2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay bende cok mutlu oldum anca telı elıme alabıldım cok sukur cok hayırla vaktı zamanında hepımız saglıklı sıhatlı akıllı fıkırlı bebeklerımızı kucağımıza alırız

40 gün boyunca kanarsa nasıl olacak o iş zaten olmaz ben yapmam
Bu 40 mevzusunu hıc cozemedım gecenlerde bırı dedıko herkesın 40 ı farklıdır bazısı 50 gun surer bazısı 30 dedı ne sacma dedım sonra kız bebegın 40 ıda gecelı gunduzlu olurmus ve 20 sınde bıtermıs

Benım doktorumda benım acımdan tam tersı dusunuyor sanırım rıske atmadan bebeği dikişle alacak

Kızlar birşey soracağım size saçma gelebilir ama daha önce ilişkiye girerken canım acıyordu ama şu 3 4 seferdir hiç acıma olmuyor rahim açılıyor yada gevşiyor olabilir mi ya
Hamilelikte oluşan bir acımıydı? Yoksa evlendiğinden beri olan bir acımıydı canım?

Ben tam olarak kimseye sormadım ama bizim sağlığımız için 40 gün ilişki yasak diye biliyorum korunsak bile ama tabi yanlış biliyor da olabilirim

40 gün boyunca kanarsa nasıl olacak o iş zaten olmaz ben yapmam

40 olayı rahim toparlanması için kızlar.
Kiminin kanaması 20 gün sürer ama yinede rahim için 40 gün beklemek en sağlıklısı

40 olayı rahim toparlanması için kızlar.
Kiminin kanaması 20 gün sürer ama yinede rahim için 40 gün beklemek en sağlıklısı
Demi canım o 40 ın bı sebebı vardır dıye dusunuyorum benım kaybettıgım bebegımde 45 gun kanamam durmadı canım onda da lohusa oluyormusun ya bakalım bebekten sonra ne olcak

Ben 3 gundur adet sancisi gibi asagida agri ve baski hissediyorum.oturdugum yerden kalkinca ozellikle.ben sanirim bi 10 gune doguracagimyarin cantami kapatcam bebek yatagi kuracagim.fena stres basladi bende

Bize de yasak 3 buçuk aydır kankayız. Daha Doğuma 3-4 hafta var. Üstüne birde 40’ı beklemesiyle nerden baksan 5-6 ay gerçi çokta şikayetçi değilim bu koca karnımla zor olurdu.. Bir de bebek var ya içerde ilk cocukta bi utanma falan geliyodu bana hahah sanki bebiş hissedecekmiş gibi

Ben tam olarak kimseye sormadım ama bizim sağlığımız için 40 gün ilişki yasak diye biliyorum korunsak bile ama tabi yanlış biliyor da olabilirim
Kadının sağlığı için kanama bitse bile beklemekte fayda var canım. Çünkü doğum sonrası vücudun toparlanması epey sürüyor. Şahsen kanama bitse bile kendi sağlığım için 40 gün mutlaka beklerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…