2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

Pozitif düşün aşkm herkeste bulantı kusma olacak diye birşey yok, kadınların yüzde 15-20 si yaşamadan atlatıyor. Maşallah diyeyim ilk gebeliğim kusmasız gecti. Mesela onda aşırı derecede göğüs ağrım vardı atlet bile acıtıyordu ama bunda varla yok arası. Parfüm deodorant sigara kokusu bulandırıyor midemi

Canım çıktım eve gidiyorum. Daha önce sadece idrar testi yaptığım için kanda gebelik ve eksik vitaminlerie bakacak. Sonuçlar maalesef yarın çıkıcak. Tahminime göre sonuçla beraber keseye de bakar.
canım ya keşke sen deseydin bi bakın karından kese görünüyor mu diye

ne zaman doktora gideceksin ben cuma günü gidecem inş keseyi görürüm

Yok canım vajinal ultrasonun düşük veya kanamaya yol açtığı doğru değil. İlk üç ay çok daha doğru ve iyi sonuç alınmasını sağlıyor ultrasonda
Ben yıllar önce tetikleyebileceğini duymuştum. Dr mecbur kalmadıkça alttan bakmıyoruz demişti canım. Bundan 8 sene kadar önceydi. İnşallah hiç mecbur kalmayız da Ben huylanıyorum zaten alttan

Devlet doktoru ya kuzum yarın bakar muhtemelen. Açıkçası sağları solları da belli olmuyo diye hiç muhattap olmakta istemedim.
benim de gittiğim devlet doktordan doktora değişiyor en son gittiğim doktora hep gitmeye çalışıyorum çok ilgili bana hsg de o çekelim demişti ve o cekti üç ay süre verdi sonra olmazsa gel tedavi başlarız demişti çok şükür 3 ayımda hamile kaldım ona randevu bulamadım cuma başkasına gidecem bakalım ama bi dahakide ona giderim bundan sonra zaten beni takip eder baya ilgilenmişti benle

Daha önce süt alışkanlıgım yoktu canım hamile olunca aldı kayınvalidem evde kaynattık hazır süt degil yani güzeldi. Karnım bozulunca sütte yeni içmeye başlayınca omu yaptı acaba dedim.

Hap yeterli gelmez mi diyorsun? Çok kararsız kaldım ya aslında iyi bir doktor ve özel hastane ama neden sadece hap verdi bilemedim.
Bugün işe gittim birkaç saat oturdum geldim şimdi yatıcam, sadece yemek yapmaya kalkarım. Zor bir süreçmiş gerçekten.
Peki ne kadar sürede tamamen geçti senin?
Aslında dışarı akması daha iyi olabilir benim içeride birikiyor çünkü keseye zarar verme ihtimali artıyor

Daha önce süt alışkanlıgım yoktu canım hamile olunca aldı kayınvalidem evde kaynattık hazır süt degil yani güzeldi. Karnım bozulunca sütte yeni içmeye başlayınca omu yaptı acaba dedim.
Canım bildigim kadarıyla pastörize edilmiş süt içilmesi gerekiyor. Evde kaynatilinca aynı olur mu bilmiyorum tabii ki yine dr'una bir danış istersen. Eskiler de kutu süt içmiyordu sonuçta ama sormakta fayda var

İlk kontrollerim Nisa hastanesiydı benimde ama doğuma kadar medipol oldu. Derya Kanza gül benim doktor çok iyi biri ben de baya rahatım tek olumsuz tarafı çok yoğun olması ve haliyle çok hızlı olması
O yogunluk malesef bizdede var.butun doktorları iyi zaten hepsi yıllardır orda.

Kızlar merhaba. Son adet tarihim 19 Ağustos.
14 eylülde evde test yaptım 2.çizgi biraz silik çıkınca kan verdim.
14 eylül beta 68 (adetime 2 gün kala)
18 eylül beta 233 sizce normal mi artışı ?
Adet olmam gereken tarih 16 Eylüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…