2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hoş geldin canım sağlıkla büyüsün kucağına gelsin

Kızlar ben gittikçe 100-200 gram derken kilo veriyorum yemeye de çalışıyorum dün akşam corbayla yarım ekmek yedim rahatlatıyor diye ama kan hacmim vs artmadı mi ben kilo veriyorum gittikçe bu bir sıkıntı yapar mı

İnşallah benim de seninki gibi geçer canım bu süreçte nelere dikkat etmiştin?
Bana fitil de vermedi sadece duphaston verdi hap olarak. Başka bi doktora daha mı gitsem bilemedim.
Dinlendim canım bir hafta kalkmadım ama benim kanamam dışa vurmuştu eger öyle olmasa içerde kanama oldugunu anlamaz yatmazdım hiç. Bemce başka doktora görün bugün canım eger gidemezsende progesteron al vajinal kat ucunu da igne ile del etkisini daha çabuk gösterir

Bebek senin vücudundaki depolardan besleniyor ilk 3 ay.. 3 aydan sonrası önemli

Yok canım korkma ben 5 aya kadar kilo almadım hatta mide bulantısından vermiştim 4 kilo sonra başlamıştım kilo almaya

İlk haftalarda 1 2 kilo vermek normalmiş canım bende veriyorum büyük ihtimalle tartılmadım ama yiyemiyorum hiç bişey

Yok canım korkma ben 5 aya kadar kilo almadım hatta mide bulantısından vermiştim 4 kilo sonra başlamıştım kilo almaya
Yaa boyle tecrübeleri okuyunca rahatlıyorum ben de bulantidan biraz saçma beslenmeye başladım muhtelemen o yüzden gidiyor yavaş yavaş

İlk haftalarda 1 2 kilo vermek normalmiş canım bende veriyorum büyük ihtimalle tartılmadım ama yiyemiyorum hiç bişey
Kendi depolarimdan azalırsa sonraki aylarda da sıkıntı çekersem bebisi besleyemem diye korktum canım ama normalse sıkıntı yok o zaman en azından çok sismeden bitirirz belki bu 9 ayı:)

Kendi depolarimdan azalırsa sonraki aylarda da sıkıntı çekersem bebisi besleyemem diye korktum canım ama normalse sıkıntı yok o zaman en azından çok sismeden bitirirz belki bu 9 ayı:)
Şuan zorla bende kahvaltı yapmaya çalışıyorum krem peynir ve ekmek kahvaltım başka da bişey yiyemiyorum maalesef korkma bişey olmaz kullandığımız vitaminler bizim depolarımızı koruyor

Şuan zorla bende kahvaltı yapmaya çalışıyorum krem peynir ve ekmek kahvaltım başka da bişey yiyemiyorum maalesef korkma bişey olmaz kullandığımız vitaminler bizim depolarımızı koruyor
Aynen ben de çok acikmadan kahvaltımı yapayım dedim, zeytin peynir ekmek gibi daha sade şeyler yemeyi düşünüyorum ben de acıkınca daha da bulanıyor çünkü. Zaten surda 2. Trimestere ne kaldı ki bitecek bu bulantılar inşallah

İnşallah canım ben iyi gidiyordum diyordum bugün sabah uyanır uyanmaz gözümü lavaboda açtım iki gündür ara ara giriyordu ama yok belli bu hamileliğim de ağır geçecek tiksinmeye başladım

Yaa boyle tecrübeleri okuyunca rahatlıyorum ben de bulantidan biraz saçma beslenmeye başladım muhtelemen o yüzden gidiyor yavaş yavaş
Bende kendime nazar ettim bugün ilk defa ögürmekten bi hal oldum sabah ilk ögürmemi yaşadım ama anlık geçti sonra yemek olarak ne olursa onu yiyorum ama süt yogurt yumurta her gün sabit ögünüm canım

İnşallah canım ben iyi gidiyordum diyordum bugün sabah uyanır uyanmaz gözümü lavaboda açtım iki gündür ara ara giriyordu ama yok belli bu hamileliğim de ağır geçecek tiksinmeye başladım
Bana da ara ara geliyordu, pazar-ptesi hayattan bezdirdi gerçekten çok zor bı durum bugün çok acikmadan hemen kahvaltı yaptım tuzlu çubuklar da tamam bulantı olursa yicem hemen. Bir yanım bu belirtiler varsa bebişim hala benimle demek ki diyor yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bir yandan da zorluyor tabii insanın hayat kalitesini etkiliyor

Bende kendime nazar ettim bugün ilk defa ögürmekten bi hal oldum sabah ilk ögürmemi yaşadım ama anlık geçti sonra yemek olarak ne olursa onu yiyorum ama süt yogurt yumurta her gün sabit ögünüm canım
Yumurtayı görecek gözüm yok normalde en sevdiğim öğün kahvaltıdir genel olarak hep ekstra bir şey yaparım yumurta patates vs gibi. Şimdi bildiğin zeytin peynirle yaptım o ekstralar hep midemi bulandırıyor diye sütü hiç sevmiyorum ama geçen zorla içtim karnım da ağrıdi, bugün tekrar denicem problem olursa laktozsuz süt deniyim, nefes almadan içmiştim o da ayrı midemi bulandirdi keşke hamilelikte sevebilsem sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…