2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar merhaba dünkü betam 4920 çıktı kese ve kalp atışı için cumartesi gitsem görebilir miyim uygulamaya göre 5+6 olacağız cumartesi

Kizlar merhaba benim de son adet tarihim 16 agustos, 13 eylülde test yaptim pozitif cikti. Hemen ayni gun kan testi yaptim beta 14 cikti. doktorum 2 hafta sonra gel daha cok kucuk dedi. 1 yil once bos gebelik yasadim oyuzden biraz endiseleniyorum sizce beta tarihe gore cok mu dusuk yoksa normal diyebilirmiyiz kafam coooook karisik icim cok heyecanli

Dollendigi zamana göre yorum yapmak zor aslında önemli olan yükselişi. Boş gebelik eğer genetik bir rahatsızlık yoksa pıhtılaşma gibi tekrarlamayan bir durum. Yani her gebelikte aynı ihtimal olabilecek bir şey. İlk gebelikte yaşandı diye diğer gebeliklerde de oranı yüksek diye bir durum yok :) tekrar kan testi vererek yükseliş takibiyle daha rahat yorum yapılabilir:) ben de boş gebelik geçirdim korkunuzu anlayabiliyorum, şu anki gebeliğimde kalp atışını duydum bu sefer o yüzden endiselenmeyin olumlu düşünün olumlu olsun

Ben kanamam oldu hemen acile gittim canım kesem bozulmamıştı progesteron kullan dedi kullanıyordum zaten başka yapacak bişey yok dedi. Sabahı özele kendi doktoruma gittim kanama alanı oldugunu söyledi düşük olabilir dedi. İlaca devam dedi. 4 gün sonra tekrar çagırdı kanama alanım çok az çizgi kadar kalmış dedi. Bebegin kalp atışını gördük çok şükür. İlk gittigim kanama alanım böyleydi canım

Eklentiler

• image.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 46
Canım bildigim kadarıyla pastörize edilmiş süt içilmesi gerekiyor. Evde kaynatilinca aynı olur mu bilmiyorum tabii ki yine dr'una bir danış istersen. Eskiler de kutu süt içmiyordu sonuçta ama sormakta fayda var
Bende paketli sütlerden daha faydalı diye biliyorum canım o yüzden kendim alıyorum ev yogurdu yapıp mis gibi yiyorum kuzum

Benim kanama alanı daha büyük sanki dimi canım hatırlıyor musun benim ultrason resmimi ? Ben de hiç anlamıyorum ultrason resimlerini yorumlamaktan ama o siyah alanlar komple kanama oluyo dimi?
Senin çok kısa sürede geçmiş çok sevindim
Perşembe gününe tiyatro bileti almıştım yaşadığım şehre nadiren tiyatro geliyor gitsem mi ki? Doktor oturabilirsin kendini yormadan demişti ama sence canım?
Aynı süreçten geçtiğim için fikirlerin benim için değerli

Merhaba benim de son adet tarihim 19 Ağustos. 16 eylülde adet olmam gerekiyordu ama 14 eylülde kan verdim. Beta 68 çıktı. Doktor 2 güne bir kan ver yükselmeyi takip edelim dedi.

Yaa bak bunu bilmiyodum canım öğrendiğim iyi oldu. Senin rahim tersse bence yanılma payları da var hayırlısı hangisiyde o olsun inşallah. Heleki ilk ise hiççç farketmiyor insana

Valla 12 de öğrenende var ama nadir yani.
14 15 genelde daha çok öğreniliyor
Üç oğlumu da 12. Haftada net erkek diye öğrendik bakalım bu kez ne olacak kızlar bana dua edin inşallah hayırlı sağlıklı bir kızım olur

Devlet hastensinde ilgili doktor her zaman bulunmuyor kuzum bulmuşken ona devam edersin ne güzel yönlendirmiş hsg de çekelim olmazsa gel tedavi başlarız demiş. Allah sayılarını arttırsın. Ben İstanbul’dayım sen nerdesin canım ?

amin canım ya bende daha önce istanbuldaydım ama şuan bingölün bir ilçesindeyim burda cok alternatif yok devletteki drlar daha iyi

Canım bildigim kadarıyla pastörize edilmiş süt içilmesi gerekiyor. Evde kaynatilinca aynı olur mu bilmiyorum tabii ki yine dr'una bir danış istersen. Eskiler de kutu süt içmiyordu sonuçta ama sormakta fayda var
Ben hep laktozsuz içiyorum canım kesinlikle tavsiye ederim hem tadı daha güzel. Aslında hayvansal değil de bitkisel süt içebilsek çok daha iyiymiş badem sütü vs. Ama onu sürekli almaya bütçe yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…