2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ah canım benim ya Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin umarım kötü birşey değildir bizede haber et inşaAllah

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. İnşallah büyüme değildir geçici bir şeydir. Belki kum falan döküyorsundur
İnşallah öyle bileydir de ilaç filan düzelirim sırtım ağrıyor diyordum meğer sırtım değilmiş dün geceden kendini belli ettirdi böbrek olduğu git gide şiddetleniyor kuzum ya

Kızlarrr bebişler için alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Dur kız daha çokk erken 16. Haftadan önce bişey alma ben ilk cocukta cinsiyeti erkek biliyodum maviş maviş aldım sonra kız cıktı. İlk çocuk acemiliğiydi. Bunda epey bekliycem. 5-6 aylıktan itibaren alırım biseyler

İnşallah öyle bileydir de ilaç filan düzelirim sırtım ağrıyor diyordum meğer sırtım değilmiş dün geceden kendini belli ettirdi böbrek olduğu git gide şiddetleniyor kuzum ya
Akşam mutlaka git görün canım. Bize de haber ver. Çocuklara bakacak biri var mı siz gidince, sizle mi gelecekler

Akşam mutlaka git görün canım. Bize de haber ver. Çocuklara bakacak biri var mı siz gidince, sizle mi gelecekler
Babaanneme götürcem canım eşim gelince çok marazlılar hastane ortamına götürmüyorum hemen enfeksiyon kapıyorlar yoksa babaanneme gider koyarım ordan hastaneye geçerim artık ederim canım sağol

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin sana tutunur hemen aldırmaman iyi olmuş yat dinlen kıpırdamadan geçecek inşallah

Sürekli birşeyker bakıyorum birşeyler almak istiyorum ama sabretmek zorrr

Tersi çıkıyor rüyanın ben kızıma hamile iken oğlum olduğunu gördüm.ama kızım oldu şimdi kız gördüm ama erkek olacak sanırım

Tersi çıkıyor rüyanın ben kızıma hamile iken oğlum olduğunu gördüm.ama kızım oldu şimdi kız gördüm ama erkek olacak sanırım
Çok şaşırdım Sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması önceliğim tabiki. Ama bir kızım var oğlum da olsa fena olmaz her iki tadı almak istiyorum. Rüyalar tersine çıkıyorsa benimki erkek çıkabilir ki sende tersine çıkmış.. ayy unutmasakta cinsiyetleri öğrendiğimizde bu konuşmaları hatırlasak bakalım bende de öyle mi olacak bir de kızıma hamileyken göğsüm felaket ağrırdı kanama lekelenme vs hiçbir şey olmadı, cildim yağlanıp sivilcelenmişti. Bunda göğüs ağrısı yok, cildim kurudu, ve kahverengi lekelenmem var. Hep tam tersii anlayacağın

Babaanneme götürcem canım eşim gelince çok marazlılar hastane ortamına götürmüyorum hemen enfeksiyon kapıyorlar yoksa babaanneme gider koyarım ordan hastaneye geçerim artık ederim canım sağol
Aman amann bir de onlar hasta olmasın Allah korusun. Babaannede kalırlar daha iyi. Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…