- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Benim kocam benden kaçıyor yaAhhaahha yenilmeeee uymaaaa
Benimde bugün tüm gün öyle hayırlısı
Doktorum bana bu gittiğimde şey sordu ilişkide korunuyor musunuz dedi, doğum istiyorsak korunmamamiz lazimmis bu arada dipnot geciyim
Evet canım kasılmaları engelliyor verdikleri, ben senin bu yaptıklarını haftaya yapmaya başlayacağım inşallah bir hafta on gün daha bir idare etsin bebiş içerdeEvet canım kesinlikle ama hani onumde 4 hafta varsa cekilecek cile değil
şimdi sana yapılan şey hastanede ağrı kesici rahim kaslarini biraz daha durduran bir şey mi
Ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimde cinsiyeti neredeyse belli olacaktı bayağı geç öğrendik biz korunuyoruz diye düşünüyordukSen=ben hatta biz doğumdan sonra nasılsın koruncagimizi kara kara düşünüyoruz
Evet evet sen de cazip gelen şeylerden uzak dur bir on gün sonra zaten lohusalık 40 gün ; iki ay erkolar unutsun biziBen eskiden olsa korunmayı bırakırdım da şimdi çatı dar olunca korkuyorumdoğumun başlamaması lazım
Kız en azından doğuma kadar tövbeliyim doğumdan sonra da 40 gün kapalıyızSen yine de tövbe etme bence
Benimki de kaçıyordu ben dün köşede kıstırdım maalesef o da korkuyor bebekten birde bebeği o da hissediyor hareketlerini ona sarılınca tekmelerini o da fark ediyor korkuyorBenim kocam benden kaçıyor yanormal doğum istiyorsak yapmamız lazımmış diyorum korkuyorum bebeğe bir şey olur diye diyor hamilelikte toplam 2-3 kez ancak olmuştur bizim. Zaten ilk 5 ay yasaktı
P Pembepilates kız ne diyor bu bayilalim mi bizBenim kocam benden kaçıyor yanormal doğum istiyorsak yapmamız lazımmış diyorum korkuyorum bebeğe bir şey olur diye diyor hamilelikte toplam 2-3 kez ancak olmuştur bizim. Zaten ilk 5 ay yasaktı
Hay maşallah adetin düzensiz miydiBen zaten hamile olduğumu öğrendiğimde cinsiyeti neredeyse belli olacaktı bayağı geç öğrendik biz korunuyoruz diye düşünüyordukbebekten sonra senle ben süt korur diyip ikinciye hamile kalabiliriz var o enayilik bende
Ayy hadi inşallah canımEvet canım kasılmaları engelliyor verdikleri, ben senin bu yaptıklarını haftaya yapmaya başlayacağım inşallah bir hafta on gün daha bir idare etsin bebiş içerde
Hiç şey dedi mi sizinkiler sanki benim karnimdaymis gibi bebek bildigin karnımda hissediyorum hareketleriniBenimki de kaçıyordu ben dün köşede kıstırdım maalesef o da korkuyor bebekten birde bebeği o da hissediyor hareketlerini ona sarılınca tekmelerini o da fark ediyor korkuyor
Ben de chene şaşırıyorum 5 ay iyi dayanmış kız valla ateşle barut iyi yan yana durmuşP Pembepilates kız ne diyor bu bayilalim mi biz
Allah sabir versin hadi sağlıktan 5 ay yasakti da ondan sonrasıbenim eşimde başta öyle düşünecek oldu ben onunla bi konuşma seansı gerçeklestirdim o günden beri çok şükür hiç öyle dusunmedi ama garip bi duygu o an icimizde bebek var vs
Hay maşallah adetin düzensiz miydiahahahah bi arkadaş dedi artık yol açıldı bundan sonra daha kolay tutar dedi aklından çıkmasın bu valla inşallah sutumuze güvenip öyle şeyler yapmayız ahahha
Ayy hadi inşallah canım
Korunursak bir şey olmaz sankiEvet evet sen de cazip gelen şeylerden uzak dur bir on gün sonra zaten lohusalık 40 gün ; iki ay erkolar unutsun bizi
Ben eşime sarılınca eşim tekmelere hayret ediyor bayağı şaşırıyorHiç şey dedi mi sizinkiler sanki benim karnimdaymis gibi bebek bildigin karnımda hissediyorum hareketleriniI ImaginaryLife
Ben tam olarak kimseye sormadım ama bizim sağlığımız için 40 gün ilişki yasak diye biliyorum korunsak bile ama tabi yanlış biliyor da olabilirimKorunursak bir şey olmaz sanki
Benim de hiç canım istemediği için işime geliyorBenimki de kaçıyordu ben dün köşede kıstırdım maalesef o da korkuyor bebekten birde bebeği o da hissediyor hareketlerini ona sarılınca tekmelerini o da fark ediyor korkuyor
