim hasta gibiyim basım ağrıyor midem bulanıyor ateşim yok ama içim yanıyor elim ayağım ateş gibi sanki üşütürsunuz ya öyleyim inşallah hasta olmam da bunlar gebeliktendir çünkü iğnelerle serumlarla zor atlatan biriyimdir

Geçmiş olsun canım, üşüttün mü naptın acaba

Saat 11 de canım. Vajinal bakmak isterse izin vermem. Karından bakarsa baktırırm. Bildiğim kadarıyla vajinal bakmaları çokta iyi bir şey değil. Ben onun ilk aylarda düşüğü ya da kanamayı tetiklediğini duymuştum yıllar evvel, ne kadar doğru bilmiyorum ama hiç o şekilde baktırmadım. Geç kalmadın kuzum aynı dönemlerdeyiz. Sende benden 3 gün sonra gitmiş olacaksın.

Kuzum bu sadece kese gibi bebegi görmemiz lazım içinde yorum yapabilmek için. Modun neden düşük bişe mi oldu
Ha tamam canım ben sadece keseye göre yorum yapılıyor diye anlamışım.
Dün ilk doktor randevuma gittim, kese etrafında çok büyük bir kanama alanı olduğunu yüksek düşük riskim olduğunu söyledi. Ondan moralim bozuk maalesef

Çok teşekkür ederim canım inşallah haftaya olumlu haberlerle dönerim

Farkettim kuzum bende diyorum niye siyah belki doktor dememiştir diye demekte istemedim benim de kanama alanı vardı hatta kanamam bile oldu adet gibi ama kesem bozulmadı. Progesteron fitil olarak kullandım 4 gün sonra gittigimde çok az kalmıştı kanama alanı. Hem sen diger bebeginde de böyle olmuşsun merak etme inşallah bebegin sana sımsıkı tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…