- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Ekledim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHoş buldum canım7 haftalık gebeyim. 34 yaşındayım 2. Gebeliğim. Cinsiyeti belli değil
Seni varmışsın zaten canım yaşı ekledimGünaydın
Listeye beni de ekler misiniz?gulumsebebek
Sat:19 Ağustos
6+0 da keseyi gördüm
6+4 kalp atışı duydum.Tahmini doğum 25 Mayıs gözüküyor. Yaşım 31.
Bu da benim yavrum
melegim can bu sefer etiketlemeyi başardım cinsiyeti ne olabilir ki acaba vajinal görüntü bu
Valla kanaman olunca hepimizi üzdün gitti gözüyle bakıyorum filan diye. Şükür sağlığı yerindeymiş bebişinin maşallahKizlar gunaydin :) cumartesi kanama ile doktora gitmistim yazmistim buraya bugun kontrole tekrar gittim ve kucuk bi kanama alani goruldu. Anlamiuorum cumartesi sehir hastanesi vajinal baktigi halde gormedi kanama alanini bugun ozel de karindan bakilarak tespit edildi. Progestana devam. Aslinda kan sulandirici kullaniuorum ama doktorumu aradik uc gun ara verdirdi ona da. Insallah atlatirim bu durumu. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi. Boyle kanama alani olan var ki acaba nelere dikkat ettiniz? Bir de bu bebisim konumuna gore kiz ki erkek ki ki acaba :)))
Aminnnn canım benimEkledim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Seni varmışsın zaten canım yaşı ekledim
bugün gidecektim ama öğleden sonra randevu vardı o yüzden yarın sabaha aldım büyük ihtimal kan veririm çünkü gecen gittiğimde vermedim kalp atışını bekledi doktor sabah 9 da randevum inş herşey yolundadır dün akşamda adet agrısı gibi agrım oldu korktum lavaboya gittim çok şükür bişey yok yarın kalp atışını duysamda rahatlasam çokta heyecanlıyım yaaBenimde aynı kuzum maşallah ne bulursan yiyorum benimde bu aralar gögüs ucum daha hassas doktora ne zaman gidiyorsun
Benim de kanama alanım var canım şükür hiç dışarı atmadı o yüzden panik olmadım. Progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum ben de. Kendimi zorlamamaya çalışıyorum ağrım vs olursa hemen dinleniyorum. Bir de ilaçları düzenli kullanıyorum onun haricinde özellikle dikkat ettiğim bir şey yok, bir de önlem amaçlı doktorum ilişkiye ara vermemizi söyledi, bunlar haricinde bir şey yapmadım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeKizlar gunaydin :) cumartesi kanama ile doktora gitmistim yazmistim buraya bugun kontrole tekrar gittim ve kucuk bi kanama alani goruldu. Anlamiuorum cumartesi sehir hastanesi vajinal baktigi halde gormedi kanama alanini bugun ozel de karindan bakilarak tespit edildi. Progestana devam. Aslinda kan sulandirici kullaniuorum ama doktorumu aradik uc gun ara verdirdi ona da. Insallah atlatirim bu durumu. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza bebislerimizi. Boyle kanama alani olan var ki acaba nelere dikkat ettiniz? Bir de bu bebisim konumuna gore kiz ki erkek ki ki acaba :)))
Ikinciye aynisini yasayinca uzulmeyim diye kendimi hazirlamistim, insallah kanama alani da gecerValla kanaman olunca hepimizi üzdün gitti gözüyle bakıyorum filan diye. Şükür sağlığı yerindeymiş bebişinin maşallah
Evet bende yatiyorum suan iliski yasak ama kanama disari ciktigi icin kesilmesinin ucuncu gunu igneye devam etti doktorum her ihtimal karsi. Is icin sehir disindaydim bide allahtan annemin yanindayimda o ilgileniuor suan azcik dinlenip mecbur doncem evime :) saglikla kucagimiza alalim bebislerimiziBenim de kanama alanım var canım şükür hiç dışarı atmadı o yüzden panik olmadım. Progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum ben de. Kendimi zorlamamaya çalışıyorum ağrım vs olursa hemen dinleniyorum. Bir de ilaçları düzenli kullanıyorum onun haricinde özellikle dikkat ettiğim bir şey yok, bir de önlem amaçlı doktorum ilişkiye ara vermemizi söyledi, bunlar haricinde bir şey yapmadım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Stres yapmamak gerek benceEvet bende yatiyorum suan iliski yasak ama kanama disari ciktigi icin kesilmesinin ucuncu gunu igneye devam etti doktorum her ihtimal karsi. Is icin sehir disindaydim bide allahtan annemin yanindayimda o ilgileniuor suan azcik dinlenip mecbur doncem evime :) saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi
Ay maşallah kız ne kadar tatlı duruyorKızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
Aay masallah annesi epeyi büyümüşKızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
gecti canim cok sukur o gun ve ertesi gun bir tane progestan ictim ve 2.gunun aksami bitmisti cok sukur :)begmsss nasil oldun, lekelenmen gecti mi?
İnşallah güzel haberllerle geleceksin canım merak etme benimde 3 4 gündür çok batıyor karnım sanki geriliyor sertleşiyor gibi hissediyorum canımmbugün gidecektim ama öğleden sonra randevu vardı o yüzden yarın sabaha aldım büyük ihtimal kan veririm çünkü gecen gittiğimde vermedim kalp atışını bekledi doktor sabah 9 da randevum inş herşey yolundadır dün akşamda adet agrısı gibi agrım oldu korktum lavaboya gittim çok şükür bişey yok yarın kalp atışını duysamda rahatlasam çokta heyecanlıyım yaa
OoyyKızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
Maşallah kuzumuza maşallahKızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
Maşallah teyzesi yesin onu secde ediyor annesiKızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
Kızlar fetal dnaya kendi doktorunuz mu yönlendiriyor nasıl oluyor ?Ooyybende bu cuma fetal dna kan verme icin randevu aldim..1 haftaya cikiyormus sonuclar.oteki cumartesi doktor randevum var .orda ogrenirim yuksek ihtimalle cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?