2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende aynı fikirdeyim seninle bekliyorum şimdilik bakalım Salı kalp atışı duymaya gidicem duyarsam inşallah alırım

Bende aynı fikirdeyim seninle bekliyorum şimdilik bakalım Salı kalp atışı duymaya gidicem duyarsam inşallah alırım
aynen canım bebişlerimizin kalbini duyduktan sonra daha rahat ederiz benim sanırım daha iki hafta beklemem lazım kalp için

onlar cok iş görüyor bu yıl daha cok şişe yapayım dedik hem menemen işin hemde diğer yemeklerler için hazır sos hamilelikte cok iyi olur
Evet evet kışın çok rahat oluyor gerçekten şu mide bulantısı olmasa ben de patlıcan falan kozlemek istiyordum ama hiç halim kalmıyor mutfağa da giresim gelmiyor

Kızlar doktor benden bu zamana kadar hiç kan testi istemedi. Betam da en son 219du sonraki randevuda kese gözüktü zaten ama yine de bazı kan tahlilleri yapılmaz mı? Toplamda 2 kere beta verdim ve bunun dışında da bir şey istemedi. Normal mi sizce?

Ayy daha yeniymiş seninde kuzum kese gördün mü
Kese göründü bebek daha görünmedi. Üçüncü olacak benim ama sanki ilk gebelik gibi herşeyi unutmuşum. Aynı senin şikayetler bende de var kıyafetler rahatsız ediyor birazda kilolu hamile kaldım 80 kilo

Benim de sat 11 Ağustos canım şu an sadece kese görünüyor endişe etme. Pazartesi gidicem ben tekrar o zaman bebeği görürüz inşallah dedi doktor

Betahcg degeri iyice yükselmeden ultrasonda gorunmeyeniliyor en sağlıklısı ilerleyen haftalarda gitmek herkesin farkli ilerliuor benimde sat 7agustos 6hafta ama ultrasonda 5haftalik bir iki hafta sonra tekrar bakalım dediler , bende kanama oldu evde yatıyorum simdi

Kese göründü bebek daha görünmedi. Üçüncü olacak benim ama sanki ilk gebelik gibi herşeyi unutmuşum. Aynı senin şikayetler bende de var kıyafetler rahatsız ediyor birazda kilolu hamile kaldım 80 kilo
4 bebek benimde inşallah kuzum 6+6 yım bugün 63 kiloyla kaldım bende bakalım doğuma kaç kilo olcaz ikinci üçüncü bebekten sonra göbek erken çıkıyor diyorlar bence doğru ilk çocuğumda farklıydım üçüncü de farklıydım doğuma girerken yuvarlanıyordum bakalım bunda nasıl olucam

Maşallah dördüz mü bana beslenme kesesi görünmüyor gibi bi şwy söyledi doktor ya. Hcg sonuç çıkmış. Bu arada yanlış söylemiş im 5+6ymış gebelik haftası. Canım nedir ne değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…