2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kalmıyor canım ya korkmayın baş agrın olmasın diye zaten bol bol neskafe için diyorlar onu içersen başında hiç agrımıyor. Bel agrısıda bir süre olup geçiyor normal oda canım

Kalmıyor canım ya korkmayın baş agrın olmasın diye zaten bol bol neskafe için diyorlar onu içersen başında hiç agrımıyor. Bel agrısıda bir süre olup geçiyor normal oda canım
Şu mesajımı alıntılıyım bi daha yazmayayım
Siz rahat geçirenlerdensiniz sanırım. Maalesef kalmıyor dense de etkilenen var.

Yani mantıken uyuşturduktan sonra takmaları lazım neden düşünemiyorlar acaba, ne kadar az acı çeksek o kadar iyi
Ah ahh keşke bunu onlarda düşünüp uygulasa. Maalesef devlet hastanesinin sıkıntılı durumları oluyor böyle. Riskli gebe olmasam sezaryanı gidip özelde olurdum. Muamele iyi en azından

Kızlar hani ben perine yapıyorum ya vajina girişim açılıyor yani şaka gibi... doktora sordum yüz yüze yani normal mi diye 28272 kere sordum benim için hala anormal normal bebek aşağıya indikce baskı yaptıkça açıklık olabilir dedi bende bu sayede bebeğin aslında aşağıya inip inmedigini anlayabiliyorum bugün biraz daha açılmış.. vajinama vurma hissi oluyo bazen, rahmim zaten sürekli kasilip gevsiyo, yürürken kasıklarimda artik agirlik ilk kalktigimda zor oluyo vs vs ..
Herkes doğum belirtisine işte su nişan gelmesi vs diyo ama bi tık öncesinden bahsetmiyor acaba benimkiler doğuma 4 hafta değilde sallıyorum 2 hafta kaldığını mi gosteriyo ne oluyo ne bitiyor gerçekten cok merak ediyorum

Arkadaşımın doktoru epidurali yaptırdıktan sonra sondayı taktırmış. Uyuştuktan sonra hiç bişey hissetmedim dedi. Bi çıkarırken uyuşukluk yokmuş onuda hemen çektiler zaten dedi

Bebiş kanala girmiş mi canım yani gelmek mi istiyor artık yoksa yukarıda ama yine de rahim kasılmalari mi oluyor? İnşallah biraz daha sabreder bebeğin zaten az kaldı sen de azcicik sabret

Bebiş kanala girmiş mi canım yani gelmek mi istiyor artık yoksa yukarıda ama yine de rahim kasılmalari mi oluyor? İnşallah biraz daha sabreder bebeğin zaten az kaldı sen de azcicik sabret
Yok canım sadece sancım var ben de on gün dikkat edeyim en azından prematüre sınırını geçelim

Bir an önce doğurmak isteyen varsa direkt ilişki tavsiye ediyorum kızlar; geceden beri geçmedi sancılar Allahtan serumdan sonra bir nefes alabildim rahatladım vallahi , ilişki milişki doğuma kadar tövbeliyim
Canım yeni gördüm ben ne sorcam sana benimde ilişkiden sonra zonklama gibi bir şey oldu derken bugün tüm gün vajinama bir şey vuruyor hissi var sende bu var miydi

Arkadaşımın doktoru epidurali yaptırdıktan sonra sondayı taktırmış. Uyuştuktan sonra hiç bişey hissetmedim dedi. Bi çıkarırken uyuşukluk yokmuş onuda hemen çektiler zaten dedi
Ameliyattan sonra nasıl olmuş canım bel ağrısı çekmiş mi

Canım yeni gördüm ben ne sorcam sana benimde ilişkiden sonra zonklama gibi bir şey oldu derken bugün tüm gün vajinama bir şey vuruyor hissi var sende bu var miydi
Evet ya vajinam nasıl zonkluyordu biri vuruyor gibiydi benim şu 36 sınırım bitsin tövbeliyim yav ne biçim ağrıydı o öyle ne kadar eşim o an cazibeli gelse de olsa hayır diyeceğim nefsime yenilmem artık

Evet ya vajinam nasıl zonkluyordu biri vuruyor gibiydi benim şu 36 sınırım bitsin tövbeliyim yav ne biçim ağrıydı o öyle ne kadar eşim o an cazibeli gelse de olsa hayır diyeceğim nefsime yenilmem artık
Ahhaahha yenilmeeee uymaaaa
Benimde bugün tüm gün öyle hayırlısı
Doktorum bana bu gittiğimde şey sordu ilişkide korunuyor musunuz dedi, doğum istiyorsak korunmamamiz lazimmis bu arada dipnot geciyim

Bence de öyle canım kasılıp gevşemeler artık doğuma az kaldı demek oluyor rahim gerçek doğum anına hazırlık yapıyor birde senin bebiş de iplerden gidince tabi rahim de zorlanıyordur benim de öyle çünkü bir ton ilaçla kendime gelebildim biraz daha dursunlar ne kadar içerde dursa onlar için o kadar iyi aslında

Ahhaahha yenilmeeee uymaaaa
Benimde bugün tüm gün öyle hayırlısı
Doktorum bana bu gittiğimde şey sordu ilişkide korunuyor musunuz dedi, doğum istiyorsak korunmamamiz lazimmis bu arada dipnot geciyim
Evet korunmasız ilişkiyi öneriyorlar doğumun olması için, biz bebekten dolayı zaten olan oldu diyerek 9 aydır hiç korunmadık

Evet canım kesinlikle ama hani onumde 4 hafta varsa cekilecek cile değil
şimdi sana yapılan şey hastanede ağrı kesici rahim kaslarini biraz daha durduran bir şey mi

Bir an önce doğurmak isteyen varsa direkt ilişki tavsiye ediyorum kızlar; geceden beri geçmedi sancılar Allahtan serumdan sonra bir nefes alabildim rahatladım vallahi , ilişki milişki doğuma kadar tövbeliyim
Ben eskiden olsa korunmayı bırakırdım da şimdi çatı dar olunca korkuyorum doğumun başlamaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…