- 24 Mayıs 2021
- 343
- 485
- 53
Çok teşekkür ederimBenim ilk 2050 iki gün sonra 3085 ondan da üç gün sonra 6bin küsür çıktı
İnşallah canım. Eşim de annesine kızıyor bu kadar üsteliyor, beni üzüyor diye. Uğraşa uğraşa evdeki huzurumu bozdular gerçektenAnlamıştır canım eşin de tepki verirse sakinler. Heyecanlı ve istekliler ama işte boğuyorlar
Takma kafana benim sat ile bebek arasında 3 hafta var geç döllenme. Pabuç bıraksa belki buradaki çoğu kadın senin yaşadıklarını yaşıcak hadlerini bilsinler iyi yapmışsın bide 3 senedir aranan beklenen bebek ya kendilerini senden önce söz sahibi yaptılar. Ay kendimi gördüm bi an sende nasıl sinir oldum şimdi 3 sene sonra oldu benimde pko varİnşallah canım. Eşim de annesine kızıyor bu kadar üsteliyor, beni üzüyor diye. Uğraşa uğraşa evdeki huzurumu bozdular gerçekten
Valla oradaki doktorların hepsi aşırı deneyimli ve kadrosu süper. Doğumla ilgili için rahat olsun derim. Kim doğurduysa hepsinin operasyonu harika geçti hemen toparlandılar. Ancak bu süreçte doktor iletişimi, seni rahatlatması ve güven vermesi gibi farklı kriterler var ister istemez. Benim gittiğim doktor baya popülermiş ben internette baya araştırdım. Normal doğumu destekliyor oluşunu da sevdim. Bir arkadaşım oradaki kadın doktora gitmişti. diğeri de Reşat Bozoklar'a gitti. İkisi de doktorlarından çok memnun kaldılar ama dediğim gibi eşle uyum nasılsa doktorla uyum da kişiye özel bence. İçine sinmeyen durum varsa bir dahaki sefere farklı doktora git.Bana senin o doktor nasip olmadı biliyormusun randevuyu aldım dedim ya ertesi sabah aradılar doktorun 11 den sonra operasyonu çıkmış 11e kadar gelin diye bende herkes öyle giderse doktor kalabalıktan çokta ilgilenemez diye düşündüm haliyle doktorun 11e kadar baktığı hasta sayısı mesela 10 sa o saate kadar 20 kişiye bakmaya çalışacak. Neyse Osman Güngör Tuncay varmış ona aldım doktorun tecrübeli olduğuna şüphem yok nerden baksan 70 yaş var kulakları ağır işitiyor biraz iletişim sıkıntılı gibi geldi eşim tekrar gitmeyelim dedi ben bilemedim ön yargılımı oluyoruz acaba diye
Kırmızıdan kahveye döndüyse düzeliyordur canım korkma
Bence kesen haftanla gayet uyumlu canımö5+2 cnm tam adetim ile uyumlu çıktı iki gebelikte böyle sorun olmayınca bugün doktora gidene kadar çok korktum
Selamlar benim 2 kat artmaya göre bugün 5000 olması gereken betahcg sonucum 3960 çıktı varmı böyle bişey yaşayan daha önce..
Bence kesen haftanla gayet uyumlu canımö
Devlette 2 sene özelde 1 sene diye biliyorum. Oğlumda 6 aylıkken başlamıştım ama zor olmuştu, annem kayınvalidem yaşadığımız şehirde değil bakıcıya da güvenememiştim, gelip bizde kalmışlardı. Hem onların düzeni bozuluyor hem bizim. Bu kez en azından 1 sene alayım diyorum inşallah ekonomik durumumuz el verirseDuruma göre bakarım diye düşünüyorum, yani düzeni oturtursak işime donerim sanırım ama oturtamazsak mecbur alcam. Ne kadar süreli alabiliyoruz
İnşallah bebeğim inşallahKırmızıdan kahveye döndüyse düzeliyordur canım korkma
senin doktoru da bu gittiğimi de çok araştırdım gayet iyi yorumlar okudum fakat benim gittiğim doktorun adı bi skandala karışmış sanırım belki hatırlarsın normal doğum yapacak kadına gel demiş bakmış bi kaç cm açıklık var ebeye tembih edip polikinliğe dönmüş sanırım açılma artınca ebe geri itmiş bebeğin kafasını havasız bırakmış doktor gelmedi daha diye. Aklanmış olmalı ki hala mesleğini yapıyor zaten detaylıca okudum doktorda da bi hata görmedim. Ama fazla yaşlı olması kafa karıştırıcı tabi dediğin gibi iletişim biraz zor oluyor. Sanırım bide senin doktoru denicemValla oradaki doktorların hepsi aşırı deneyimli ve kadrosu süper. Doğumla ilgili için rahat olsun derim. Kim doğurduysa hepsinin operasyonu harika geçti hemen toparlandılar. Ancak bu süreçte doktor iletişimi, seni rahatlatması ve güven vermesi gibi farklı kriterler var ister istemez. Benim gittiğim doktor baya popülermiş ben internette baya araştırdım. Normal doğumu destekliyor oluşunu da sevdim. Bir arkadaşım oradaki kadın doktora gitmişti. diğeri de Reşat Bozoklar'a gitti. İkisi de doktorlarından çok memnun kaldılar ama dediğim gibi eşle uyum nasılsa doktorla uyum da kişiye özel bence. İçine sinmeyen durum varsa bir dahaki sefere farklı doktora git.
