Yaa okuyunca şok oldum
Benim de sat 13 agustos beklenen dogum tarihi 19 mayıs
Aslinda planlı degildi o yuzden ogrenince cok sasirdim
Bat tarihinden itibaren koyu kahverengi çamur gibi lekelenmem var
Gecikmenin 7.günü test ysptim 8.günü kan verdim
Iki kızım var o yuzden bir cocuk daha dusunmuyorduk
Hem hap hem prezervatifle korunuyorduk milyonda bir olacak sey beni buldu
Bu kadar engele ragmen bana geldiyse dunyaya gelmeyi de hak ediyor miniğim
Rabbimin hikmeti bu kadar korunmaya rağmen onu size göndermiş bu dünyada yiyecek ekmeği varmış minnakın Kan değerlerimiz çok yakın, Sat aynı , bende kan ile öğrendiğim gün çamur gibi leke gördüm hala devam ediyor kahverengi olarak bu bile aynı. Peki adet döngün? Kaç günde bir adet oluyorsun normalde?
Ne kadar doğru bilmiyorum bebek kız olunca göğüste büyüme ve aşırı ağrı oluyormuş çoğu kişide. Benim ilk çocuk kızdı. Hem büyümüştü hem de aşırı ağrı, acı vardı. Yatakta sağa sola dönerken bile acıyordu. Yanlışlıkla bisey değse çığlık atardım. Bu gebeliğimde göğüste acı hiç yok . Eğer bu erkek çıkarsa bilginin doğruluğuna inanıcam şahsen
Ya bildiğin kafam kadar oldular.hadi büyümesini geçtim resmen elleyemiyorum öyle aciyor. Birtane oglum var Allah canını sağ etsin.gonul ister bir kızım olsun sağlıklı sıhhatli.
Ne kadar doğru bilmiyorum bebek kız olunca göğüste büyüme ve aşırı ağrı oluyormuş çoğu kişide. Benim ilk çocuk kızdı. Hem büyümüştü hem de aşırı ağrı, acı vardı. Yatakta sağa sola dönerken bile acıyordu. Yanlışlıkla bisey değse çığlık atardım. Bu gebeliğimde göğüste acı hiç yok . Eğer bu erkek çıkarsa bilginin doğruluğuna inanıcam şahsen
Rabbimin hikmeti bu kadar korunmaya rağmen onu size göndermiş bu dünyada yiyecek ekmeği varmış minnakın Kan değerlerimiz çok yakın, Sat aynı , bende kan ile öğrendiğim gün çamur gibi leke gördüm hala devam ediyor kahverengi olarak bu bile aynı. Peki adet döngün? Kaç günde bir adet oluyorsun normalde?
Benim dongum 28 gun
Doktor hic dongu hesaplamasi yapmadi usg kagidinin ustune bdt 19 mayis yazmis sadece
Leke olinca insan cok korkuyor insallah saglikla kucaklarimiza alacagiz
Senin ilk cocuk mu olacak nasipse?
Bi dakka primadan bim bezine piyasadaki tum bezleri denedim ben ilk cocukta
yenodoğanda sleepyle baslamistim pisik vs yapmadi ama bebek buyudukce sleepy sızdırma problemi yaşatmaya başladi. Bio natural serisinden memnundum ama.
Baby turco aldim daha sonra. O da kalite olarak sleepy ile ayniydi sizdirinca biraktim.
Bim bezi mantar yapmisti
A101 bezi kaliplari cok kucuk. Buyuk beden alinca bez sayisi azaliyor fiyat olarak sleepy parasina geliyor diye biraktim
En son molfix kullanmaya basladim en cok memnun kaldigim molfixti.
Allah nasip eder de bebegim saglikla dünyaya gelirse dogumdan itibaren molfix kullanmayi dusunuyorum
Ben memlekette öğrendim de şuan eşimin olduğu yere geldim tayin işini felan hallettim sağlık ocağı kaydım da burda değil henüz 3 ekimde kese ve kall atışı duyulur mu ki kesin aynıydı bizim satlar ben de mi öyle yapsam acaba
Büyük ihtimalle kese kesin görünür kalp atışı da tam emin değilim 7 haftalık Ken duymuştum hep diğer gebeliklerimde 6 haftalık falan oluyo tahminimce doktora gittiğimde inşallah duyulur ama sana yüzde yüz duyulur diyemem keseyi görürsün ama
Bi dakka primadan bim bezine piyasadaki tum bezleri denedim ben ilk cocukta
yenodoğanda sleepyle baslamistim pisik vs yapmadi ama bebek buyudukce sleepy sızdırma problemi yaşatmaya başladi. Bio natural serisinden memnundum ama.