Evet bana da tuhaf geliyor benim de içimden gelmiyor zatenP Pembepilates kız ne diyor bu bayilalim mi biz
Allah sabir versin hadi sağlıktan 5 ay yasakti da ondan sonrasıbenim eşimde başta öyle düşünecek oldu ben onunla bi konuşma seansı gerçeklestirdim o günden beri çok şükür hiç öyle dusunmedi ama garip bi duygu o an icimizde bebek var vs
Hay maşallah adetin düzensiz miydiahahahah bi arkadaş dedi artık yol açıldı bundan sonra daha kolay tutar dedi aklından çıkmasın bu valla inşallah sutumuze güvenip öyle şeyler yapmayız ahahha
Ayy hadi inşallah canım
Eşinin burcu ne canım boğa değildir kesinBenim de hiç canım istemediği için işime geliyorbebek yapma aşamasında da sürekli ben ısrar ediyordum sıkılmıştım artık böyle bir ara iyi geldi
İlkinde 9 ay boyunca yasaktı sonrasında da 3 ay ben istememiştim 1 sene olduBen de chene şaşırıyorum 5 ay iyi dayanmış kız valla ateşle barut iyi yan yana durmuşbenim adetim düzenli aslında da benim bu yaz inanılmaz yoğun çalışma tempom vardı aklımın ucuna bile gelmemişti bir ara koltukta otururken dedim ben regl olmuyorum bayağıdır dedim test yaptım evde pozitif, en son çubuğa eşimle şok içinde bakıyorduk arkadaşın doğru söylemiş artık yol açıldı kolay tutar inşallah 6 ay süt korur
Eşim oğlak ben kova ikimizin de bu taraklarda bezi yokEşinin burcu ne canım boğa değildir kesin
Ay merak ediyorum valla seni ne zaman doğuracaksınKızlar hani ben perine yapıyorum yavajina girişim açılıyor yani şaka gibi... doktora sordum yüz yüze yani normal mi diye 28272 kere sordum benim için hala anormal normal bebek aşağıya indikce baskı yaptıkça açıklık olabilir dedi bende bu sayede bebeğin aslında aşağıya inip inmedigini anlayabiliyorum bugün biraz daha açılmış.. vajinama vurma hissi oluyo bazen, rahmim zaten sürekli kasilip gevsiyo, yürürken kasıklarimda artik agirlik ilk kalktigimda zor oluyo vs vs ..
Herkes doğum belirtisine işte su nişan gelmesi vs diyo ama bi tık öncesinden bahsetmiyor acaba benimkiler doğuma 4 hafta değilde sallıyorum 2 hafta kaldığını mi gosteriyo ne oluyo ne bitiyor gerçekten cok merak ediyorum
Ay biz başından beri korunmuyoruz şükür bir şey olmadıBir an önce doğurmak isteyen varsa direkt ilişki tavsiye ediyorum kızlar; geceden beri geçmedi sancılar Allahtan serumdan sonra bir nefes alabildim rahatladım vallahi , ilişki milişki doğuma kadar tövbeliyim
Bir seneİlkinde 9 ay boyunca yasaktı sonrasında da 3 ay ben istememiştim 1 sene oldu
Dikkat edince hamile kalınmıyor ya benim eşim korundu hep bak 6 senedir hiç yanlışlıkla bişey olmadıama bundan sonra biz de daha dikkatli oluruz ikinci yanlışla olsa neyse de 3.yü kaldırmaz vücut
Evet onu da sordum haftaya bu ağrılar olsa ne olacak dedim duruma göre direkt sezaryene alınabilir dedi canım 37 oluyoruz artık haftaya inşallahAy biz başından beri korunmuyoruz şükür bir şey olmadıhaftaya felan da olursa yine mi serum verecek yoksa artık gelebilir mi 37 oluyordu herhalde dimi
ben de oğlak burcuyum canım eşin çok işkolik mi oğlak erkekleri çok işkolik oluyor kızları da öyleEşim oğlak ben kova ikimizin de bu taraklarda bezi yok
Aa sen de mi oğlaksın son ana kadar çalışmandan belliydi doğruBir seneüçüncüyü vücut gerçekten kaldırmaz artık bilmiyorum vücut kaldırsa da benim mental sağlığım kaldırmaz
Evet onu da sordum haftaya bu ağrılar olsa ne olacak dedim duruma göre direkt sezaryene alınabilir dedi canım 37 oluyoruz artık haftaya inşallah
ben de oğlak burcuyum canım eşin çok işkolik mi oğlak erkekleri çok işkolik oluyor kızları da öylene kadar kova tanıdıysam hepsi özgürlüklerine inanılmaz düşkünler biraz alanlarına müdahale edilince kıyameti koparıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?