2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
evet canım hayat pahalılığı şuan eşimle ikimizde calıştıgımız için bi sıkıntı yaşamıyoruz ama sanırım doğumdan sonra işe ara verirsem sıkıntıya girebiliriz mecbur cocugumuz için elimizden geldiğinde en iyisini yapacaz zaten cocuklar rızkıyla gelirmiş o eve bolluk bereket getirirmiş biz hep güzel düşünelim güzel olsun

Ne zor değil mi dolapta herşey var ama canım hiçbir şey istemiyor. Halsiz kalıyoruz sonrada. O uyku isteği bende de aşırııı. Hele sabahları öyle zor kalkıyorum kii. Allahtan kızım öğlenci
ya benimde öğleden sonra bu sıralarda cok uykum oluyor gece de uyuyamıyorum ya

Amanınn umarım bende de öyle olmaz
Banu Çiftçinin kitabında hiç 7+0'dan öteye geçemedigim için okumayı unutmuşum az önce baktım bu hafta için bulantılar olacagi yazıyor özellikle reflü gibi mide hastalığı olanlarda daha etkili oluyormuş ki bende reflü var. Aç kaldıkça mide bulantısı tetiklenir diyor. Dün ben döngüye girmiştim çok açım bulantım var yiyemiyorum o yüzden çok kötü oldum. Bugün dikkat ediyorum kahvaltı yaptım, hafif acıktım meyve yedim, az önce çubuk kraker yedim az az sık sık beslenince bulantı daha az oluyormuş düne göre çok iyiyim hala bazı yiyecekleri düşününce kötü oluyorum ama genel olarak aklıma getirmedigim sürece şu an iyiyim. Soğuk su çok iyi geldi oda sıcaklığında içemiyorum artık, soğuk şeyler iyi geliyor bence bu süreçte

Ben ankaradayım canım Ankara halk sağlık laboratuvar sonuç diye yazınca barkodla bakabiliyorum. Ama oraya düştüğü an e nabızada düşüyor şart değil oraya bakman
Antepte öyle bir sistem yok sanırım direkt e nabıza düşüyor, aynı anda düşüyorsa sorun yok o zaman teşekkür ederim

benide uğratırmıştı sağlık ocagı e nabızdan baktım sabah verdiğim kanı diğer gün öğleden sonra e nabızda sonucunu gördüm aynı gün cıkmıyor canım
Doktorun istediği toksoplazma vs testler için dün vermiştim de canım, daha sürer heralde çıkması

Melis laboratuvar diye aratin

Aynen canım bereketiyle rızkıyla gelirler. Rabbim öyle güzellikler veriyor ki onlar gelince. Çok duydum ben. İşsiz olan o gün iş buluyor, parası olmayana beklemediği yerden para geliyor. Ya da o sene ev sahibi olan duydum. Rabbim bizimkilerinde nasibini verecektir . Sağsalim hayırlı şekilde gelsinler başımız üstünde yerleri var
ya benimde öğleden sonra bu sıralarda cok uykum oluyor gece de uyuyamıyorum ya
Uykuya doyamıyoruz umarım bebişler doğunca da onlar böyle uykucu olur benim uyku halim 9 ay boyunca sürmüştü kızımda

Al al ondan, daha yumuşak içimli böyle hafif şekerli gibi bi tadı var ben kahveleri de hep o sütle içerim misss
Ben sütü o kadar sevmiyorum ki kahvede de içmiyorum çok nadir böyle dışarıda aromalı bir şey iceceksem sütlü içerim daha şekerli gibiyse daha içilebilir gelebilir alayım ben dee

Kendi vücudunu keşfetmiş midene iyi geleni bulmuş olman ne güzel canım artık sana neyin iyi geldiğini biliyosun en azından ki bence Her kadına iyi gelen bişey muhakkak vardır. Sana da soğuk şeyler iyi gelmiş sağlıkla ikinci trimestere girelim biraz daha iyi olcaz

Aay hadi inşallah evet evet dün nasıl geçecek bu ay diye epeyi canım sıkılmıştı ama şükür çubuk vs idare edebiliyorum inşallah daha kötü olmaz bu şekilde devam edebilirim

benimde gece uykum yok gündüz sürekli uyukluyorum uyku basmasında kalkıp yürüyorum arada

Ben bi hafta hep dinlendim canım kahvaltı ve yemek için kalktım sonra doktora gittigimde yatmana gerek yok dedi. Sadece agır iş yapmıyorum. Seni kini gördüm biraz büyük benimkinden ama bence geçecek büyük ihtimal. Benimki dışarı atınca ben korktum belki benimkide kanamam olmadan daha büyüktü ben kanama olunca gittigim için küçülmüş olabilir ama sende mutlaka progesteron kullan kesen düzgün. Bana kalırsa başka şehire gitme bizimde planımız vardı ben gitmedim 17 aydır bekliyorum bu bebegi riske atmak istemedim kuzum. Sen başka doktora gözüksen azalmış mı anlarsın bence

Kızlarr ilk defa yaşıyorum bunu wc ye gittim epey kahverengimsi gibi kirli kan gibi bi birazda pütürlü leke olmuş ama baya var. Namaz kıldığım için lekeler için kullandığım bir bez vardı çamaşırımda. Leke iki kat bezden iç çamaşırıma bile biraz geçmiş. Normal mi bu bugün sabahtan beridir ayaktaydım hastane minibüs vs bir de kan verirken kendimi aşırı kastım onlar mı etkiledi ay napıcam wc ye gitmeyene kadar anlamadım bişey hastene yorgunluğu sandım. Bi anda görünce şok oldum melegim can Merve3553
Begonya2 golden-snitch

Son düzenleme:
Ne zor değil mi dolapta herşey var ama canım hiçbir şey istemiyor. Halsiz kalıyoruz sonrada. O uyku isteği bende de aşırııı. Hele sabahları öyle zor kalkıyorum kii. Allahtan kızım öğlenci
Benim kızım sabah 9 da başlıyor dersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…