Baby turco aldim daha sonra. O da kalite olarak sleepy ile ayniydi sizdirinca biraktim.
Bim bezi mantar yapmisti
A101 bezi kaliplari cok kucuk. Buyuk beden alinca bez sayisi azaliyor fiyat olarak sleepy parasina geliyor diye biraktim
En son molfix kullanmaya basladim en cok memnun kaldigim molfixti.
Allah nasip eder de bebegim saglikla dünyaya gelirse dogumdan itibaren molfix kullanmayi dusunuyorum
Merhaba bende dun keseyi gordum 2600 beta ile gordum karından cok sukur daha cok küçücuk ama icim cok rahatladı gebeligi raporlatmam gerekiyordu ondan biraz erken gittim kalp atışı icin insallah 2-3 hafta sonra falan gitmeyi dusunuyorum 22 agustos son adet tarihim ama dongum 24 den donuyordu o yuzden tahminimce 5 haftalik falan doktor daha keseden soylemenin erken oldgunu soyledi bakalim dogum 25 mayista falan gözüküyor cok heyecanliyim
Merhaba bende dun keseyi gordum 2600 beta ile gordum karından cok sukur daha cok küçücuk ama icim cok rahatladı gebeligi raporlatmam gerekiyordu ondan biraz erken gittim kalp atışı icin insallah 2-3 hafta sonra falan gitmeyi dusunuyorum 22 agustos son adet tarihim ama dongum 24 den donuyordu o yuzden tahminimce 5 haftalik falan doktor daha keseden soylemenin erken oldgunu soyledi bakalim dogum 25 mayista falan gözüküyor cok heyecanliyim
Kızlar bu arada her bez her bebeğe iyi gelmeyebiliyor. Özellikle bebeğin teni hassassa. Bunu da anca doğduktan sonra anlayabiliyoruz Riskli bi iş ama fiyatlar giderek katlanıyor o yüzden almayın da diyemem . En çok memnun kalınan bezden stok yaparsanız sorun yaşama ihtimali de daha az olabilir ya da çok abartmadan alırsınız, he bir de bazı bebekler kilo konusunda hızlı çıkıyor
Aynen doğru diyorsunuz ben iyi bilinen bir marka almayı düşünüyorum zaten şuan alıp stoklasam herhalde aynı paraya denk gelir belki kârlı bile çıkarım ama kilo dediğiniz gibi 1 numarayı biraz az almak lazım
Büyük ihtimalle kese kesin görünür kalp atışı da tam emin değilim 7 haftalık Ken duymuştum hep diğer gebeliklerimde 6 haftalık falan oluyo tahminimce doktora gittiğimde inşallah duyulur ama sana yüzde yüz duyulur diyemem keseyi görürsün ama
Kızlar ben düşük yapıyorum galiba dün akşam şiddetli kasık ağrısı ile acile gittim kesenin bozuk olduğu içinin kanla dolu olduğu söylendi hemen yatış verip kürtaj yapacaklardı istemedim kanamam yoktu vajinal ultrasonla baktıktan sonra kahverengi lekelerim oldu şu an devam ediyor çok üzgünüm kendi doktorum beklememi söyledi sağlıksız bir gebelikse düşük olur zaten dedi
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah sağlıksız değildir ve sana tutunur bebişin lekelenmrsi ve kanaması olup sağlıkla ilerleyen çok gebelik duyduk o yüzden içini ferah tut
Ya bildiğin kafam kadar oldular.hadi büyümesini geçtim resmen elleyemiyorum öyle aciyor. Birtane oglum var Allah canını sağ etsin.gonul ister bir kızım olsun sağlıklı sıhhatli.
Hadi inşallah. Bende oğlumda hatırlamıyorum böyle olduğumu unutmusta olabilirim ama.Rabbum ne verirse basim gozum üstüne. Gönlümdeki kiz.Rabbim gonlumdekini hakkımda hayırlı eylesin ....cümlemizin.
Benim dongum 28 gun
Doktor hic dongu hesaplamasi yapmadi usg kagidinin ustune bdt 19 mayis yazmis sadece
Leke olinca insan cok korkuyor insallah saglikla kucaklarimiza alacagiz
Senin ilk cocuk mu olacak nasipse?
He benim ki 30 gün canım ondan dolayı bazı siteler 21 mayıs hesaplıyor. Bende 21 i baz aldım şuan için. Benim nasip olursa 2. Cocuk olacak ama ilk cocuk 7 yaşında epey zaman girdi araya. İlkinde hiç leke falan gelmemişti o yüzden garip geliyor bu