2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet bende bide 2 yaşında sabah kahvaltısında hala karma yiyen bir bebek bide 2 tane daha çocuk var yumurta kokusunu duyunca kaçasım geliyor dün o kadar acıktım ki kalkıp kendime ekmeğin içine bişey koyamadım o kadar tuhaftım açım ama canım istemiyor halim yok daha beter olmayız inşallah

Evet evet ben de oyleydim. Çocuklarla daha zor oluyordur ya ben en azından bi uzandım çalışmaya falan mola verdim kendime gelince hemen bir çorba yaptım o iyi geldi bana sonra. Yemek yiyemeyince halin de kalmıyor enerji tükeniyor resmen inşallah inşallah

kızlar bende şuan için hiçbir belirti yok gögüslerim şişmedi ağrı da yok bulantım da yok şuan erken ondan mı 4+3 m sizde ne zaman başladı bulantılar

kızlar bende şuan için hiçbir belirti yok gögüslerim şişmedi ağrı da yok bulantım da yok şuan erken ondan mı 4+3 m sizde ne zaman başladı bulantılar
5-6. Haftada hafif hafif gelmişti ama sadece yağlı bana dokunacak bir şey yediğimde oluyordu. 7+0 oldum o gün dünyam şaştı olmasın bence daha iyi canım herkeste olmuyor zaten, hiç belirti göstermeden de hamilelik devam ediyor prenses hamilelik deniyordu sanırım

Aaa benimde iki gündür karnım çok agrıyor bozuldu süt yapmış olabilir mi canım

Aaa benimde iki gündür karnım çok agrıyor bozuldu süt yapmış olabilir mi canım
Aaa onu bilmiyorum canım olabilir. Ben yeni açmıştım sütü ona rağmen ağrıdı laktoza intoleransim olabilir diye düşündüm. Çünkü çocukluktan beri içmiyorum bilmiyorum nasıl etki eder. Eğer yine şişkinlik ve ağrı yaparsa bugün laktozsuz süt alcam, sen daha önce ictiginde ağrın oluyor muydu? Bir de süt bozulmuş mudur acaba içerken anlardın ama öyle bir şey olsa

Canım 6+3 üm daha iki gündür var aman olmasın zaten canım berbat bi durum
prenses gibi olacagımı sanmıyorumda ama keşke öyle olsa ay hiç bişey olmayınca acaba ters giden bişey mi var diye kendime sıkıntı yapıyorum cuma günü gelsede rahatlasam inş sizlerde cabuk atlatırsınız bu durumu benim yengem de ilk üç ay baya kilo vermişti sonradan almaya başladı bulantılardan dolayı kilo verilmesi normalmiş

Haftaya Salı doktora gidicem bende kontrole çağırdı doktor hem kalp atışı duyucaz inşallah hemde gitmişken söylicem mide bulantısı için ilaç vermesini kendimi çok bitkin hissediyorum bu şekilde olmıcak diye seviniyordum ama bugün bir önceki günden daha kötüyüm

güzel haberlerini alırız inş canım bulantı için ilaç veriyorlar iyide geliyormuş söylersen verir doktor nedense ben muayenelerde hep soracaklarımı unutuyorum ya

Seymin ayvaz canim.ilk dogumuda onda yaptim.Nisa hastahanesiydi o zaman.cok memnunum.rahatim yanında.
İlk kontrollerim Nisa hastanesiydı benimde ama doğuma kadar medipol oldu. Derya Kanza gül benim doktor çok iyi biri ben de baya rahatım tek olumsuz tarafı çok yoğun olması ve haliyle çok hızlı olması

Canım bende senle aynıyım 2 gündür göğüs hassasiyetim batma sızlama var sadece başka birşeyim yok benimde bide ara ara kasıklarım ağrıyor batıyor değişik. Bulantı olacak diye bişey yok olmayanda oluyor

İnşallah sıkıntısız şekilde ilerler işte bu da kesin bir durum mu yani belirti varsa her şey yolunda mı demek bunu da bilemiyoruz ki şu an erken donemdesin o yüzden çok normal inşallah boyle devam eder evet ben de gün geçtikçe azar azar kilo verdiğimi fark ettim. Bugün çok acikmadan kahvaltımı yaptım o yüzden iyi gibiyim. Yavaş yavaş vücudun yeni haline göre kendimizi alistirip ona göre hareket edicez sanirim

bugün güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canım çıktım eve gidiyorum. Daha önce sadece idrar testi yaptığım için kanda gebelik ve eksik vitaminlerie bakacak. Sonuçlar maalesef yarın çıkıcak. Tahminime göre sonuçla beraber keseye de bakar.

güzel haberlerini alırız inş canım bulantı için ilaç veriyorlar iyide geliyormuş söylersen verir doktor nedense ben muayenelerde hep soracaklarımı unutuyorum ya
Bende öyleyim şimdi kuzum söylicem diyorum doktora gidiyorum unutuyorum heycandan

Benim dr'um söylemeden vermişti prilam ismi ama son aşamaya kadar kullanmıyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…