2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bi çoğumuzda hiç kanama olmadı ama doktorlar tedbir amaçlı verdi kullanıyorum bende

Kizlar Merhaba Bulantı kusma olmazsa erkek olabilir diyorlar ki yan komşumun 4 çocuğu var en küçük kiz onda bulantı olmuş. Erkek olabilir dedi, acaba sonradan olur mu ki bulantı kusma çünkü bazen unutuyorum Hamile olduğumu melegim can golden-snitch begmsss ve diger kizlarimm

19da ilk hissettim ama sonra 22 23 te iyice hissetmiştim. Genelde de zaten 20li haftalarda hissediliyor
15+5 te bişey kaydı içimde önceki hiç bişeye benzemiyodu çok net anlamıştım bebek olduğunu 18 de filan tekmelerini hissediyodum ama hala çok küçük olduğundan dışardan hissedilmiyodu 21 civarı babasıyla her akşam karşılıklı sohbet eder gibi tekmeleyip cevap veriyordu

Bende unutuyorum canım hem kızda hem erkektede oluyorda bulantı kız bebeklerde daha çok oluyor erkeklerde oran az cinsiyetleri ögrenince anlıcaz

Kızlar merhaba cuma günü verdiğim kan değerim 1431 di dün verdiğim kan değerim 4321 çıktı korkudan acile gittim ve kese gözüktü 12 mm Dr korkma farklı yerlerde test vermişsin zaten dedi önemli olan bizim için keseydi dedi dış gebelik değil dedi.. pazartesi kendi doktoruma kontrol var zaten
Böyle durum ile karşılaşan oldu mu acaba

Kaç haftalıkmış canım kese boyutun iyi bence strese girme kuzum pazartesi doktorun net bilgi verir

Kaç haftalıkmış canım kese boyutun iyi bence strese girme kuzum pazartesi doktorun net bilgi verir

5+2 cnm tam adetim ile uyumlu çıktı iki gebelikte böyle sorun olmayınca bugün doktora gidene kadar çok korktum

Canım bunlar kişiden kişiye değişebilen şeyler, bir tanıdığım gebeliginin 6-7 ayı boyunca bulantı sıkıntısı çekti ama oğlu oldu vücudunun hamileliğe verdiği tepki aslında sonradan geliyor mu bilmiyorum ama 6+larda arada olurdu 7den sonra çok oldu benim sonra kontrol altına almaya öğrendim, yani cinsiyetle ilgisi yoktur

Bizim de köpeğimi var bize de diyorlar aman hiç duyma. Ben beraber anılarını çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum
Haklısın, ilerde çocuk en ufak hastalandığında kediyi/köpeği bahane edeceklerine eminim ama hayvanlarımız eşya değil, bizimle yaşıyorlar

Bana da bugün biri seyirme varmı dedi. Hani bebek hareketi gibi değil yani o tipte bişey değil böyle göz seyirir ya onun gibi seyirme varsa erkek demekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…