Evet canım ama tempolu yürüyüş zor ya bebekle
benim evimde eliptik aleti var doktora sorayım izin verirse onu yapacağım inşallah
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
Yok kız ben sezaryenden hemen sonra 4-5 kere kalkıp yürüdüm gece kendim tek başıma yataktan kalktım yürüdüm ha ağrıdı mı evet ağrıdı ama ben bir iğnede bile feryat figan etmeme rağmen gayet de çekilecek bir acıydı canım ben psikolojik olarak bunun üstünden geleceğim dedim aslında sen de öyle psikolojik olarak kendini güçlü hissedersen sen de hemen ayaklanırsın inşallah
sen normal doğumu gördün sezaryenden korkman çok normal canım biz ikisini de görmedik direk sezaryen olunca kıyaslayamıyoruz
Çok şükür canım maşallah gruptaki sezaryen olanlar hemen toparlandı gerçekten nazar değmesin maşallah
canım dikiş bölgesine hiç karışma Allah korusun ne olur ne olmaz ani bir hareket olur o an ağrır elin kayar vs dikişin zarar görmesin Allah korusun hiç karışma bence
begonyanın meşhur tarifi
aynen ultrasonun aynısı benimkinin burnu ödem felan değilmiş
Ben ayılmadan odaya götürdüler bizde
Canım sanmıyorum sahtesini yapacaklarını tuz ucuz zaten bence alabilirsin biz de kullanıyoruz çok güzel ama aydınlatması o kadar iyi değil kendi tarafına koyarsan kendi yakının ışık görüyor o konuda bir tık zayıf gece lambası gibi tüm heryer aydınlanmıyor
Hayırlı olsun canım benim
İstediğin sorudan başlayabilirsin canım
Bebiş valla ben ameliyattan çıkınca doktor sadece sıvı tüketeceksin dedi o gün, içtiğim suyun içine hemen damlattım ben damlat dediler ameliyattan sonra, bence işe yaradı sütüm geldi çok şükür
Yok yok kalmazsın hemen yarına çok daha dinç kalkarsın inşallah korkma sonuçta basit bir şey değil içini açtılar tamamen normal ağrın olması daha yeni ameliyatlısın hiç korkma canım geçiyor
uyutmuyor bu sıpa