2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet hiç kötü belirti hissetmeden hamileliği tamamlamak beslenmekle ilgisi olduğunu sanmıyorum canım, tamamen vücudumuzun hormonlara verdiği tepkisi herkesin farklı olabilir, benim midem bulanıyor ama bir şekilde bisküvi vs bastirabildim sık yiyerek bulantinin bir nebze önüne geçtim ama bazıları oluyor ki ilaç da kullansa etki etmiyor, çok ileri derece bulantı oluyor, herkesin vücudu farklı farklı tepkiler veriyor

İlk hamileligimde bu kadar olmamıştı resmen sabah ağrısına oturup aglicaktim neredeyse.sancili bir ağrı damarlarıma çekiyorlar sanki
Benim dokununca açıyor bir de kıyafet temasında acımaya başladı bugun, dayanilmayacak gibi değil ama dokununca acı ve hassasiyet oluyor

İyi akşamlar hanımlar, benim gittikçe yoğunlaşan beyaz süt gibi akıntım var. Sizde de var mı, bende mi sorun var yoksa

Benim ilk hamileliğimde devamlı kasık ağrım ve devamlı akıntım olurdu bunda ikisi de yok sanırım her hamilelik farklı göğüs hassasiyeti yoktu bunda da yok bulantım da olmamıştı inşallah yine olmaz daha yeni 6 haftalık olacağım :)

Kızlar ben bez alıp annemlere gönderdim kargo ile evim küçük diye stoklar oraya :) 1 numara genelde 1 paket yetiyor anca çocuk minyon doğarsa biraz daha kullanılabilir
1 numara 140 adet
2 numara 300 civarı
3 numara 400 küsürlerde aldım. Uygun indirimler görürsem 4 numaradan da alırım şu an biz hala 4 kullanıyoruz 4 ve 5 çok gidiyor :)
Marka olarak prima premium kullandım kızımda daha hamileyken almıştım hep uygundu o zaman daha sonra fiyat yüzünden uygun bez arayışına girdim arkadaşlarımdan akrabalarımdan çeşitli bezler denedim ben en çok molfix den memnun kaldım stoklarımı da molfix yaptım yapıyorum

Eee canım sen annenlere soyledin mi naptin okuduysam da unuttum

Geçen YouTuberın birinden duydum a101 miydi neydi oraya gelmiş baya uygun fiyat hemde görüp aldım diyordu.. sizinde daha çok indirime denk geldiğiniz market veya İnternet sitesi var mi

Geçen YouTuberın birinden duydum a101 miydi neydi oraya gelmiş baya uygun fiyat hemde görüp aldım diyordu.. sizinde daha çok indirime denk geldiğiniz market veya İnternet sitesi var mi
Ben hep alacağım zaman tüm siteleri kıyaslıyorum trendyol Hepsiburada falan ama genelde en uygunu Amazon oluyor :)

Ben hep alacağım zaman tüm siteleri kıyaslıyorum trendyol Hepsiburada falan ama genelde en uygunu Amazon oluyor :)
Daha önce amazon bizim kredi kartından para çekiyordu malesef..sonda bankadan kapattırdık kartimizi banka direkt zaten kendisi söyledi bize dikkat edin hesaplarınıza 160 tl mi ne çekiyordu

Iyi geceler hanimlar
Anne grubuna katilmak icin uye oldum hamileligimi yeni ogrendim
bugun gecikmenin 9.günü beta 8976 cikti dun. Bugun keseyi gorduk beklenen dogum 19 mayis insallah. Dusuk riskim var doktor hemen progestan basladi. 2 hafta sonra kalp atisini duymaya gidecez insallah

İyi akşamlar hanımlar, benim gittikçe yoğunlaşan beyaz süt gibi akıntım var. Sizde de var mı, bende mi sorun var yoksa
Canim mantar olmuş olabilirsin benimde oldu kaşıntı ile geldi hala dewam ediyor.doktor fitil ve krem verdi.resmen işkence.

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :)
Senin sat nedir benimki 13 ağustos, adet döngüm 30 gün o yüzden beklenen doğum 21 mayıs ama döngü hesabı yapmayınca benim de 19 mayıs ve gecikmenin 7. Günü kan verdim beta değerim 8785’ti. perşembe günü keseyi gördük kahverengi lekelerim için progestan verdi doktor. Seninle birçok konuda benziyor hamileliğimiz sanki ? İçini ferah tut bolca dinlen düşük tehliken niçin kanama falan mı oldu?

İlk hamileligimde bu kadar olmamıştı resmen sabah ağrısına oturup aglicaktim neredeyse.sancili bir ağrı damarlarıma çekiyorlar sanki
Ne kadar doğru bilmiyorum bebek kız olunca göğüste büyüme ve aşırı ağrı oluyormuş çoğu kişide. Benim ilk çocuk kızdı. Hem büyümüştü hem de aşırı ağrı, acı vardı. Yatakta sağa sola dönerken bile acıyordu. Yanlışlıkla bisey değse çığlık atardım. Bu gebeliğimde göğüste acı hiç yok . Eğer bu erkek çıkarsa bilginin doğruluğuna inanıcam şahsen

Yaa okuyunca şok oldum
Benim de sat 13 agustos beklenen dogum tarihi 19 mayıs
Aslinda planlı degildi o yuzden ogrenince cok sasirdim
Bat tarihinden itibaren koyu kahverengi çamur gibi lekelenmem var
Gecikmenin 7.günü test ysptim 8.günü kan verdim
Iki kızım var o yuzden bir cocuk daha dusunmuyorduk
Hem hap hem prezervatifle korunuyorduk milyonda bir olacak sey beni buldu
Bu kadar engele ragmen bana geldiyse dunyaya gelmeyi de hak ediyor miniğim

Valla buldum biri böyle paylaşmış
Kızlar bu arada her bez her bebeğe iyi gelmeyebiliyor. Özellikle bebeğin teni hassassa. Bunu da anca doğduktan sonra anlayabiliyoruz Riskli bi iş ama fiyatlar giderek katlanıyor o yüzden almayın da diyemem . En çok memnun kalınan bezden stok yaparsanız sorun yaşama ihtimali de daha az olabilir ya da çok abartmadan alırsınız, he bir de bazı bebekler kilo konusunda hızlı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…