Aslında özelde doğum yapıcam ama devletteki doktor daha temkinli gibi geliyor bilemiyorum ki ikisine de gidiyorum o yüzden şuanİçine hangisi sindiyse ve kiminle devam edeceksen onu dinle cnm.
O zaman özelden devam edeyim ben kuzumCanım iki doktor böyke kafa karıştırıyor ama mecbur gidiyoruz bence birine devam et. Benim gittigim bir doktor aspirin verdi 2 gün sonra yogun kanamam oldu. Kızları dogum yaptıgım doktoruma gittim içme dedi bıraktım. Aspirin düşük tehlikesi olana riskli ama bana verdi hatta dün bir dizi izledim safir diye orda kadın kızın meyvesuyuna aspirin kattı bebegi düşürsün diye. Bebegi görmeden ignelere çok yüklenme istersen ben doktoruma igne vermicekmisiniz dedim bebegi kalp atışını görmeden bi anlamı yok dedi
Tecrübeye bak cnm . Özelde çalişanlar genelde daha tecrübeli oluyorlarAslında özelde doğum yapıcam ama devletteki doktor daha temkinli gibi geliyor bilemiyorum ki ikisine de gidiyorum o yüzden şuan
Bencede kuzum zaten allah korusun bi sorun oldumu akşamları devlete gidiyoruz hem tek doktorla devam edersen çok fazla ultrasona da girmemiş olursun. Allah korusun ne olur bi kanamamız felan olur o zaman iki doktora gideriz fikir için ama şuan ihtiyacımız yok inşallahda hiç olmasın kuzumO zaman özelden devam edeyim ben kuzum
Düşüyor düşüyor ordan takip et canımAntepte öyle bir sistem yok sanırım direkt e nabıza düşüyor, aynı anda düşüyorsa sorun yok o zaman teşekkür ederim
Benim 5+0’da 6 mm çıktı canım normal mi senceEvet hatırladım kuzum devlet galiba sana göstermedigine göre bence sen yanlış anlamışındır kuzum en son gittiginde 7mm di kesen 15 dir o. Benimki 18mm çıktı ama vajinadan baktı ondandır canım karından baksa daha küçük görünürdü kesem. Karından 20mm oldugu zaman bebek ve kalp atışı gözüküyor merak etme ben vajinal 18mm de kalp atışı gördüm ama dinletmedi. Her hangi bir sıkıntı olsa söylerdi galiba
Normal kuzum çok anlamıyorum ama doktora gidip geldikçe kendiminkine bakıyorum normal mi diye aslında doktor normal dedikten sonra çok araştırmak iyi degil ama duramıyoruz işte ana yüregiBenim 5+0’da 6 mm çıktı canım normal mi sence
Ah analık ahNormal kuzum çok anlamıyorum ama doktora gidip geldikçe kendiminkine bakıyorum normal mi diye aslında doktor normal dedikten sonra çok araştırmak iyi degil ama duramıyoruz işte ana yüregi
Ahahah sen benden geride geliyorsun :)Banu Çiftçinin kitabında hiç 7+0'dan öteye geçemedigim için okumayı unutmuşumaz önce baktım bu hafta için bulantılar olacagi yazıyor özellikle reflü gibi mide hastalığı olanlarda daha etkili oluyormuş ki bende reflü var. Aç kaldıkça mide bulantısı tetiklenir diyor. Dün ben döngüye girmiştim çok açım bulantım var yiyemiyorum o yüzden çok kötü oldum. Bugün dikkat ediyorum kahvaltı yaptım, hafif acıktım meyve yedim, az önce çubuk kraker yedim az az sık sık beslenince bulantı daha az oluyormuş düne göre çok iyiyim hala bazı yiyecekleri düşününce kötü oluyorum ama genel olarak aklıma getirmedigim sürece şu an iyiyim. Soğuk su çok iyi geldi oda sıcaklığında içemiyorum artık, soğuk şeyler iyi geliyor bence bu süreçte
