2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Beta değerin 7078 ne zaman yapıldı canım ? Kese görüldü dedin artık betaya gerek yok ki
Doktor demekki bir terslik hissetti istedi benden kese geçen hafya göründü. Bu gün gittiğimde biraz daha büyümüş kese ama bebek ve onu besleyen şey görünmüyor dedi. Hcg isteyeceğim sağlıklı gebelik mi diye dedi.

9 gün önce hcg 635 di şimdi ise 7078 çıktı. Doktor hcg ye göre sağlıklı gebelik mi bakacağız dedi. Sence artış nasıl

9 gün önce hcg 635 di şimdi ise 7078 çıktı. Doktor hcg ye göre sağlıklı gebelik mi bakacağız dedi. Sence artış nasıl
Yani artış tam iki katı olmasa da beklenen artış kadar artmış kuzum %60 artma olmuş önemli olan o belki geç döllenmedir o yüzden görememiştir alttan mı muayene oldun karından mı ? Ama bence beklenmesi lazım 1 hafta sonra tekrar git baktır sorun yok bence canım

Karından görünmedi alttan göründü

Haftaya çağırdı canım. Hcg farklı labaratuvar lar belki bunun da etkisi vardır

Bende yuvarlanıcam gibi hissediyorum iştahım tavan bulantım sıfır

Bende yuvarlanıcam gibi hissediyorum iştahım tavan bulantım sıfır
Ayyy keşke bende öyle olsam şuan bulantı fazla ama kusamıyorum bide geceden beri böbrek ağrısı çekiyorum hamileliklerimde hep böbrek ağrısı çektim böbreğim genişliyor benimde yine öyle oldum sanırım acil yolu gözüküyor gibi akşam bana

Geçmiş olsun canım, tuzlu karbonatlı su yapıp gargara yapabilirsin boğazını rahatlatır mikrobu kırar, nane limonun zararı yok diye hatırlıyorum o çok iyi gelir

Yok canım çok uygun olması da korkutur insanı dediğin gibi mutsuz sinirli ebeler hıncını doğuran kadından çıkarıyor. İnşallah aklına uygub güzel bir yer bulursun canım

Sağlık olsun canım, pazartesi göreceğinden eminim 6. Hafta içerisinde oluyorsun o gün. Bakalım ultrasondaki tarihinle sat tarihine göre haftan uyumlu mu kuzum. Benim bikaç günlük fark çıktı. Cihaz neye göre ölçüp haftamızı belirliyor acaba. Bebeğin boyutuna göre olsa gerek. Çok merak ediyorum eğer unutmazsam 3 haftansonra doktora sorarım

Valla çok gereksiz pahalı ya. Hadi sezeryan neyse de normal yani biz çekiyoruz herşeyi doktor ıkın ıh mıh çıktı bitti
Yaa sorma canım zaten bebeği doğma noktasına getiren biziz. E takibi de ebe hemşire vs yapıyor son anda doktor gelip bebeği kucaklıyor. Sanki o çıkarmış gibi

Kızlar ben düşük yapıyorum galiba dün akşam şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim kesenin bozuk olduğu içinin kanla dolu olduğu söylendi hemen yatış verip kürtaj yapacaklardı istemedim kanamam yoktu vajinal ultrasonla baktıktan sonra kahverengi lekelerim oldu şu an devam ediyor çok üzgünüm kendi doktorum beklememi söyledi sağlıksız bir gebelikse düşük olur zaten dedi

Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun belkide değildir Allahtan ümit kesilmez

bu ne acele canım ne oluyoruz tekrar kontrol ne zamndi inşallah kalp atışı duyarsın o zmaan darısı da bana olur
Ayy görsen dışardan sanki atlı kovalıyor dersin + lardan birini epey dışarı doğru işaretledi ben ekrana bakıyodum o sıra önümü döndüğümde doktor karnıma peçete bırakmış çıkıyordu hayatımın en kısa süren ultrasonuydu diyebilirim 3 hafta sonraya randevu al gel kalp atışını dinleriz dedi canım. İnşallah ikimizde güzel haberler alalımAklımda şu soru var oraya mı devam edeyim Şehir hastanesine mi gidip baştan muayene olsam acaba. Onların cihazları muhtemelen çok daha iyidir.

Eklentiler

• 20230921_233525.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…