2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O zaman özelden devam edeyim ben kuzum

O zaman özelden devam edeyim ben kuzum
Bencede kuzum zaten allah korusun bi sorun oldumu akşamları devlete gidiyoruz hem tek doktorla devam edersen çok fazla ultrasona da girmemiş olursun. Allah korusun ne olur bi kanamamız felan olur o zaman iki doktora gideriz fikir için ama şuan ihtiyacımız yok inşallahda hiç olmasın kuzum

Benim 5+0’da 6 mm çıktı canım normal mi sence

Ahahah sen benden geride geliyorsun :)
Ben de soğuk su içmeye başlamıştım taaa kii doktorum soguk içme mideni mahvetme dedi mecbur oda sıcaklığına döndüm :/

Ahahah sen benden geride geliyorsun :)
Ben de soğuk su içmeye başlamıştım taaa kii doktorum soguk içme mideni mahvetme dedi mecbur oda sıcaklığına döndüm :/
Oda sıcaklığında içersem suyun tadı çok kötü geliyor böyle şu iciyormusum gibi gelmiyor o da beni kötü yapiyor dün bir defa buz gibi su içtim epeyi susamistim ama artık çok soğuk olmasa da soğuk iciyorum oda sıcaklığında içmeye kalkarsam su icemem

Evet canım haklısın boşuna hormon ilaçları alıp şişmeyim

Sağol canım yorumların için. Başka bir doktora perşembe gününe randevu aldım. Gün içinde sadece yatıp dinlenemiyorum maalesef eşim işten geç geliyor oğluma yemek hazırlama vs derken biraz yoğun geçiyor. 10-15 dk da bir beş dk oturup dinleniyorum ama inşallah geçer ya. Normalde hareketli biriyim böyle gerçekten zor benim için bir de gurbetteyim işte yardım edecek kimsem yok. Ailelere de söylemedik gelin diye hamilelik haberini de vermedik çünkü.
Oğlumda bu kadar büyük bir kanama alanım yoktu o yüzden tedirginim. Şu günler geçse de tek derdim bulantı kusma falan olsa keşke normal bir hamilelik yaşasam

Canım geçmiş olsun benim de kesede kanama alanım var doktor vücut onu dışarıda kahverengi olarak atabilir korkma dedi, miktar olarak çok ve kırmızı gelirse riskliymiş

Canım mesajını yeni fark ettim
Eski bir kanama alanıdır belki? Dr'una bir mesaj at istersen. Kahverengi lekelenme problem değil diye biliyorum. Kirmizisiysa sıkıntı olabiliyor ama sen dr'una bir haber ver yine de. Sakın stres yapma bebeğin seninle inşallah

Canım geçmiş olsun benim de kesede kanama alanım var doktor vücut onu dışarıda kahverengi olarak atabilir korkma dedi, miktar olarak çok ve kırmızı gelirse riskliymiş
Çok sağol canım sana da geçmiş olsun. Senin kanama alanından dolayı leken geldi mi peki dışarı attı mı hiç? Ben ilk defa yaşıyorum o yüzden miktar olarak çok mu az mı sayılır emin değilim. İlk olduğu için gözüme çok gelmiş olabilir Ama şöyle söyliyim yaklaşık 3 parmak boyutu kadar düşün dikey halde. Lekenin Orta kısımda daha yoğun pütürlü kıvamda bişey var. Şuanda ise çokk hafif var kahverengi lekelenme var

Kuzum bendede oldu biliyorsun çamur gibi sonra kahve devam etti geçiyor gibi oldu tekrar başlamıştı. Tam 4 haftam bitmişti vajinal gördüm keseyi kanama alanı felan var demedi seninkide 3 güne kesilir büyük ihtimal yerleşme kanaması kuzum çogalırsa doktora gidersin her ihtimale karşı

Sağol kuzum ya hepimizin şu riskli durumları geçer inşallah Benim dışarıya atmadı canım içeride hep kanama alanı o daha kötü aslında keseden büyük olduğu için keseye zarar verme ihtimali oluyormuş. Yani bence kahverengi olduğu için normal canım ama yine de bir doktorunla görüş, Progesteron hormonu içeren bir ilaç fitil vs verir muhtemelen.

Bugün ilk defa gittim doktora ve geldikten 2-3 saat sonra lekeyi gördüm kuzum. devlet hastanesi doktoru olduğu için ulaşma imkanım yok ilk gidişim olduğu için doktor hem beta hem eksik vitaminlerime bakacaktı sonuç yarın çıkacak. Muhtemelen bakacaktır ama yine de özellikle O ara söylicem keseye de baksın diye. Hep kızlardan duyuyordum kahverengi lekeyi normal diyodular ama o an görünce ödüm koptu regl oldum ya da düşürdümsandım. İnsan yaşamayınca o korkuyu tam olarak anlayamıyormuş. Şimdi biraz dinleniyorum yarın Allahın izniyle doktor gereken bişey varsa yapacaktır. Belki ilaç verir. Bugün duana beni de kat kuzum

Son düzenleme:
Evet sende de olmuştu diye hatırladım canım ondan aklıma geldin etiketledim. Yarın sonuç içim dr a gidecektim gitmişken bunu da söylerim. Belki ilaç falan verir. Bide 5 haftanın içindeyiz yerleşme olmuş bitmiştir sanıyodum bi anda görünce aklım çıktıı o nasıl korkuymuş öyle yaşayınca daha iyi anladım sizleri

Dualarimdasin canım hiç korkma, Dr progestan verir geçer inşallah önceden bir kanama alanın vardır onu atmıştır vücudun, Allah'ın izniyle bir şey olmayacak yarın güzel haberle geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…