2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok üzüldüm canım Allah şifa versin bebeğin şuan düşmediği sürece seninle. doktorunun dediği gibi sağlıksız bir gebelikse kendi düşer. Bebeğin ve senin hakkkınızda hayırlısı olsun dilerim acildekiler yanılmış olsun.

Benim büyük ihtimalle hesaplarım doğruysa 1 buçuk hafta geriden geliyor normalde sat 5 Ağustos ama ben adetim 4 gün geçtiğinde(7 Eylül) beta 72di bide benim döngü 33 güne bir.

Allah yardımcın olsun inşallah canım

İnşallah öyledir canım Allah razı olsun

Canım içini ferah tut. Benim sat 13 Ağustos. Dün doktor (devlet) baktı. Ultrason kağıdımda 4+6 yazıyordu. Benim sat'a göre hesaplamam da daha ileriydi. Doktor kese oluşmaya başlamış dedi. Yani bebekle ilgili bir şey söylemedi. Erken demiş zaten. Normal bence. Benden de kahverengi lekemden dolayı kan alındı.2 gün arayla kan verdim değerim olması gerektiği gibi artmış. Hatta değerimin normal arttığını görünce baktı kese var mı diye. Güzel haberler alacaksın inşallah

Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hayırlısı ile Bi sıkıntı çıkmazda.insan panikliyor ister istemez

Aradan zaman geçince insan unutuyor ne güzel dualar etmişsin çok sağol amin hepimizin gönlünün muradı olsun inşallah

Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hayırlısı ile Bi sıkıntı çıkmazda.insan panikliyor ister istemez
Aynen öyle canım hak veriyorum. Benim ikinci çocuk ama aradan 7 yıldan fazla geçmiş bende pek birşey hatırlamıyorum. Üstelik ilk gebeliğimle ikinci gebeliğimde yaşadıklarım hep birbirinin tersi şeyler. Aklıma bişey takıldıkça burda arkadaşlardan yardım ve bilgi alıyorum. Sağolsunlar içimi rahatlatırlar cevaplarıyla sağsalim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin Allah

5-6 haftalarinda olup kahverengi kanaması olanlar var mi ne durumda kanamalarınız

Merhaba canım,benim de birkaç gündür kahverengi lekelenmelerim var. Bunun üzerine beta bakıldı. betamın normal yükseldiğini görünce doktor keseye baktı. Kese göründü Şükür. Kanama dediğin kahverengi ise korkma bol bol dinlen. Kendimi yormadığım zamanlarda epey azalıyor. Birde dün progestan yazıldı bana. Önlem amaçlı. İki hafta sonraya geçmiş olabilir belki seninki. Devam ederse ilaç yazarlar diye düşünüyorum

Amin inşallah aynıyız benimde 7 sene aram var
Gözüm korkuyor açıkçası. Doğumdan değilde doğumdan sonraki günler için. Benim ilk çocuk aşırı yormuştu beni. İkincisi sakin bir bebek olur umarım. Heleki şimdi ilkini büyüttüm kafam rahat etti diyordum ki kızım kardeş istedi. Hergün dua eder olmuştu kardeş için. Bakalım sağlıklı hayırlı bebekler olsun inşallah.Sen ne hissediyorsun canım.?

Benim büyük ihtimalle hesaplarım doğruysa 1 buçuk hafta geriden geliyor normalde sat 5 Ağustos ama ben adetim 4 gün geçtiğinde(7 Eylül) beta 72di bide benim döngü 33 güne bir.
Bir buçuk hafta mı geç döllenme diye düşündüğümüz seninki miydi bacım bak bende merak ettim şincikk. Ultrasonda kaç haftalık çıkacaksınız acaba ne zaman gidecektin sen doktora

Benimde kızım ısrar etti. Kardeş diye başımın etini yedi bi de oğlum var dün gece rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm Sen ne hissediyorsun

Kizlar 8+0 dan selamlar. Bu hafta cok zorlu basladi bana. Mide bulantima ilave olarak , agzimda inanilmaz degisik bir tat, bol tükürük var.Koku hassasiyete cok beter bi hale geldi..çıldiriyorum kokular yuzunden bide tüm sirtim sivilce icinde..ama en en en kotusu ben sivi icemiyorum kizlar..hicbir siviyi icemiyorum...su cay kahve ayran meyvesuyu falan herseyi denedim..kusturuyor, bulantiyi cok costuruyor..minik minik bile icince durum bu..hele tadlarindan hic bahsetmiyorum bile...nolcakk boyle sanirim en zorlu haftalara giriyorum.icimde oyle bir his var..cabuk atlatiriz ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…