2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnsallah mucizeler seni bulur canim..allah yardimcin olsun..

Koku hassasiyeti bende de var markete giderken çok zorlandım geçen, sanki tüm insanlar kokuyor her çeşit parfüm, market kokusu vs aşırı koku almaya başladım. Dün oturma odasında duramadim burnuma plastik kokusu geliyor, eşim bilgisayar çantasını koymuş çok sonra fark ettim. Normalde o çantanın kokusunu asla almam ama dün net bir şekilde aldım soğuk olarak da mı tüketemiyorsun peki? Ben de sadece su içiyorum kahve çay zararlı diye haftasonu izin verdim kendime bu hafta tatlari nasıl gelir bilmiyorum ama çay geçen hafta çok iyi gelmisti. Su da iliksa içemiyorum mide bulandırıyor soğuk iyi gibi şimdilik ama seve seve içemiyorum bence ağzımızın tadı değişiyor

hizliymis baya. Valla canm sen bilirsin ben biraz meraklıyım elimden gelse bikac günde bir gider doktora görürüm istersen baştan bı daha muayene ol aklında bişey kalmasın

Kızlar pazartesi ilk muayeneme gidicem. Keseyi görür muhtemelen. Özele gidenler muayene ücretleri ne kadar acaba??

Soguk sicak hic farketmiyor.2 hafta once bulanti vardi ama azda olsa icebiliyordum minik minik.cay iyi gerliyordu.2 gundur hic icemiyorum..icersemde kusuyorum

Benimde kızım ısrar etti. Kardeş diye başımın etini yedi bi de oğlum var dün gece rüyamda kız çocuğum olduğunu gördüm Sen ne hissediyorsun
Allah bağışlasın canım. Bak kızlarımız bile neler yaptırıyor Benim bu gebelikte göğsüm hiç ağrımıyor bir de lekelenmem oluyor bundan kaynaklı olarak erkek olabilir diye düşünüyorum. Ama hamileliği öğrenmeden önce zayıf beyaz tenli bi kız bebek görmüştüm Belirtiler mi haklı çıkacak rüyam mı bilmiyorum o yüzden aşırı merak ediyorum doğrusu.

Ayyyy kızlar ölüyorum böbrek ağrısından kadın doğum acile mi gitmem gerekiyor yoksa normal acile mi bilemedim

hizliymis baya. Valla canm sen bilirsin ben biraz meraklıyım elimden gelse bikac günde bir gider doktora görürüm istersen baştan bı daha muayene ol aklında bişey kalmasın
Randevu bulsam bende şimdiye gitmiştim hatta randevu bulmaya çalışcam , doktorumdan önce başka bir doktora görünürüm içim rahat eder.

Normal acile sanki ama hamilesin de bilemedim bende, çok geçmiş olsun çabucak geçsin inşaAllah
Bende bilemedim ya ilk kadın doğuma gideyim olmadı orası yönlendirir artık offf ilk oğlumda da böbrek sıkıntısı yaşadım hamileliğimde büyüme oluyor maalesef bu hamileliğimde de yaşıyorum umarım büyüme filan değildir yatış derlerse nasıl yatarım 3 tane çocuk daha var geceden beti böyleyim artık nefes alamıyorum batıyor böbreklerim

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. İnşallah büyüme değildir geçici bir şeydir. Belki kum falan döküyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…