Oda sıcaklığında içersem suyun tadı çok kötü geliyor böyle şu iciyormusum gibi gelmiyor o da beni kötü yapiyorAhahah sen benden geride geliyorsun :)
Ben de soğuk su içmeye başlamıştım taaa kii doktorum soguk içme mideni mahvetme dedi mecbur oda sıcaklığına döndüm :/
Evet canım haklısın boşuna hormon ilaçları alıp şişmeyimBencede kuzum zaten allah korusun bi sorun oldumu akşamları devlete gidiyoruz hem tek doktorla devam edersen çok fazla ultrasona da girmemiş olursun. Allah korusun ne olur bi kanamamız felan olur o zaman iki doktora gideriz fikir için ama şuan ihtiyacımız yok inşallahda hiç olmasın kuzum
Sağol canım yorumların için. Başka bir doktora perşembe gününe randevu aldım. Gün içinde sadece yatıp dinlenemiyorum maalesef eşim işten geç geliyor oğluma yemek hazırlama vs derken biraz yoğun geçiyor. 10-15 dk da bir beş dk oturup dinleniyorum ama inşallah geçer ya. Normalde hareketli biriyim böyle gerçekten zor benim içinBen bi hafta hep dinlendim canım kahvaltı ve yemek için kalktım sonra doktora gittigimde yatmana gerek yok dedi. Sadece agır iş yapmıyorum. Seni kini gördüm biraz büyük benimkinden ama bence geçecek büyük ihtimal. Benimki dışarı atınca ben korktum belki benimkide kanamam olmadan daha büyüktü ben kanama olunca gittigim için küçülmüş olabilir ama sende mutlaka progesteron kullan kesen düzgün. Bana kalırsa başka şehire gitme bizimde planımız vardı ben gitmedim 17 aydır bekliyorum bu bebegi riske atmak istemedim kuzum. Sen başka doktora gözüksen azalmış mı anlarsın bence
Canım geçmiş olsun benim de kesede kanama alanım var doktor vücut onu dışarıda kahverengi olarak atabilir korkma dedi, miktar olarak çok ve kırmızı gelirse riskliymişKızlarrilk defa yaşıyorum bunu wc ye gittim epey kahverengimsi gibi kirli kan gibi bi birazda pütürlü leke olmuş ama baya var. Namaz kıldığım için lekeler için kullandığım bir bez vardı çamaşırımda. Leke iki kat bezden iç çamaşırıma bile biraz geçmiş. Normal mi bu bugün sabahtan beridir ayaktaydım hastane minibüs vs bir de kan verirken kendimi aşırı kastım onlar mı etkiledi ay napıcam wc ye gitmeyene kadar anlamadım bişey hastene yorgunluğu sandım. Bi anda görünce şok oldum melegim can Merve3553
Begonya2 golden-snitch
Canım mesajını yeni fark ettimKızlarrilk defa yaşıyorum bunu wc ye gittim epey kahverengimsi gibi kirli kan gibi bi birazda pütürlü leke olmuş ama baya var. Namaz kıldığım için lekeler için kullandığım bir bez vardı çamaşırımda. Leke iki kat bezden iç çamaşırıma bile biraz geçmiş. Normal mi bu bugün sabahtan beridir ayaktaydım hastane minibüs vs bir de kan verirken kendimi aşırı kastım onlar mı etkiledi ay napıcam wc ye gitmeyene kadar anlamadım bişey hastene yorgunluğu sandım. Bi anda görünce şok oldum melegim can Merve3553
Begonya2 golden-snitch
