2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Valla bilmiyorum canım gece boyu uyumadım sabaha karşı uyudum baya terlemisim öyle attım galiba hala bı kırgınlık var inşallah toparlarim
İnşallah canım, heleki hamileyken insan kafasına göre herşeyi de kullanamıyor iyileşmek için o yüzden zor oluyor.

İnşallah benim de seninki gibi geçer canım bu süreçte nelere dikkat etmiştin?
Bana fitil de vermedi sadece duphaston verdi hap olarak. Başka bi doktora daha mı gitsem bilemedim.

Yok canım vajinal ultrasonun düşük veya kanamaya yol açtığı doğru değil. İlk üç ay çok daha doğru ve iyi sonuç alınmasını sağlıyor ultrasonda

Herkese merhaba, ben 1 basarisiz asilama, 1 başarısız tup bebek sonrası ve 3 sene ugrastiktan sonra kendiliğinden hamile kaldigimi öğrendim 10 gün önce. Sat 14 Ağustos, beklenen doğum tarihi 20 Mayıs, 5+1 deyim; keseyi dun gördük henuz bebek görünmüyor. Insallah sağlıklı bir gebeliktir. 35 yaşındayım ve ilk hamileligim olduğu icin burdaki paylaşımlarda cok sey öğreniyorum. Bu sebeple aranıza katılmak istedim

Merhabalar doktora muayene olamayacağım şuan ama folik asit başlamam lazım hangi marka kullanıyorsunuz?

Bahçelievler medipolde doğum yaptım ben de geçen sene yine oraya giderim diyorum sen hangi doktora gidiyorsun canım

Bahçelievler medipolde doğum yaptım ben de geçen sene yine oraya giderim diyorum sen hangi doktora gidiyorsun canım
Seymin ayvaz canim.ilk dogumuda onda yaptim.Nisa hastahanesiydi o zaman.cok memnunum.rahatim yanında.

bugün güzel haberlerini bekliyoruz canım

hoşgeldin canım sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…