Kalmıyor canım ya korkmayın baş agrın olmasın diye zaten bol bol neskafe için diyorlar onu içersen başında hiç agrımıyor. Bel agrısıda bir süre olup geçiyor normal oda canımBende çok kararsızım bu konuda.
Evet belden uyuşturmalının büyük avantajı var. Doğduğunda bebeğini görebilme gibi.
Birde küveze girme ihtimallerini düşününce en azından öncesinde görmüş olurum diyorum.
Ama şu baş ağrısı kalma, bel ağrısı kalma mevzusu beni çok tedirgin ediyor.
Şu mesajımı alıntılıyım bi daha yazmayayımKalmıyor canım ya korkmayın baş agrın olmasın diye zaten bol bol neskafe için diyorlar onu içersen başında hiç agrımıyor. Bel agrısıda bir süre olup geçiyor normal oda canım
Benim en yakınlarımdan iki kişi biri arkadaşım belden uyuşturmalıdan asırı memnun doğum yapalı on ay olacak ne bel ağrısı ne baş ağrısı kaldı. Hatta ilk doğumuna kıyasla ilki genel anesteziydi çok daha konforlu olduğunu söyledi.
Biri de kuzenim ilk doğumunda o da genel anestezili olmuştu ikincide belden olandan hem bel agrısı hem baş ağrısı kaldı 5 yıldır çekiyor da. Hala der tamamen uyusam daha iyiymiş diye.
Etkilenen de var etkilenmeyen de var. Kararsızlık o yüzden oluyor.
Ah ahh keşke bunu onlarda düşünüp uygulasa. Maalesef devlet hastanesinin sıkıntılı durumları oluyor böyle. Riskli gebe olmasam sezaryanı gidip özelde olurdum. Muamele iyi en azındanYani mantıken uyuşturduktan sonra takmaları lazım neden düşünemiyorlar acaba, ne kadar az acı çeksek o kadar iyi
Arkadaşımın doktoru epidurali yaptırdıktan sonra sondayı taktırmış. Uyuştuktan sonra hiç bişey hissetmedim dedi. Bi çıkarırken uyuşukluk yokmuş onuda hemen çektiler zaten dediGeçen de gruba biriniz atmıştı genelde bebeğe de geçiyor diye ; onu görünce de vicdan yaptım bilemedim ya bu gidişle ben de belden olacam gibikız bu sonda da beni korkutuyor biz kediye girerken kedi anestezideyken bile çığlık atıyor bana sonda girilirken ay hiç düşünemiyorum hastaneyi ayağa kaldırırım heralde ya acıya tahammülüm kalmadı artık
Bebiş kanala girmiş mi canım yani gelmek mi istiyor artık yoksa yukarıda ama yine de rahim kasılmalari mi oluyor? İnşallah biraz daha sabreder bebeğin zaten az kaldı sen de azcicik sabretEki Görüntüle 3413183
Kızlar ben dayanamadım geldim tekrar tedaviye başladık geçenkinin aynısı, bir hafta daha idare ederiz. Doktor ne kadar içerde dursa o kadar iyi dedi bakalım hayırlısıyla doğsun artık bence rahim taşımakta zorlanıyor ondan bu ağrılar böyle
Yok canım sadece sancım var ben de on gün dikkat edeyim en azından prematüre sınırını geçelimBebiş kanala girmiş mi canım yani gelmek mi istiyor artık yoksa yukarıda ama yine de rahim kasılmalari mi oluyor? İnşallah biraz daha sabreder bebeğin zaten az kaldı sen de azcicik sabret
Canım yeni gördüm ben ne sorcam sana benimde ilişkiden sonra zonklama gibi bir şey oldu derken bugün tüm gün vajinama bir şey vuruyor hissi var sende bu var miydiBir an önce doğurmak isteyen varsa direkt ilişki tavsiye ediyorum kızlar; geceden beri geçmedi sancılar Allahtan serumdan sonra bir nefes alabildim rahatladım vallahi , ilişki milişki doğuma kadar tövbeliyim
Ameliyattan sonra nasıl olmuş canım bel ağrısı çekmiş miArkadaşımın doktoru epidurali yaptırdıktan sonra sondayı taktırmış. Uyuştuktan sonra hiç bişey hissetmedim dedi. Bi çıkarırken uyuşukluk yokmuş onuda hemen çektiler zaten dedi
