Bende bilemedim ya ilk kadın doğuma gideyim olmadı orası yönlendirir artık offf ilk oğlumda da böbrek sıkıntısı yaşadım hamileliğimde büyüme oluyor maalesef bu hamileliğimde de yaşıyorum umarım büyüme filan değildir yatış derlerse nasıl yatarım 3 tane çocuk daha var geceden beti böyleyim artık nefes alamıyorum batıyor böbreklerim
İnşallah öyle bileydir de ilaç filan düzelirim sırtım ağrıyor diyordum meğer sırtım değilmiş dün geceden kendini belli ettirdi böbrek olduğu git gide şiddetleniyor kuzum ya
Dur kız daha çokk erken 16. Haftadan önce bişey alma ben ilk cocukta cinsiyeti erkek biliyodum maviş maviş aldım sonra kız cıktı. İlk çocuk acemiliğiydi. Bunda epey bekliycem. 5-6 aylıktan itibaren alırım biseyler
İnşallah öyle bileydir de ilaç filan düzelirim sırtım ağrıyor diyordum meğer sırtım değilmiş dün geceden kendini belli ettirdi böbrek olduğu git gide şiddetleniyor kuzum ya
Kızlar ben düşük yapıyorum galiba dün akşam şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim kesenin bozuk olduğu içinin kanla dolu olduğu söylendi hemen yatış verip kürtaj yapacaklardı istemedim kanamam yoktu vajinal ultrasonla baktıktan sonra kahverengi lekelerim oldu şu an devam ediyor çok üzgünüm kendi doktorum beklememi söyledi sağlıksız bir gebelikse düşük olur zaten dedi
Dur kız daha çokk erken 16. Haftadan önce bişey alma ben ilk cocukta cinsiyeti erkek biliyodum maviş maviş aldım sonra kız cıktı. İlk çocuk acemiliğiydi. Bunda epey bekliycem. 5-6 aylıktan itibaren alırım biseyler
Allah bağışlasın canım. Bak kızlarımız bile neler yaptırıyor Benim bu gebelikte göğsüm hiç ağrımıyor bir de lekelenmem oluyor bundan kaynaklı olarak erkek olabilir diye düşünüyorum. Ama hamileliği öğrenmeden önce zayıf beyaz tenli bi kız bebek görmüştüm Belirtiler mi haklı çıkacak rüyam mı bilmiyorum o yüzden aşırı merak ediyorum doğrusu.
Soguk sicak hic farketmiyor.2 hafta once bulanti vardi ama azda olsa icebiliyordum minik minik.cay iyi gerliyordu.2 gundur hic icemiyorum..icersemde kusuyorum
Çok şaşırdım Sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması önceliğim tabiki. Ama bir kızım var oğlum da olsa fena olmaz her iki tadı almak istiyorum. Rüyalar tersine çıkıyorsa benimki erkek çıkabilir ki sende tersine çıkmış.. ayy unutmasakta cinsiyetleri öğrendiğimizde bu konuşmaları hatırlasak bakalım bende de öyle mi olacak bir de kızıma hamileyken göğsüm felaket ağrırdı kanama lekelenme vs hiçbir şey olmadı, cildim yağlanıp sivilcelenmişti. Bunda göğüs ağrısı yok, cildim kurudu, ve kahverengi lekelenmem var. Hep tam tersii anlayacağın