Doktor demekki bir terslik hissetti istedi benden kese geçen hafya göründü. Bu gün gittiğimde biraz daha büyümüş kese ama bebek ve onu besleyen şey görünmüyor dedi. Hcg isteyeceğim sağlıklı gebelik mi diye dedi.
Yani artış tam iki katı olmasa da beklenen artış kadar artmış kuzum %60 artma olmuş önemli olan o belki geç döllenmedir o yüzden görememiştir alttan mı muayene oldun karından mı ? Ama bence beklenmesi lazım 1 hafta sonra tekrar git baktır sorun yok bence canım
Yani artış tam iki katı olmasa da beklenen artış kadar artmış kuzum %60 artma olmuş önemli olan o belki geç döllenmedir o yüzden görememiştir alttan mı muayene oldun karından mı ? Ama bence beklenmesi lazım 1 hafta sonra tekrar git baktır sorun yok bence canım
4 bebek benimde inşallah kuzum 6+6 yım bugün 63 kiloyla kaldım bende bakalım doğuma kaç kilo olcaz ikinci üçüncü bebekten sonra göbek erken çıkıyor diyorlar bence doğru ilk çocuğumda farklıydım üçüncü de farklıydım doğuma girerken yuvarlanıyordum bakalım bunda nasıl olucam
Ayyy keşke bende öyle olsam şuan bulantı fazla ama kusamıyorum bide geceden beri böbrek ağrısı çekiyorum hamileliklerimde hep böbrek ağrısı çektim böbreğim genişliyor benimde yine öyle oldum sanırım acil yolu gözüküyor gibi akşam bana
Günaydın kızlar ben yine grip oldum geçen hafta da olmuştum bağışıklığımız iyice düşüyor mu ne? Ihlamur içiyorum limon bal yiyorum ama başka neler iyi gelir acaba? İlaçsızlık zor c vitamini falan da almaya emin olamadım bir zararı olur mu ki? Üzerinde hamile ve emzirenler doktora danışsın yazıyor.
Geçmiş olsun canım, tuzlu karbonatlı su yapıp gargara yapabilirsin boğazını rahatlatır mikrobu kırar, nane limonun zararı yok diye hatırlıyorum o çok iyi gelir
Felaket fiyatlar ya uygun yerler var ama bende travma oldu ilk doğumdan uygun yerde doğuracağıma evde doğururum daha travmasız olur üç kuruş parayla ebe çalıştırıyorlar çalışmak istemeyen mutsuz ebeler sinirini bizden çıkarıyor
Yok canım çok uygun olması da korkutur insanı dediğin gibi mutsuz sinirli ebeler hıncını doğuran kadından çıkarıyor. İnşallah aklına uygub güzel bir yer bulursun canım
Sağlık olsun canım, pazartesi göreceğinden eminim 6. Hafta içerisinde oluyorsun o gün. Bakalım ultrasondaki tarihinle sat tarihine göre haftan uyumlu mu kuzum. Benim bikaç günlük fark çıktı. Cihaz neye göre ölçüp haftamızı belirliyor acaba. Bebeğin boyutuna göre olsa gerek. Çok merak ediyorum eğer unutmazsam 3 haftansonra doktora sorarım
Yaa sorma canım zaten bebeği doğma noktasına getiren biziz. E takibi de ebe hemşire vs yapıyor son anda doktor gelip bebeği kucaklıyor. Sanki o çıkarmış gibi
Kızlar ben düşük yapıyorum galiba dün akşam şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim kesenin bozuk olduğu içinin kanla dolu olduğu söylendi hemen yatış verip kürtaj yapacaklardı istemedim kanamam yoktu vajinal ultrasonla baktıktan sonra kahverengi lekelerim oldu şu an devam ediyor çok üzgünüm kendi doktorum beklememi söyledi sağlıksız bir gebelikse düşük olur zaten dedi
Kızlar ben düşük yapıyorum galiba dün akşam şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim kesenin bozuk olduğu içinin kanla dolu olduğu söylendi hemen yatış verip kürtaj yapacaklardı istemedim kanamam yoktu vajinal ultrasonla baktıktan sonra kahverengi lekelerim oldu şu an devam ediyor çok üzgünüm kendi doktorum beklememi söyledi sağlıksız bir gebelikse düşük olur zaten dedi
Ayy görsen dışardan sanki atlı kovalıyor dersin + lardan birini epey dışarı doğru işaretledi ben ekrana bakıyodum o sıra önümü döndüğümde doktor karnıma peçete bırakmış çıkıyordu hayatımın en kısa süren ultrasonuydu diyebilirim 3 hafta sonraya randevu al gel kalp atışını dinleriz dedi canım. İnşallah ikimizde güzel haberler alalımAklımda şu soru var oraya mı devam edeyim Şehir hastanesine mi gidip baştan muayene olsam acaba. Onların cihazları muhtemelen çok daha iyidir.