2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sürekli birşeyker bakıyorum birşeyler almak istiyorum ama sabretmek zorrr
Kendine hakim ol daha çok erken bak, favorine ekle beğendiklerini ama hemen alma canım. Hem bekle daha ilk olunca bazen gereksiz şeyler alınıyor. Alanların tecrübesine bakar araştırır ona göre alırsın . İlla da birşey alcam dersen unisex şeyler al nefsini körelt

7+0 dan selamlar sadece uyumadan önce karnım hafif acıktığı için mide bulantim çok hafif oluyor onun dışında hamilelik belirtim sıfıra indi

Benim de ozel sağlık sigortam vardı ama hamileliği kapsamıyor diye biliyorum. Özel muayenesi var muayene ücreti 2500 tl dedi. Cok fazla sanki
Oov evet çok fazlaymış gerçekten yine bir bakın isterseniz ben de karşıladığını bilmiyordum karsiliyormus

7+0 dan selamlar sadece uyumadan önce karnım hafif acıktığı için mide bulantim çok hafif oluyor onun dışında hamilelik belirtim sıfıra indi
Yaa prenses hamilelik mi olacak yoksaa
Ben gün sayıyorum hayalim 2. Trimestere güzel girmek insan bikiyor sürekli bisküvi vs yemekten. Akşam yemeklerini mutlaka salata ve ekmekle yiyorum o iyi geldi

Şuanlık öylr yapıyorum hep favoriledim ama bakalım

Allah allah neymiş acaba merak ettim doktor bişey söylemedi de erken mi acaba, kan değerlerime ve betama baktı sadece bir de
Benim yarınki randevumda hayırlısıyla bebişi görücez kalp atışına bakıcaz o şekilde istedi testleri kalp atışına kadar istiyor canım

Kizlar merhaba kaç gündür çok yoğunum fazla giremedim siteye.hamile olduğumu öğrenmeden öve temizliğe başlamıştım heryer birbirine girdi.kadin bulamıyorum.yavas yavaş kendim yapıyorum ama bugün baya yordum kendimi belim çok agriyor. Birde kizlar benim goguslerim çok fena hem buyudu hemde bildiğin canim yaniyor artik ağrısından.

Kızlar selam. Çok iyi değilim malesef. Salı gününden beri lekelenme gibi kahverengi akıntı geliyor. Doktor duphaston verdi dinleneceksin ve keseyi gördüm kesenin çevresinde kanama alanı yok dedi. Bugün çok güzel uyandım sanki lekelenmem hafiflemiş gibiydi ve hiç ağrım yoktu. Akşam biraz ayaklandım oğlanı okuldan aldım falan. Eve geldim kasıklarımda hafif ağrı arkasından yine akıntı geldi hemen lavaboya koştum peçete ile kontrol ettim ve bayağı kahverengi leke gelmiş. Bu neyin nesi böyle moralim gerçekten çok bozuk. 4 gündür neden geçmedi. Kırmızı değil diye içim rahattı aslında ama çok fena demoralize olmuş durumdayım Yarın için randevu aldım doktordan sizler ne yaşadınız bu dönemde normal mi değil mi beni aydınlatın ne olur

Benim de arttı göğüs ağrım aşırı hassaslar

Yaa prenses hamilelik mi olacak yoksaa
Ben gün sayıyorum hayalim 2. Trimestere güzel girmek insan bikiyor sürekli bisküvi vs yemekten. Akşam yemeklerini mutlaka salata ve ekmekle yiyorum o iyi geldi
Prenses hamilelik hiçbir şeyi hissetmemek mi normal geçirmek mi yani bende yarıyı da geçtim diyorum suanlik iyi gidiyorum tabi belli olmaz yarında çıkabilir herhangi bir şey ama çok şükür yemek yememde kokuda bir sıkıntı yok birde ben haşlama suyu içiyorum ara sıra semizotu salatası yiyiyorum her hafta balik yapıyorum birde soğan sarımsak bol yerim genel olarak çok sağlıklı besleniyordum onun etkisi olabilir mi? Yoksa bunyeyle mi alakalı acaba bu durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…