Çok sağol canım sana da geçmiş olsun. Senin kanama alanından dolayı leken geldi mi peki dışarı attı mı hiç? Ben ilk defa yaşıyorum o yüzden miktar olarak çok mu az mı sayılır emin değilim. İlk olduğu için gözüme çok gelmiş olabilir Ama şöyle söyliyim yaklaşık 3 parmak boyutu kadar düşün dikey halde. Lekenin Orta kısımda daha yoğun pütürlü kıvamda bişey var. Şuanda ise çokk hafif var kahverengi lekelenme varCanım geçmiş olsun benim de kesede kanama alanım var doktor vücut onu dışarıda kahverengi olarak atabilir korkma dedi, miktar olarak çok ve kırmızı gelirse riskliymiş
Kuzum bendede oldu biliyorsun çamur gibi sonra kahve devam etti geçiyor gibi oldu tekrar başlamıştı. Tam 4 haftam bitmişti vajinal gördüm keseyi kanama alanı felan var demedi seninkide 3 güne kesilir büyük ihtimal yerleşme kanaması kuzum çogalırsa doktora gidersin her ihtimale karşıKızlarrilk defa yaşıyorum bunu wc ye gittim epey kahverengimsi gibi kirli kan gibi bi birazda pütürlü leke olmuş ama baya var. Namaz kıldığım için lekeler için kullandığım bir bez vardı çamaşırımda. Leke iki kat bezden iç çamaşırıma bile biraz geçmiş. Normal mi bu bugün sabahtan beridir ayaktaydım hastane minibüs vs bir de kan verirken kendimi aşırı kastım onlar mı etkiledi ay napıcam wc ye gitmeyene kadar anlamadım bişey hastene yorgunluğu sandım. Bi anda görünce şok oldum melegim can Merve3553
Begonya2 golden-snitch
Sağol kuzum ya hepimizin şu riskli durumları geçer inşallahÇok sağol canım sana da geçmiş olsun. Senin kanama alanından dolayı leken geldi mi peki dışarı attı mı hiç? Ben ilk defa yaşıyorum o yüzden miktar olarak çok mu az mı sayılır emin değilim. İlk olduğu için gözüme çok gelmiş olabilir Ama şöyle söyliyim yaklaşık 3 parmak boyutu kadar düşün dikey halde. Lekenin Orta kısımda daha yoğun pütürlü kıvamda bişey var. Şuanda ise çokk hafif var kahverengi lekelenme var
Bugün ilk defa gittim doktora ve geldikten 2-3 saat sonra lekeyi gördüm kuzum. devlet hastanesi doktoru olduğu için ulaşma imkanım yokCanım mesajını yeni fark ettim
Eski bir kanama alanıdır belki? Dr'una bir mesaj at istersen. Kahverengi lekelenme problem değil diye biliyorum. Kirmizisiysa sıkıntı olabiliyor ama sen dr'una bir haber ver yine de. Sakın stres yapma bebeğin seninle inşallah
Kuzum bendede oldu biliyorsun çamur gibi sonra kahve devam etti geçiyor gibi oldu tekrar başlamıştı. Tam 4 haftam bitmişti vajinal gördüm keseyi kanama alanı felan var demedi seninkide 3 güne kesilir büyük ihtimal yerleşme kanaması kuzum çogalırsa doktora gidersin her ihtimale karşı
Dualarimdasin canım hiç korkma, Dr progestan verir geçer inşallahBugün ilk defa gittim doktora ve geldikten 2-3 saat sonra lekeyi gördüm kuzum. devlet hastanesi doktoru olduğu için ulaşma imkanım yokilk gidişim olduğu için doktor hem beta hem eksik vitaminlerime bakacaktı sonuç yarın çıkacak. Muhtemelen bakacaktır ama yine de özellikle O ara söylicem keseye de baksın diye. Hep kızlardan duyuyordum kahverengi lekeyi normal diyodular ama o an görünce ödüm koptu regl oldum ya da düşürdümsandım. İnsan yaşamayınca o korkuyu tam olarak anlayamıyormuş. Şimdi biraz dinleniyorum yarın Allahın izniyle doktor gereken bişey varsa yapacaktır. Belki ilaç verir. Bugün duana beni de kat kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?