bende de aynı şişlik var hele akşam üzeri davul gibi oluyorum sanki kıyafet olarak zaten hep geniş gıyındıgım için onlasrda sıkıntı olmuyor ama alt iç çamaşırım şimdiden cok sıkıyor onlardan almam lazım ama kalp artışıda duyayım diye bekliyeyim diyorum
Evet evet kışın çok rahat oluyor gerçekten şu mide bulantısı olmasa ben de patlıcan falan kozlemek istiyordum ama hiç halim kalmıyor mutfağa da giresim gelmiyor
Kızlar doktor benden bu zamana kadar hiç kan testi istemedi. Betam da en son 219du sonraki randevuda kese gözüktü zaten ama yine de bazı kan tahlilleri yapılmaz mı? Toplamda 2 kere beta verdim ve bunun dışında da bir şey istemedi. Normal mi sizce?
Kese göründü bebek daha görünmedi. Üçüncü olacak benim ama sanki ilk gebelik gibi herşeyi unutmuşum. Aynı senin şikayetler bende de var kıyafetler rahatsız ediyor birazda kilolu hamile kaldım 80 kilo
Merhaba hanımlar sat 12 Ağustos geçen hafta vajinal ultrasonda kese göründü bu güne randevu verdiler tahmini 5 hafta 4 günlük. Bu gün de karından baktı bi şey görünmedi vadjinal ultrason ile baktı kese göründü kese biraz büyümüş ama bebek görünmedi. Erken daha falan dedi ama sanki bi şeyler ters gidiyor gibi hissettim. Hcg istedi tekrar kızlar çok üzgünüm
Betahcg degeri iyice yükselmeden ultrasonda gorunmeyeniliyor en sağlıklısı ilerleyen haftalarda gitmek herkesin farkli ilerliuor benimde sat 7agustos 6hafta ama ultrasonda 5haftalik bir iki hafta sonra tekrar bakalım dediler , bende kanama oldu evde yatıyorum simdi
Kese göründü bebek daha görünmedi. Üçüncü olacak benim ama sanki ilk gebelik gibi herşeyi unutmuşum. Aynı senin şikayetler bende de var kıyafetler rahatsız ediyor birazda kilolu hamile kaldım 80 kilo
4 bebek benimde inşallah kuzum 6+6 yım bugün 63 kiloyla kaldım bende bakalım doğuma kaç kilo olcaz ikinci üçüncü bebekten sonra göbek erken çıkıyor diyorlar bence doğru ilk çocuğumda farklıydım üçüncü de farklıydım doğuma girerken yuvarlanıyordum bakalım bunda nasıl olucam
Maşallah dördüz mü bana beslenme kesesi görünmüyor gibi bi şwy söyledi doktor ya. Hcg sonuç çıkmış. Bu arada yanlış söylemiş im 5+6ymış gebelik haftası. Canım nedir ne değildir