2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Anlamıştır canım eşin de tepki verirse sakinler. Heyecanlı ve istekliler ama işte boğuyorlar
İnşallah canım. Eşim de annesine kızıyor bu kadar üsteliyor, beni üzüyor diye. Uğraşa uğraşa evdeki huzurumu bozdular gerçekten

İnşallah canım. Eşim de annesine kızıyor bu kadar üsteliyor, beni üzüyor diye. Uğraşa uğraşa evdeki huzurumu bozdular gerçekten
Takma kafana benim sat ile bebek arasında 3 hafta var geç döllenme. Pabuç bıraksa belki buradaki çoğu kadın senin yaşadıklarını yaşıcak hadlerini bilsinler iyi yapmışsın bide 3 senedir aranan beklenen bebek ya kendilerini senden önce söz sahibi yaptılar. Ay kendimi gördüm bi an sende nasıl sinir oldum şimdi 3 sene sonra oldu benimde pko var

Valla oradaki doktorların hepsi aşırı deneyimli ve kadrosu süper. Doğumla ilgili için rahat olsun derim. Kim doğurduysa hepsinin operasyonu harika geçti hemen toparlandılar. Ancak bu süreçte doktor iletişimi, seni rahatlatması ve güven vermesi gibi farklı kriterler var ister istemez. Benim gittiğim doktor baya popülermiş ben internette baya araştırdım. Normal doğumu destekliyor oluşunu da sevdim. Bir arkadaşım oradaki kadın doktora gitmişti. diğeri de Reşat Bozoklar'a gitti. İkisi de doktorlarından çok memnun kaldılar ama dediğim gibi eşle uyum nasılsa doktorla uyum da kişiye özel bence. İçine sinmeyen durum varsa bir dahaki sefere farklı doktora git.

Selamlar benim 2 kat artmaya göre bugün 5000 olması gereken betahcg sonucum 3960 çıktı varmı böyle bişey yaşayan daha önce..

Benimde öyle cnm cuma günü 1430 kusurlarda olan değerim dün 4321 çıktı bgn hemen Dr gittim ama çok şükür keseyi gördü bir sorun yok dedi

Güzel anneler bi çoğunuz kesin biliyodur ama ben hamile kalmadan önce bilmiyodum belki ilk hamileliği olup duymayan var diye söyleyim dedim aklıma düştünüz.üst raflara uzanmak hamilelikte sakıncalıymış cok yukarı hareket yapmamak gerekiyomuş

Duruma göre bakarım diye düşünüyorum, yani düzeni oturtursak işime donerim sanırım ama oturtamazsak mecbur alcam. Ne kadar süreli alabiliyoruz
Devlette 2 sene özelde 1 sene diye biliyorum. Oğlumda 6 aylıkken başlamıştım ama zor olmuştu, annem kayınvalidem yaşadığımız şehirde değil bakıcıya da güvenememiştim, gelip bizde kalmışlardı. Hem onların düzeni bozuluyor hem bizim. Bu kez en azından 1 sene alayım diyorum inşallah ekonomik durumumuz el verirse sonra güvenilir bir bakıcı denk gelir inşallah

Kızlar diğer gebeliğimde kayın valideye söylediğimizde çok üzüldü nasıl bakcaz bana bırakmayın ben bakmam felan dedi ben yaşlandım torun mu geliyor felan dedi üzüldü bayağı herkese de demiş bebeğe nasıl bakıcaz malum ben ev hanımı değilim annem de aynı şehirde değil benimle. Menapoz stresine verdim birşey demedim zaten kürtaj oldum bebek gelişmedi. Şimdi bebeğimi gizliyorum ondan en azından tamamen sağlıklı olduğunu bilince söyleyeyim dedim . Eşim de ısrarla söylemek istiyor ne yapacağım fikir verin kızlarım

senin doktoru da bu gittiğimi de çok araştırdım gayet iyi yorumlar okudum fakat benim gittiğim doktorun adı bi skandala karışmış sanırım belki hatırlarsın normal doğum yapacak kadına gel demiş bakmış bi kaç cm açıklık var ebeye tembih edip polikinliğe dönmüş sanırım açılma artınca ebe geri itmiş bebeğin kafasını havasız bırakmış doktor gelmedi daha diye. Aklanmış olmalı ki hala mesleğini yapıyor zaten detaylıca okudum doktorda da bi hata görmedim. Ama fazla yaşlı olması kafa karıştırıcı tabi dediğin gibi iletişim biraz zor oluyor. Sanırım bide senin doktoru denicem

Benim oğlumda hiç bulantım yoktu toplamda 5 kez falan kusmuşumdur o da koku hassasiyeti kaynaklıydı. Bunda günde 1 kusuyorum ve sürekli öğürme modundayım. Bakalım kız çıkacak mı bu teoriye göre

Söyleme bence 3 ay bi dolsun çocuk canlansın öyle söylersiniz. Her çocuk nasibiyle gelir elbet kolaylığını sağlar Rabbim aksine sevineceğine üzülüyor

Benim oğlumda hiç bulantım yoktu toplamda 5 kez falan kusmuşumdur o da koku hassasiyeti kaynaklıydı. Bunda günde 1 kusuyorum ve sürekli öğürme modundayım. Bakalım kız çıkacak mı bu teoriye göre
O teori bende tutmadı bakalım sende tutacakmı

Söyleme bence 3 ay bi dolsun çocuk canlansın öyle söylersiniz. Her çocuk nasibiyle gelir elbet kolaylığını sağlar Rabbim aksine sevineceğine üzülüyor
Aynen ben de eşime yalvardım resmen nolur bir dur üç ay dolsun bir bebek tutunsun dedim çünkü kv herkese duyurdu alakası olan olmayan herkes. Kürtaj oldum bitti zaman geçti kayınvalidemin kardeşinin komşusu bebek hayırlı olsun dedi kadını tanımam etmem benle alakası yok yani o bile duymuş .

Bizim evlendikten uzun zaman sonra olunca aynı seninki gibi yaptı ki kv tabi sevinçten. Onlara söyledik eve dönerken gece 11 de alt kat kiracısı aradı hayırlı olsuna hayır ona ne ara söyledin daha kendin yeni duydun. Ertesi gün memlekette akrabalara kadar sağır sultan duydu sonuç düşük oldu ikincide kendi dedi söylemeyelim diye nekadar sabretti bilmiyorum tabi. Üçüncüde şimdi eşim tembihledi duyulmasın şimdilik diye umarım söylemez

En yakin arkadasim 4 ay kustu.hemde varya ne kusmak.elinde kova ile geziyordu evinde..sonuç erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…