2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Rabbimin hikmeti bu kadar korunmaya rağmen onu size göndermiş bu dünyada yiyecek ekmeği varmış minnakın Kan değerlerimiz çok yakın, Sat aynı , bende kan ile öğrendiğim gün çamur gibi leke gördüm hala devam ediyor kahverengi olarak bu bile aynı. Peki adet döngün? Kaç günde bir adet oluyorsun normalde?

Ya bildiğin kafam kadar oldular.hadi büyümesini geçtim resmen elleyemiyorum öyle aciyor. Birtane oglum var Allah canını sağ etsin.gonul ister bir kızım olsun sağlıklı sıhhatli.
Hadi inşallah. Bende oğlumda hatırlamıyorum böyle olduğumu unutmusta olabilirim ama.Rabbum ne verirse basim gozum üstüne. Gönlümdeki kiz.Rabbim gonlumdekini hakkımda hayırlı eylesin ....cümlemizin.

Kızlar benim dışarıya lekelenme ya da kanama olmuyor ya içerideki kanama alanı nasıl geçecek acaba

Benim dongum 28 gun
Doktor hic dongu hesaplamasi yapmadi usg kagidinin ustune bdt 19 mayis yazmis sadece
Leke olinca insan cok korkuyor insallah saglikla kucaklarimiza alacagiz
Senin ilk cocuk mu olacak nasipse?

Kac numaradan ne kadar hangi marka alacağımı bilsem direkt stoklarimbiliyo musun peki
Bi dakka primadan bim bezine piyasadaki tum bezleri denedim ben ilk cocukta
yenodoğanda sleepyle baslamistim pisik vs yapmadi ama bebek buyudukce sleepy sızdırma problemi yaşatmaya başladi. Bio natural serisinden memnundum ama.
Baby turco aldim daha sonra. O da kalite olarak sleepy ile ayniydi sizdirinca biraktim.
Bim bezi mantar yapmisti
A101 bezi kaliplari cok kucuk. Buyuk beden alinca bez sayisi azaliyor fiyat olarak sleepy parasina geliyor diye biraktim
En son molfix kullanmaya basladim en cok memnun kaldigim molfixti.
Allah nasip eder de bebegim saglikla dünyaya gelirse dogumdan itibaren molfix kullanmayi dusunuyorum

Büyük ihtimalle kese kesin görünür kalp atışı da tam emin değilim 7 haftalık Ken duymuştum hep diğer gebeliklerimde 6 haftalık falan oluyo tahminimce doktora gittiğimde inşallah duyulur ama sana yüzde yüz duyulur diyemem keseyi görürsün ama

Annemler bana bebekken molfix kullanmış banada molfix çok mantıklı geliyor o yüzden

Merhaba bende dun keseyi gordum 2600 beta ile gordum karından cok sukur daha cok küçücuk ama icim cok rahatladı gebeligi raporlatmam gerekiyordu ondan biraz erken gittim kalp atışı icin insallah 2-3 hafta sonra falan gitmeyi dusunuyorum 22 agustos son adet tarihim ama dongum 24 den donuyordu o yuzden tahminimce 5 haftalik falan doktor daha keseden soylemenin erken oldgunu soyledi bakalim dogum 25 mayista falan gözüküyor cok heyecanliyim

Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah

Aynen doğru diyorsunuz ben iyi bilinen bir marka almayı düşünüyorum zaten şuan alıp stoklasam herhalde aynı paraya denk gelir belki kârlı bile çıkarım ama kilo dediğiniz gibi 1 numarayı biraz az almak lazım

Anladııım neyse bir bakalım inşallah ikisinş de görürüz duyarız da rahatlarız

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah sağlıksız değildir ve sana tutunur bebişin lekelenmrsi ve kanaması olup sağlıkla ilerleyen çok gebelik duyduk o yüzden içini ferah tut

Aminn canım, belirtiler işin heyecanı tabi. Bakalım ne cıkacak :)

Benim dongum 28 gun
Doktor hic dongu hesaplamasi yapmadi usg kagidinin ustune bdt 19 mayis yazmis sadece
Leke olinca insan cok korkuyor insallah saglikla kucaklarimiza alacagiz
Senin ilk cocuk mu olacak nasipse?
He benim ki 30 gün canım ondan dolayı bazı siteler 21 mayıs hesaplıyor. Bende 21 i baz aldım şuan için. Benim nasip olursa 2. Cocuk olacak ama ilk cocuk 7 yaşında epey zaman girdi araya. İlkinde hiç leke falan gelmemişti o yüzden garip geliyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…