2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet canım evdeyken bile hiç öyle boş durmadım tüm evi baştan sona temizledim her gün bir odayı yavaş yavaş yaptım boş durmaktan nefret ediyorum bir işle oyalanmak istiyorum sürekli bizim burcun erkekleri daha beter birde erkeklerde hırs da oluyor genelde benim tanıdığım erkekler hem çalışkan hem hırslıydı tam bordo bereli

Ayy canimsin bende merak ediyorum kendimi ve sizinkileri siralamalarimiziBenim doktorum alaturka wc var mı evde vs demişti bende yok dedim hani o da çok faydalı bir şeymiş o pozisyonda comeliyorum iki elimde çok rahat yetişiyor doğal zeytinyağı kullanıyorum ama bugün kantaron kullancam ilk defa doktorum 2 yağı onermisti zaten

Aa yok onu demiyorum şimdiden doğuma kadar diyorum, 40 gün ben de düşünmüyorum zaten bebiş telasesinden unuturuz
Ben doğuma kadar kafada bitirdim canım manita bıcır bıcır evde gezse bile olmaz artık size başarılar dilerim benim cinsellik burda biter doğuma bence benim çok az kaldı diye düşünüyorum

Ben doğuma kadar kafada bitirdim canım manita bıcır bıcır evde gezse bile olmaz artık size başarılar dilerim benim cinsellik burda biter doğuma bence benim çok az kaldı diye düşünüyorum
Bana ilginç gelen kısım ne biliyo musun ikimizinde bebeği askerlik çağına geldi ama benim doktorum böyle nasıl desem yanlış lanse etmek istemiyorum ama hani yarın dogsun dercesine uğraşıyor seninkide ne kadar durursa kar gozuyle bakiyor.. Bu fark neden acaba??
Anne karninda çok durması çok güzel bir şey tabi ama ikimizinde bebisleri hemen hemen ayniyken bu fark neden merak ediyorum

Ben de onu o kadar merak ediyorum ki ama işte uzman oldukları için sorsam tersler mi benden iyi mi bileceksin der diye korkuyorum ondan soramıyorum da başka doktora gitseydim acaba o farklı şeyler mi yaptırırdı hiç bilmiyorum ama haftaya artık diyeceğim yeter yani bu kadar durdurmasın doğumu bu sefer oğlan kendi gelmeyecek triplere girecek

Senin doktorun normal doğum istiyor ya ondan olabilir bence sultininki sezaryen yapacak gibi. Bebek iyice irileşmeden bir an önce doğur istiyor bence yoksa normal doğumda zorlanırsın diye düşünüyor.

Korunmadan olduğu için kasılmaların oluyordur belki işte eşim çok pimpirikli enfeksiyon mikrop vs herhangi bir şey olmasın diye garantici davranıyor

Senin doktorun normal doğum istiyor ya ondan olabilir bence sultininki sezaryen yapacak gibi. Bebek iyice irileşmeden bir an önce doğur istiyor bence yoksa normal doğumda zorlanırsın diye düşünüyor.
Evet olabilir benimki sezaryen diye düşünüp içerde ne kadar dursa kar diye tutmaya çalışıyor olabilir

Gerçekten ya ama işte iyi yapmışsın bu seferde bundan sonra hiç öyle bir şey yaptırma bence çünkü artık emme reflekside gelişmiş olacak birde kilosu boyu iyi doğsun

Evet ama P Pembepilates ye sezaryen yapacak olma düşüncesi de kötü insallah öyle dusunmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…