2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Üç oğlumu da 12. Haftada net erkek diye öğrendik bakalım bu kez ne olacak kızlar bana dua edin inşallah hayırlı sağlıklı bir kızım olur
İnşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bir kızın olur benimde iki oğlum var bu seferki bebişimi kız istiyorum rabbim layık görürse erkek de olsa evlat tabi başımın üstünde yeri var sevgi aynı bakalım nasbimize ne düşücek

amin canım ya bende daha önce istanbuldaydım ama şuan bingölün bir ilçesindeyim burda cok alternatif yok devletteki drlar daha iyi
Sanırım büyük şehirlerde hasta sayısı da çok olduğu için dr lar bunalıyor. Doktor iyi olduktan özel ya da devlet önemi yok. Ben şahsen devlet doktorlarından daha memnunum evet belki hepsi öyle uzun uzadıya Bilgi vermiyor belki suratsız oluyolar ama olaylara ticaret gözüyle bakmıyolar Özel doktorları da aynı değil muhakkak iyisi vardır. Sadece bana ve yakın çevreme henüz iyisi denk gelmedi. Hep bişey bilmeyen para peşindekiler denk geldi

Kızlar bu sağlık ocağına verdiğimiz tahlillerin sonuçlarını nerden öğreniyorduk e nabız dışında barkodla? Ben Gaziantepteyim, yazıyorum yazıyorum bulamıyorum öyle laboratuvar sonuç sayfası falan

Ben ankaradayım canım Ankara halk sağlık laboratuvar sonuç diye yazınca barkodla bakabiliyorum. Ama oraya düştüğü an e nabızada düşüyor şart değil oraya bakman

Kızlar bu arada bulantı ya da kusmadan değilde bende aşırı iştahsızlık var. Sabahları mide kazınmasıyla gözümü açmama rağmen Kahvaltı yapmayı hiç istemiyorum. Kimisi kusmadan bulantıdan tiksinmeden yiyemiyor ben de iştahsızlıktan Bi varsa akşam yemeği yiyesim gelir

kesinlikle haklısın özeldeki doktorlar seni testlere ilaçlara baglıyor biraz ticari düşünüyorlar ben o kadar devlete gittim hiç bir doktor folik asit dışında ilaç vermedi mecburiyet dışında vermiyorlar rabbim doktorunda iyisine denk getirsin ne diyim

Bende öyleyim canım, çok açım ama canım hiçbirşey istemiyor.
Bide ben sürekli uyumak istiyorum

benide uğratırmıştı sağlık ocagı e nabızdan baktım sabah verdiğim kanı diğer gün öğleden sonra e nabızda sonucunu gördüm aynı gün cıkmıyor canım

Ben hep laktozsuz içiyorum canım kesinlikle tavsiye ederim hem tadı daha güzel. Aslında hayvansal değil de bitkisel süt içebilsek çok daha iyiymiş badem sütü vs. Ama onu sürekli almaya bütçe yetmez
Bugün içtim henuz rahatsız etmedi ama laktozsuzun tadı daha güzelse onu alayım direkt, zorla içiyorum çünkü sevmediğim bir şeye çok para vermek beni uzer

Ben geçen hafta öyleydim bu hafta bulantı olarak güncellendi

Aminn canım mutlaka dualara bunları da katmalıyız. Allah merhametli iyi doktor ebe ve hemşirelere denk getirsin bizleri. Benim ilk cocukta dr folikasit vermişti. Eğer dengeli ve yeterli beslendiğine inanıyorsan vitamin kullanma seni şişirir demişti. ben gayet iyi beslenmeme rağmen kendime güvenmediğim için kullandım ve gerçekten vitaminlerden sonra şiştim, kilo aldım boş boşş. Çocuk 3 kg bile doğmadı ama bu bebişte pahalılık ve hayat şartları kaynaklı olarak mecburen kullanabilirim yine hafta da 2 balık, et, tavuk , kuruyemiş vs tüketebileceğimi zannetmiyorum maalesef

Cok cok tesekkur ederimm icini rahatlattiniz bir nebze saglikla dogsun bebeginizz

Bende öyleyim canım, çok açım ama canım hiçbirşey istemiyor.
Bide ben sürekli uyumak istiyorum
Ne zor değil mi dolapta herşey var ama canım hiçbir şey istemiyor. Halsiz kalıyoruz sonrada. O uyku isteği bende de aşırııı. Hele sabahları öyle zor kalkıyorum kii. Allahtan kızım öğlenci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…