2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bugün içtim henuz rahatsız etmedi ama laktozsuzun tadı daha güzelse onu alayım direkt, zorla içiyorum çünkü sevmediğim bir şeye çok para vermek beni uzer
Süt sevmeyen arkadaşlarıma müjde vereyim o zaman bugün diyetisyene gittim yoğurt ve kefir önerdi. Sütü önermiyorum içmene gerek yok dedi. Bende sütü çok severim bu arada

Süt sevmeyen arkadaşlarıma müjde vereyim o zaman bugün diyetisyene gittim yoğurt ve kefir önerdi. Sütü önermiyorum içmene gerek yok dedi. Bende sütü çok severim bu arada
Kefir mayam var da üşeniyorum yapmaya ya çok da severim yoğurt yemeye çalışıyorum süt de yıllar sonra içtim valla en son çocukken içmiş olabilirim

Kefir mayam var da üşeniyorum yapmaya ya çok da severim yoğurt yemeye çalışıyorum süt de yıllar sonra içtim valla en son çocukken içmiş olabilirim
Benimde mayam var ama uğraşacak halim yok hazırdan devam ediyorum bu arada 1 şişe açıldıktan sonra 3 gün dayanırmış, her gün 1 bardak dedi, hatta 2 kasede yoğurdum var biri öğlen diğeri de akşam meyveyle acıkmayım diye benim bi midem bulanıyor sonra geçiyor geçince kıtlık psikolojisiyle yiyorum 1. Trimesteri daha da kilo almadan geçiririm inşallah

Merhaba Bence normal bende ilk öğrendiğim de düşüktü
14 eylül 13.1
17 eylül 94.5
19 eylül 286. Benimde böyle ilerliyo yani doktor kontrolüme daha var o yüzden sağlık ocağında 2 gun sonra bir daha vericem

2 kere kimyasal gebelik yaşayan biri olarak söylüyorum, düzenli artan değerlerim yoktu ve sürekli kanamam vardı. Eğer aynı saatlerde verdiyseniz sorun yoktur inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah yoktur

Beni 26 eylülde çağırdılar, sizin kontrol ne zaman

Ben dün sık sık yemeyi denedim çok iyi geldi, midemin acikip bulanmasina fırsat vermedim, hafif hafif ilerledi bulantım ama çok çabuk acikiyorum midem kaziniyor resmen açlıktan 2 aciktikca ne yesem diye aranmaya basladim

İlk trimesterde böyle zaman geçmez. birde 3. trimesterin son 1-2 ayı hiç geçmez
Şu ilkini bı atlatalim da diyorum en azından kafamız rahat olsun 2'de 3.trimester son hazırlıklar bebek doğmadan önceki son zamanlar olunca oradaki yavaşlık belki tolere edilebilir ama şu riskli dönem daha sıkıntılı geliyor hemen geçmesi gerekli

ilk gebeliğinde hiç bu tarz kanaman olmuşmuydu canım duyuyoruz burda herkeste olabiliyoruz cok sıkıntı yapma kırmızı ve yogun olmadıktan sonra bişey olmaz İnş.

Başka doktora git hayatım beğenmediysen doktorla aramızdaki samimiyet çok önemli sonuçta birbirimize güvenmemiz lazım onlar doğurtacak :)

Merhabalar tüm hamişleree :))
İnşallah ben de mayıs annelerinden olacağım.
Son adet tarihi 19 Ağustos.
15 eylülde adete bir gün kala beta 61 çıktı.
Henüz bir şey yapmadım. Göğüslerimde aşırı şişkinlik, ve genel bir yorgunluk bitkinlik halim var.
Henüz çok küçük diye daha doktora gitmedim. 9 ay önce boş gebelikten kürtaj olmuştum.
O yüzden hemen doktora gidip beklemek daha zor geldi gözüme aman kese göründü mü bebek göründü mü yolk var diye strese de girmek istemiyrum. Şu an uygulamaya göre 4+4 görünüyorum.
Sizce ne zaman gitmeliyim, çok heyecanlıyım :) inşallah sağlıklı bir gebeliktir diye düşünmeden de duramıyorum

canım ben 5 +2 de gittim bakmadı bile o yüzden şimdi bekliyorum 6+5 de gideceğim keseyi görürürm kalp atışını dinlerim diye düşünüyorum sürekli sürekli gidip stres yapmaya gerek yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…