prenses gibi olacagımı sanmıyorumda ama keşke öyle olsa ay hiç bişey olmayınca acaba ters giden bişey mi var diye kendime sıkıntı yapıyorum cuma günü gelsede rahatlasam inş sizlerde cabuk atlatırsınız bu durumu benim yengem de ilk üç ay baya kilo vermişti sonradan almaya başladı bulantılardan dolayı kilo verilmesi normalmiş
Pozitif düşün aşkm herkeste bulantı kusma olacak diye birşey yok, kadınların yüzde 15-20 si yaşamadan atlatıyor. Maşallah diyeyim ilk gebeliğim kusmasız gecti. Mesela onda aşırı derecede göğüs ağrım vardı atlet bile acıtıyordu ama bunda varla yok arası. Parfüm deodorant sigara kokusu bulandırıyor midemi
Canım çıktım eve gidiyorum. Daha önce sadece idrar testi yaptığım için kanda gebelik ve eksik vitaminlerie bakacak. Sonuçlar maalesef yarın çıkıcak. Tahminime göre sonuçla beraber keseye de bakar.
Canım bende senle aynıyım 2 gündür göğüs hassasiyetim batma sızlama var sadece başka birşeyim yok benimde bide ara ara kasıklarım ağrıyor batıyor değişik. Bulantı olacak diye bişey yok olmayanda oluyor
Ben yıllar önce tetikleyebileceğini duymuştum. Dr mecbur kalmadıkça alttan bakmıyoruz demişti canım. Bundan 8 sene kadar önceydi. İnşallah hiç mecbur kalmayız da Ben huylanıyorum zaten alttan
benim de gittiğim devlet doktordan doktora değişiyor en son gittiğim doktora hep gitmeye çalışıyorum çok ilgili bana hsg de o çekelim demişti ve o cekti üç ay süre verdi sonra olmazsa gel tedavi başlarız demişti çok şükür 3 ayımda hamile kaldım ona randevu bulamadım cuma başkasına gidecem bakalım ama bi dahakide ona giderim bundan sonra zaten beni takip eder baya ilgilenmişti benle
Aaa onu bilmiyorum canım olabilir. Ben yeni açmıştım sütü ona rağmen ağrıdı laktoza intoleransim olabilir diye düşündüm. Çünkü çocukluktan beri içmiyorum bilmiyorum nasıl etki eder. Eğer yine şişkinlik ve ağrı yaparsa bugün laktozsuz süt alcam, sen daha önce ictiginde ağrın oluyor muydu? Bir de süt bozulmuş mudur acaba içerken anlardın ama öyle bir şey olsa
Daha önce süt alışkanlıgım yoktu canım hamile olunca aldı kayınvalidem evde kaynattık hazır süt degil yani güzeldi. Karnım bozulunca sütte yeni içmeye başlayınca omu yaptı acaba dedim.
Dinlendim canım bir hafta kalkmadım ama benim kanamam dışa vurmuştu eger öyle olmasa içerde kanama oldugunu anlamaz yatmazdım hiç. Bemce başka doktora görün bugün canım eger gidemezsende progesteron al vajinal kat ucunu da igne ile del etkisini daha çabuk gösterir
Hap yeterli gelmez mi diyorsun? Çok kararsız kaldım ya aslında iyi bir doktor ve özel hastane ama neden sadece hap verdi bilemedim.
Bugün işe gittim birkaç saat oturdum geldim şimdi yatıcam, sadece yemek yapmaya kalkarım. Zor bir süreçmiş gerçekten.
Peki ne kadar sürede tamamen geçti senin?
Aslında dışarı akması daha iyi olabilir benim içeride birikiyor çünkü keseye zarar verme ihtimali artıyor
Daha önce süt alışkanlıgım yoktu canım hamile olunca aldı kayınvalidem evde kaynattık hazır süt degil yani güzeldi. Karnım bozulunca sütte yeni içmeye başlayınca omu yaptı acaba dedim.
Canım bildigim kadarıyla pastörize edilmiş süt içilmesi gerekiyor. Evde kaynatilinca aynı olur mu bilmiyorum tabii ki yine dr'una bir danış istersen. Eskiler de kutu süt içmiyordu sonuçta ama sormakta fayda var
İlk kontrollerim Nisa hastanesiydı benimde ama doğuma kadar medipol oldu. Derya Kanza gül benim doktor çok iyi biri ben de baya rahatım tek olumsuz tarafı çok yoğun olması ve haliyle çok hızlı olması
Kızlar merhaba. Son adet tarihim 19 Ağustos.
14 eylülde evde test yaptım 2.çizgi biraz silik çıkınca kan verdim.
14 eylül beta 68 (adetime 2 gün kala)
18 eylül beta 233 sizce normal mi artışı ?
Adet olmam gereken tarih 16 Eylüldü.