2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben dün sık sık yemeyi denedim çok iyi geldi, midemin acikip bulanmasina fırsat vermedim, hafif hafif ilerledi bulantım ama çok çabuk acikiyorum midem kaziniyor resmen açlıktan 2 aciktikca ne yesem diye aranmaya basladim
Ay ben de ya mide bulantısı değil de böyle iştahsızlık var ben de de ama hem açlıktan ölüyorum hem de bir şey yemek istemiyor canım. Benim ilk gebeliğimde böyleydi en sevdiğim şeyleri bile az az yiyebiliyordum.
Merhaba hoş geldin sağlıkla büyüsün bebişin. Herkesin doktora gitme tercihi kişisel ama bu benim üçüncü gebeliğim ilki düşük oldu maalesef 10. Haftada ikincisi doğdu 22 aylık ben hep 6 + larda gittim ilk doktora kese kalp atışı vs hepsi bir arada çıkmış oluyordu beklemesi çok zor ama bekleyince daha iyi oluyor sanki bu sefer de 8. haftayı bekliyorum. Sadece daha kan vermediğim için bir devlete gideceğim vitaminlerim hormonlarım ne durumda bir görelim bakalım diye

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin. Ben ilk 6+5 de gittim kalp atışını bile bir kerede duydum

Ben haftaya gideyim demiştim ama 6. haftada gitsem daha iyi olacak sanırım hepsi bir arada olsa çok güzel olur :)

Aşama aşama oldu bende de önce iştahsızlıkla başladı sonra da bulantıya dönüştü, sık sık yiyerek çözdüm gibi çok bulanma işini, ne yesem diye düşünürken seçenekler de midemi bulandırıyor bazen yemek düşünmemeye calisiyorum daha sade şeylerden ilerliyorum dün 2-3 paket kraker yedim yavan şeyler daha rahatlatiyor gibi

Hoşgeldin
Ben de boş gebelikten kürtaj oldum o yüzden epeyi endiseliydim. 6+larda gitmeyi düşünüyordum ama bekleyemedim acikcasi 5+2de gittim karından baktığı boş kese kağıdıyla geri döndüm tabii ki bu sefer yine aynı stres sardı boş mu değil mi diye 6+4te gittim sonrasında çok şükür bebek de kalp atışı da göründü, testlerimi de yaptırmıştım zaten Dr ona göre vermesi gereken ilaçlara da başladı. Dayanabilirsen 6+larda gitmek daha iyi olabilir

ilk gebeliğinde hiç bu tarz kanaman olmuşmuydu canım duyuyoruz burda herkeste olabiliyoruz cok sıkıntı yapma kırmızı ve yogun olmadıktan sonra bişey olmaz İnş.
Yok canım ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı. Sürüntü şeklinde bile leke olmamıştı. Çok ilginç. İlkinde göğüslerim acaip acırdı atlet bile acıtırdı. Bunda ağrı hemen hemen hiç yok. İlkinde yüzüm yağlanıp sivilcelenmişti bunda kuruyup pul pul oluyor. Bu kadar zıt olmaları beni çok şaşırttı doğrusu

Aynen son aylar bir şekilde geçer hazırlıklarıyla uğraşması çok güzel oluyor dediğin gibi bu ilk trimesteri atlatıp sıkıntılı dönemlerden az da olsa uzaklaşalım yeterki bebeği erkek olanlar 12. Haftadan itibaren cinsiyetleri öğrenmeye başlar

Öncelikle merhaba tüm annelere bende mayıs annesi olucam sanırım son adet tarihim 31 temmuz şuanda 6+4 haftalık görünüyorum ultrasonda bulantım kusmam hiç olmadı biraz mide ağrılarım vardı oda bugün biraz azaldı şuan gayet iyiyiz sadece çok heyecanlıyım keseyi 2hafta önce görmüştü doktor dünde kalp atışlarını duyduk çok güzeldi

Tebrik ederim hemen hemen aynıyız. Benim de sat 20 ağustos. 14 eylülde hcg 137 çıkmıştı. 2 gün sonra 344 çıkmıştı. Tabi duramadım doktora gittim. Folik asit başladı sadece. 25 eylüle kese için randevu verdi. Sen de belkş o tarihlere doktora randevu alabilirsin beklemek istemezsen. Hcg 1000 küsürlere geldiğinde kese görünür demişti bana.

hoşgeldin canım bende 14 eylülde adet gününde betam 179 cıkmıştı benimde bugün 4+4 bende gitmedim hesabıma göre yarından sonra beta 1500 üstü oluyor ama cuma günü gidecem hem test veririm betam ne durumda diye hem belki kese de görünür bakalım

çok şükür bende de şuan hiç leke falan olmadı inş hiç olmaz sürekli korku içindeyim sağlıkla kese kalbi duysam rahatlıcam

Aay benim bir sonraki randevum 9+2de sonra Dr 3 hafta sonra tekrar olur sonra 4haftada bir yaparız dedi yani 12+2de gidicem diğerinde de oğluşum olacaksa o gün söyleyebilir demek ki yoksa 16+2 ye kadar beklicez göstermezse kendini

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım, dualarım seninle

Şimdi geldim kızlar. Bu doktor biraz da pozitif konuştu. Kanama alanım hala büyükmüş ama aktif bir kanama alanı yok dedi. Zamanla küçülecekmiş inşallah. Kesen bozulmamış dedi. Normalde adete göre 5+6 yım ama 5 hafta ile uyumlu dedi bu ay geç yumurtlamıştım ondan olabilir belki. Duphaston kullanıyorum dedim progestanla aynı o da, onunla devam edebilirsin dedi. Artık iğne vermiyoruz tedavülden kalktı dünya sağlık örgütü tarafından etkisiz bulunduğu için dedi. Aslında bu progestanın da yüz yüz etkisi kanıtlanmış değilmiş ama tedbir amaçlı veriyorlarmış. Devlet hastanesinde böyle bir bilgilendirme almak sevindirdi beni Moralim biraz düzeldi çok şükür sizin destekleriniz için de teşekkür ederim

Ağır kaldırmak ve ilişki yasak onun dışında okulda ders anlatmanda sıkıntı olmaz dedi mesela ona da sevindim. İnşallah normale döner zamanla oğlum 24 kilo bazen unutup onu kaldırıyordum bu kanama alanını öğrenene kadar, artık bir poşet dahi kaldırmam . Siz de dikkat edin kızlar sağ Salim ikinci trimestere geçeriz inşallah topic olarak

Güzel haber duymak sevindirici, çok geçmiş olsun canım

Cinsiyet öğrenmek için o arada bir hafta sonra tekrar gidersin ben öyle yapmıştım gerçi benim oğlan 16. Haftada gösterdi nazlı çıktı

İnşallah canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…