Benim oğlumda hiç bulantım yoktu toplamda 5 kez falan kusmuşumdur o da koku hassasiyeti kaynaklıydı. Bunda günde 1 kusuyorum ve sürekli öğürme modundayım. Bakalım kız çıkacak mı bu teoriye göreCanım bunlar kişiden kişiye değişebilen şeyler, bir tanıdığım gebeliginin 6-7 ayı boyunca bulantı sıkıntısı çekti ama oğlu olduvücudunun hamileliğe verdiği tepki aslında sonradan geliyor mu bilmiyorum ama 6+larda arada olurdu 7den sonra çok oldu benim sonra kontrol altına almaya öğrendim, yani cinsiyetle ilgisi yoktur
Söyleme bence 3 ay bi dolsun çocuk canlansın öyle söylersiniz. Her çocuk nasibiyle gelir elbet kolaylığını sağlar Rabbim aksine sevineceğine üzülüyorKızlar diğer gebeliğimde kayın valideye söylediğimizde çok üzüldü nasıl bakcaz bana bırakmayın ben bakmam felan dedi ben yaşlandım torun mu geliyor felan dedi üzüldü bayağı herkese de demiş bebeğe nasıl bakıcaz malum ben ev hanımı değilim annem de aynı şehirde değil benimle. Menapoz stresine verdim birşey demedim zaten kürtaj oldum bebek gelişmedi. Şimdi bebeğimi gizliyorum ondan en azından tamamen sağlıklı olduğunu bilince söyleyeyim dedim . Eşim de ısrarla söylemek istiyor ne yapacağım fikir verin kızlarım
O teori bende tutmadı bakalım sende tutacakmıBenim oğlumda hiç bulantım yoktu toplamda 5 kez falan kusmuşumdur o da koku hassasiyeti kaynaklıydı. Bunda günde 1 kusuyorum ve sürekli öğürme modundayım. Bakalım kız çıkacak mı bu teoriye göre
Aynen ben de eşime yalvardım resmen nolur bir dur üç ay dolsun bir bebek tutunsun dedim çünkü kv herkese duyurdu alakası olan olmayan herkes. Kürtaj oldum bitti zaman geçti kayınvalidemin kardeşinin komşusu bebek hayırlı olsun dedi kadını tanımam etmem benle alakası yok yani o bile duymuş .Söyleme bence 3 ay bi dolsun çocuk canlansın öyle söylersiniz. Her çocuk nasibiyle gelir elbet kolaylığını sağlar Rabbim aksine sevineceğine üzülüyor
Bizim evlendikten uzun zaman sonra olunca aynı seninki gibi yaptı ki kv tabi sevinçten. Onlara söyledik eve dönerken gece 11 de alt kat kiracısı aradı hayırlı olsuna hayır ona ne ara söyledin daha kendin yeni duydun. Ertesi gün memlekette akrabalara kadar sağır sultan duydu sonuç düşük olduAynen ben de eşime yalvardım resmen nolur bir dur üç ay dolsun bir bebek tutunsun dedim çünkü kv herkese duyurdu alakası olan olmayan herkes. Kürtaj oldum bitti zaman geçti kayınvalidemin kardeşinin komşusu bebek hayırlı olsun dedi kadını tanımam etmem benle alakası yok yani o bile duymuş .
En yakin arkadasim 4 ay kustu.hemde varya ne kusmak.elinde kova ile geziyordu evinde..sonuç erkekKizlar MerhabaBulantı kusma olmazsa erkek olabilir diyorlar ki yan komşumun 4 çocuğu var en küçük kiz onda bulantı olmuş. Erkek olabilir dedi, acaba sonradan olur mu ki bulantı kusma çünkü bazen unutuyorum Hamile olduğumu melegim can @golden-snitch @begmsss ve diger kizlarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?