Ama hepsi çok guzellgule güle giysin bebisin
İnşaAllah teyseleriSağlıkla giysin inşallah
Benimkisi hala yukarılarda takılıyor kaburganin hemen altından şişmeye devam ediyorum ben gelesi yokBiz askere bile yollayinca akıl edemedik kusura bakma
Benimki 1 parmak kadar indi sankiBenimkisi hala yukarılarda takılıyor kaburganin hemen altından şişmeye devam ediyorum ben gelesi yok
Otururken eğer kasılma olursa sıkıştırıyor hala beniBenimki 1 parmak kadar indi sanki
Nefes alıp verişim öbür odadan duyulur öyle sıkıştırıyor
Hayirli olsun çok güzel
Ay bende cok mutlu oldum anca telı elıme alabıldım cok sukur cok hayırla vaktı zamanında hepımız saglıklı sıhatlı akıllı fıkırlı bebeklerımızı kucağımıza alırızKızlar duramadım kontrole gittim geldim çatı muayenesi yaptı açılma yok dedi bayramı çıkarır dedi sevindirik oldum geldim. Eşimde şehir dışına gitmem istiyordu izin vermedi dogum başlarsa yetişemezsiniz dedi bayram bitimi gün almaya gidecez inşallah
Bu 40 mevzusunu hıc cozemedım gecenlerde bırı dedıko herkesın 40 ı farklıdır bazısı 50 gun surer bazısı 30 dedı ne sacma dedım sonra kız bebegın 40 ıda gecelı gunduzlu olurmus ve 20 sınde bıtermıs40 gün boyunca kanarsa nasıl olacak o iş zaten olmaz ben yapmam
Benım doktorumda benım acımdan tam tersı dusunuyor sanırım rıske atmadan bebeği dikişle alacakBence de öyle canım kasılıp gevşemeler artık doğuma az kaldı demek oluyor rahim gerçek doğum anına hazırlık yapıyor birde senin bebiş de iplerden gidince tabi rahim de zorlanıyordur benim de öyle çünkü bir ton ilaçla kendime gelebildim biraz daha dursunlar ne kadar içerde dursa onlar için o kadar iyi aslında
Bilmiyorum ki ama acıma vajina giris kısmında olmaz mı senin daha mı geride oluyorduKızlar birşey soracağım size saçma gelebilir amadaha önce ilişkiye girerken canım acıyordu ama şu 3 4 seferdir hiç acıma olmuyor rahim açılıyor yada gevşiyor olabilir mi ya
Sadece giriş kısmında değildi acı canım genel bi acıma oluyordu o yüzden yapmak da istemiyordum hiçBilmiyorum ki ama acıma vajina giris kısmında olmaz mı senin daha mı geride oluyordu
Allah allah ben hiç yaşamadım bilemedim o yüzdenSadece giriş kısmında değildi acı canım genel bi acıma oluyordu o yüzden yapmak da istemiyordum hiç
Hamilelikte oluşan bir acımıydı? Yoksa evlendiğinden beri olan bir acımıydı canım?Kızlar birşey soracağım size saçma gelebilir amadaha önce ilişkiye girerken canım acıyordu ama şu 3 4 seferdir hiç acıma olmuyor rahim açılıyor yada gevşiyor olabilir mi ya
Ben tam olarak kimseye sormadım ama bizim sağlığımız için 40 gün ilişki yasak diye biliyorum korunsak bile ama tabi yanlış biliyor da olabilirim
40 gün boyunca kanarsa nasıl olacak o iş zaten olmaz ben yapmam
40 olayı rahim toparlanması için kızlar.Bu 40 mevzusunu hıc cozemedım gecenlerde bırı dedıko herkesın 40 ı farklıdır bazısı 50 gun surer bazısı 30 dedı ne sacma dedım sonra kız bebegın 40 ıda gecelı gunduzlu olurmus ve 20 sınde bıtermıs
Yok canım hamilelikten sonra oldu bu önceden yoktu buHamilelikte oluşan bir acımıydı? Yoksa evlendiğinden beri olan bir acımıydı canım?
Demi canım o 40 ın bı sebebı vardır dıye dusunuyorum benım kaybettıgım bebegımde 45 gun kanamam durmadı canım onda da lohusa oluyormusun ya bakalım bebekten sonra ne olcak40 olayı rahim toparlanması için kızlar.
Kiminin kanaması 20 gün sürer ama yinede rahim için 40 gün beklemek en sağlıklısı
Benim ilk kızımda 70 gün sürdü lekelenmemDemi canım o 40 ın bı sebebı vardır dıye dusunuyorum benım kaybettıgım bebegımde 45 gun kanamam durmadı canım onda da lohusa oluyormusun ya bakalım bebekten sonra ne olcak
Ben 3 gundur adet sancisi gibi asagida agri ve baski hissediyorum.oturdugum yerden kalkinca ozellikle.ben sanirim bi 10 gune doguracagimKızlar hani ben perine yapıyorum yavajina girişim açılıyor yani şaka gibi... doktora sordum yüz yüze yani normal mi diye 28272 kere sordum benim için hala anormal normal bebek aşağıya indikce baskı yaptıkça açıklık olabilir dedi bende bu sayede bebeğin aslında aşağıya inip inmedigini anlayabiliyorum bugün biraz daha açılmış.. vajinama vurma hissi oluyo bazen, rahmim zaten sürekli kasilip gevsiyo, yürürken kasıklarimda artik agirlik ilk kalktigimda zor oluyo vs vs ..
Herkes doğum belirtisine işte su nişan gelmesi vs diyo ama bi tık öncesinden bahsetmiyor acaba benimkiler doğuma 4 hafta değilde sallıyorum 2 hafta kaldığını mi gosteriyo ne oluyo ne bitiyor gerçekten cok merak ediyorum
Bize de yasakBen de chene şaşırıyorum 5 ay iyi dayanmış kız valla ateşle barut iyi yan yana durmuşbenim adetim düzenli aslında da benim bu yaz inanılmaz yoğun çalışma tempom vardı aklımın ucuna bile gelmemişti bir ara koltukta otururken dedim ben regl olmuyorum bayağıdır dedim test yaptım evde pozitif, en son çubuğa eşimle şok içinde bakıyorduk arkadaşın doğru söylemiş artık yol açıldı kolay tutar inşallah 6 ay süt korur
Kadının sağlığı için kanama bitse bile beklemekte fayda var canım. Çünkü doğum sonrası vücudun toparlanması epey sürüyor. Şahsen kanama bitse bile kendi sağlığım için 40 gün mutlaka beklerim.Ben tam olarak kimseye sormadım ama bizim sağlığımız için 40 gün ilişki yasak diye biliyorum korunsak bile ama tabi yanlış biliyor da olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?