2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merakla yarını bekliyorum dr ne diyecek ne yazcak diye. Demekki neymiş insanın her gebeliği birbirinden tamamen farklı olabiliyormuş ben onu anladım. İlk gebelikten Tamamen farklı şeyler yaşıyorum şuan.. sanırım senin ilk gebelikte de böyle olaylar olmuştu değil mi? Rabbim buna da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Kanama alanı varsa onun dışarı atılması elbette daha iyidir. Ama zor da olsa ilkine sağsalim kavuşmuşsun bunda da inşallah sağlıkla kavuşacaksın canım

Dualarimdasin canım hiç korkma, Dr progestan verir geçer inşallah önceden bir kanama alanın vardır onu atmıştır vücudun, Allah'ın izniyle bir şey olmayacak yarın güzel haberle geleceksin
Amiin İnşallah Allah razı olsun canım senden ve diğer bütün arkadaşlarımızdan. Siz olmasanız korkumu dahada büyütürdüm. mesajlarınızla bile taa uzaklardan teselli edip moralimi düzeltebildiniz . Rabbim hepimize bebeklerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin iyi ki siz varsınız

Evet canım zorlu süreçlerden geçtim ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım oğlumu inşallah bunda da öyle olur ilk hamileliğim zor geçince ikinci kolay olur diye düşünmüştüm hep öyle diyorlardı ama kısmet..sonu iyi bitsin de bize de haber ver kuzum doktorun söylediklerini güzel haberler duyarsın inşallah

Benim de göğüslerde şişme olup olmadığını hissetmiyorsum ama bugün sütüm çok arttı akşam eve zor geldim taş gibi olmuştu sütten demekki emzirdiğim için rahat ediyormuşum

İnşallah onunla kalır kuzum birdaha yaşamazsın benim 6. Haftada adet kanı gibi kanamamda oldu hala korkuyorum

Amiin inşallah canım sen de iyi ki varsın stres yapmamamiz gerekiyor bu süreçte bunu sakın aklindan çıkartma

İyi akşamlar. Bugün kahverengi lekelenmem oldu 1 lira büyüklüğünde sayılır. Hala ara ara akıntı ile çok açık renk geliyor gibi moralim bozuldu Yarın doktora gideceğim inşallah kötü birşey yoktur

Kahverengi ise çok korkmamak lazım ama doktora danışmak önemli. İnşallah bir sorın yoktur canım

Amiin inşallah canım sen de iyi ki varsın stres yapmamamiz gerekiyor bu süreçte bunu sakın aklindan çıkartma
Kesinlikle öyle. Bugün kan verirken kendimi inanılmaz kastım. Kan alamadı hemşire. Sonra gözüm karardı bayılmayım diye bişey koklattı pamuktan. Sonra Öbür kola denedik. Kan tutar beni hemşireninde eli ağırdı canımı çok yakmıştı. O etkilemişde olabilir.Ya da aşırı yorgunluk.. belkide hiçbiri değildi de yerleşme lekesidir basit bişeydir.. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın neyden kaynaklıysada

Evet belki de çok stres yaptın o etkiledi ya da kanama alanın vardı bugün attın kurtuldun, inşallah sağlıkla kavusacaksin bebeğine

Amin inşallah hep beraber sağlıklı birşekilde alalım kucaklarımıza inşallah

Bende ilki kolay geçince bu da kolay olur diyordum. Zıt şeyler yaşatıyorlar bana büyüyünce de Zıt olurlarsa şaşırmam inşallah yarın güzel haberler vercem canım , sende bizleri haberdar et lütfen bir gelişme olursa

Merhaba V e n u s beni de listeye ekleyebilir misiniz lütfen
Yaş 34
Sat 20 ağustos 2023
Tahmini doğum 26 mayıs 2024

Merhaba kızlar ben gebeliğimi kontrole gittiğimde adetten 5 gün önce öğrendim o yüzden değer çok düşüktü. Artış iyi gibi ama doktor çok karamsar bi tip. Hoşlanmadım

13 eylül: 10.74
15 eylül: 67.04
18 eylül: 235.04

Sizce sıkıntılı mı

Merhaba artışınız gayet iyi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…