2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hoş buldum canım 7 haftalık gebeyim. 34 yaşındayım 2. Gebeliğim. Cinsiyeti belli değil
Ekledim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Seni varmışsın zaten canım yaşı ekledim

Valla kanaman olunca hepimizi üzdün gitti gözüyle bakıyorum filan diye. Şükür sağlığı yerindeymiş bebişinin maşallah

Benimde aynı kuzum maşallah ne bulursan yiyorum benimde bu aralar gögüs ucum daha hassas doktora ne zaman gidiyorsun
bugün gidecektim ama öğleden sonra randevu vardı o yüzden yarın sabaha aldım büyük ihtimal kan veririm çünkü gecen gittiğimde vermedim kalp atışını bekledi doktor sabah 9 da randevum inş herşey yolundadır dün akşamda adet agrısı gibi agrım oldu korktum lavaboya gittim çok şükür bişey yok yarın kalp atışını duysamda rahatlasam çokta heyecanlıyım yaa

Benim de kanama alanım var canım şükür hiç dışarı atmadı o yüzden panik olmadım. Progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum ben de. Kendimi zorlamamaya çalışıyorum ağrım vs olursa hemen dinleniyorum. Bir de ilaçları düzenli kullanıyorum onun haricinde özellikle dikkat ettiğim bir şey yok, bir de önlem amaçlı doktorum ilişkiye ara vermemizi söyledi, bunlar haricinde bir şey yapmadım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Evet bende yatiyorum suan iliski yasak ama kanama disari ciktigi icin kesilmesinin ucuncu gunu igneye devam etti doktorum her ihtimal karsi. Is icin sehir disindaydim bide allahtan annemin yanindayimda o ilgileniuor suan azcik dinlenip mecbur doncem evime :) saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi

Kanama alanı neden oluyor ? Ben yaşamadım çok şükür ama merak ettim hemen hemen çoğu kişide var

Stres yapmamak gerek bence olumsuz her şeyi kafamdan atıyorum bu süreçte, evet endiseliyim ama düşünmemeye calisiyorum. Güzele odaklanalim

Kızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim. Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı

Ay maşallah kız ne kadar tatlı duruyor

Aay masallah annesi epeyi büyümüş sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İnşallah güzel haberllerle geleceksin canım merak etme benimde 3 4 gündür çok batıyor karnım sanki geriliyor sertleşiyor gibi hissediyorum canımm

Ooyy bende bu cuma fetal dna kan verme icin randevu aldim..1 haftaya cikiyormus sonuclar.oteki cumartesi doktor randevum var .orda ogrenirim yuksek ihtimalle cinsiyeti

Maşallah kuzumuza maşallah

Maşallah teyzesi yesin onu secde ediyor annesi ben düz görebilmek için resmi ters çevirip baktım yüzü çok kibar duruyor kıza benzettim nubu düz gibi saglıkla gelsin inşallah annesi

Ooyy bende bu cuma fetal dna kan verme icin randevu aldim..1 haftaya cikiyormus sonuclar.oteki cumartesi doktor randevum var .orda ogrenirim yuksek ihtimalle cinsiyeti
Kızlar fetal dnaya kendi doktorunuz mu yönlendiriyor nasıl oluyor ?

Cok sukur cok sevindim canim. İnsallah gidince kalp atisini da duyarsin icin rahatlat ben de iyiyim cok sukur persembe gunj kalp atisi icin gitmeyi dusunuyorum ben de

Kızlar prilam bulantınızı geçiriyor mu ? Bana doktorum yazmıştı 10 gündür gece 2 tane içiyorum ama bulantım yine var.Bir faydası olmuyor mu acaba diye düşünüyordum. Dün de uyuyup kalmışım prilamı içemedim sabah kustum.Normalde kusma olmuyordu ama bulantı devam ediyordu. Acaba kusmayı mı önlüyormuş Siz de durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…