Farkettim kuzum bende diyorum niye siyah belki doktor dememiştir diye demekte istemedim benim de kanama alanı vardı hatta kanamam bile oldu adet gibi ama kesem bozulmadı. Progesteron fitil olarak kullandım 4 gün sonra gittigimde çok az kalmıştı kanama alanı. Hem sen diger bebeginde de böyle olmuşsun merak etme inşallah bebegin sana sımsıkı tutunacak
İnşallah benim de seninki gibi geçer canım bu süreçte nelere dikkat etmiştin?
Bana fitil de vermedi sadece duphaston verdi hap olarak. Başka bi doktora daha mı gitsem bilemedim.
Saat 11 de canım. Vajinal bakmak isterse izin vermem. Karından bakarsa baktırırm. Bildiğim kadarıyla vajinal bakmaları çokta iyi bir şey değil. Ben onun ilk aylarda düşüğü ya da kanamayı tetiklediğini duymuştum yıllar evvel, ne kadar doğru bilmiyorum ama hiç o şekilde baktırmadım. Geç kalmadın kuzum aynı dönemlerdeyiz. Sende benden 3 gün sonra gitmiş olacaksın.
Herkese merhaba, ben 1 basarisiz asilama, 1 başarısız tup bebek sonrası ve 3 sene ugrastiktan sonra kendiliğinden hamile kaldigimi öğrendim 10 gün önce. Sat 14 Ağustos, beklenen doğum tarihi 20 Mayıs, 5+1 deyim; keseyi dun gördük henuz bebek görünmüyor. Insallah sağlıklı bir gebeliktir. 35 yaşındayım ve ilk hamileligim olduğu icin burdaki paylaşımlarda cok sey öğreniyorum. Bu sebeple aranıza katılmak istedim
Kizlar anlatayım da gülün.dun akşamdan beri vajinal kasintim çok fazla resmen tirmikla kasisam yeri o kadar yani.isten gelince lavaboya gittim bir baktım tamda yerinde leke ama bildiğin kırmızı yani.kosa koşa tabanlarim popoma vura vura tabiri caizse doktorun yanında aldim soluğu.sukur kanama alanı yok meğersem tahriş kanamasiymis. Bir utandım.ama gitmemde bir yandan iyi oldu mantar olmusum.fitil verdi.tabi keseyide tekrar gördük. 4 gün arayla iki görüntü atıyorum.hadi yorumlayın azcik.ilk resim 4 gün önce
Saat 11 de canım. Vajinal bakmak isterse izin vermem. Karından bakarsa baktırırm. Bildiğim kadarıyla vajinal bakmaları çokta iyi bir şey değil. Ben onun ilk aylarda düşüğü ya da kanamayı tetiklediğini duymuştum yıllar evvel, ne kadar doğru bilmiyorum ama hiç o şekilde baktırmadım. Geç kalmadın kuzum aynı dönemlerdeyiz. Sende benden 3 gün sonra gitmiş olacaksın.
Herkese merhaba, ben 1 basarisiz asilama, 1 başarısız tup bebek sonrası ve 3 sene ugrastiktan sonra kendiliğinden hamile kaldigimi öğrendim 10 gün önce. Sat 14 Ağustos, beklenen doğum tarihi 20 Mayıs, 5+1 deyim; keseyi dun gördük henuz bebek görünmüyor. Insallah sağlıklı bir gebeliktir. 35 yaşındayım ve ilk hamileligim olduğu icin burdaki paylaşımlarda cok sey öğreniyorum. Bu sebeple aranıza katılmak istedim