Evet ya vajinam nasıl zonkluyordu biri vuruyor gibiydi benim şu 36 sınırım bitsin tövbeliyim yav ne biçim ağrıydı o öyle ne kadar eşim o an cazibeli gelse de olsa hayır diyeceğimCanım yeni gördüm ben ne sorcam sana benimde ilişkiden sonra zonklama gibi bir şey oldu derken bugün tüm gün vajinama bir şey vuruyor hissi var sende bu var miydi
Ahhaahha yenilmeeee uymaaaaEvet ya vajinam nasıl zonkluyordu biri vuruyor gibiydi benim şu 36 sınırım bitsin tövbeliyim yav ne biçim ağrıydı o öyle ne kadar eşim o an cazibeli gelse de olsa hayır diyeceğimnefsime yenilmem artık
Bence de öyle canım kasılıp gevşemeler artık doğuma az kaldı demek oluyor rahim gerçek doğum anına hazırlık yapıyor birde senin bebiş de iplerden gidince tabi rahim de zorlanıyordur benim de öyle çünkü bir ton ilaçla kendime gelebildim biraz daha dursunlar ne kadar içerde dursa onlar için o kadar iyi aslındaKızlar hani ben perine yapıyorum yavajina girişim açılıyor yani şaka gibi... doktora sordum yüz yüze yani normal mi diye 28272 kere sordum benim için hala anormal normal bebek aşağıya indikce baskı yaptıkça açıklık olabilir dedi bende bu sayede bebeğin aslında aşağıya inip inmedigini anlayabiliyorum bugün biraz daha açılmış.. vajinama vurma hissi oluyo bazen, rahmim zaten sürekli kasilip gevsiyo, yürürken kasıklarimda artik agirlik ilk kalktigimda zor oluyo vs vs ..
Herkes doğum belirtisine işte su nişan gelmesi vs diyo ama bi tık öncesinden bahsetmiyor acaba benimkiler doğuma 4 hafta değilde sallıyorum 2 hafta kaldığını mi gosteriyo ne oluyo ne bitiyor gerçekten cok merak ediyorum
Evet korunmasız ilişkiyi öneriyorlar doğumun olması için, biz bebekten dolayı zaten olan oldu diyerek 9 aydır hiç korunmadıkAhhaahha yenilmeeee uymaaaa
Benimde bugün tüm gün öyle hayırlısı
Doktorum bana bu gittiğimde şey sordu ilişkide korunuyor musunuz dedi, doğum istiyorsak korunmamamiz lazimmis bu arada dipnot geciyim
Evet canım kesinlikle ama hani onumde 4 hafta varsa cekilecek cile değilBence de öyle canım kasılıp gevşemeler artık doğuma az kaldı demek oluyor rahim gerçek doğum anına hazırlık yapıyor birde senin bebiş de iplerden gidince tabi rahim de zorlanıyordur benim de öyle çünkü bir ton ilaçla kendime gelebildim biraz daha dursunlar ne kadar içerde dursa onlar için o kadar iyi aslında
Sen=ben hatta biz doğumdan sonra nasılsın koruncagimizi kara kara düşünüyoruzEvet korunmasız ilişkiyi öneriyorlar doğumun olması için, biz bebekten dolayı zaten olan oldu diyerek 9 aydır hiç korunmadık
Az kaldı zaten senin de 37ye, doktorun da zaten bekletme taraftari. Azcik daha sabırYok canım sadece sancım var ben de on gün dikkat edeyim en azından prematüre sınırını geçelim
Ben eskiden olsa korunmayı bırakırdım da şimdi çatı dar olunca korkuyorumBir an önce doğurmak isteyen varsa direkt ilişki tavsiye ediyorum kızlar; geceden beri geçmedi sancılar Allahtan serumdan sonra bir nefes alabildim rahatladım vallahi , ilişki milişki doğuma kadar tövbeliyim
Baş yada bel ağrısı hiç olmamış sadece uyuşukluğum biraz geç geçti dediAmeliyattan sonra nasıl olmuş canım bel ağrısı çekmiş mi
Sen yine de tövbe etme benceEvet ya vajinam nasıl zonkluyordu biri vuruyor gibiydi benim şu 36 sınırım bitsin tövbeliyim yav ne biçim ağrıydı o öyle ne kadar eşim o an cazibeli gelse de olsa hayır diyeceğimnefsime yenilmem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?