Günaydın
Listeye beni de ekler misiniz? gulumsebebek
Sat:19 Ağustos
6+0 da keseyi gördüm
6+4 kalp atışı duydum. Tahmini doğum 25 Mayıs gözüküyor. Yaşım 31.
Bu da benim yavrum @melegim can bu sefer etiketlemeyi başardım cinsiyeti ne olabilir ki acaba vajinal görüntü bu
Kızlar selamm işteyim anca yazıyorum nasılsınızz durumlar nasıl banada doktor SMA testi yaptırmanızı öneririm dedi normalde yeni evleneceklere yapılıyormuş şimdi bizde öyle olunca yaptırdık sabah eşimle kan verdik sağlık ocağında sonuçları 1 ayı falan buluyormuş babakalım
Evet canım öyle dedi bilemiyorum biz 4 yıldır evliyiz bizim zamanımızda yoktu böyle bir test bir senedir falan varmış sanırım bizim doktor da dedi normalde çok geç çıkar ama sen şuan hamile olduğun için öncelik verecekler dedi sağlık ocağına bugün 28 gün falan bulur sonuç dedi öyle yani bakalım
Merhaba teyzeler biz sonunda kalp atışını duyduk 7+4tüm ama geç döllenmeyle 6+6yız şuan. Kalp atışına ekleyebiliriz gulumsebebek
6+6 ultrasondan cinsiyet tahmininizi de alırız
Canım benim de cmv igg pozitif çıktı doktor buna karşı bağışıklığın var dedi. İyi birşeymiş. Igm nin negatif olması gerekiyormuş o şuanki enfeksiyonu gösteriyormuş
Canım benim de cmv igg pozitif çıktı doktor buna karşı bağışıklığın var dedi. İyi birşeymiş. Igm nin negatif olması gerekiyormuş o şuanki enfeksiyonu gösteriyormuş
İçimi rahatlattın canım bende ilk yazdım internete saçma şeyler çıktı meğer IgM ile igg ayrı şeylermiş.
Benimde aynı snein gibi sonucum o zman sorun yok inşallah
İçimi rahatlattın canım bende ilk yazdım internete saçma şeyler çıktı meğer IgM ile igg ayrı şeylermiş.
Aa ben mi yanlış hesaplıyorum acaba ki? bugün uygulamadan bildirim geldi hamileliğin 10. haftasındasınız diye, 9 u doldurup 10'a girince ben de 10+0 dır diye düşündüm, ben hep bi hafta önden gitmişim o zaman
Aa ben mi yanlış hesaplıyorum acaba ki? bugün uygulamadan bildirim geldi hamileliğin 10. haftasındasınız diye, 9 u doldurup 10'a girince ben de 10+0 dır diye düşündüm, ben hep bi hafta önden gitmişim o zaman
9+1 olunca 10. hafta içinde oluyorsun uygulamalarda o şekilde gözüküyor benim de sat 11 Ağustos aramızda 4 gün var nasıl 10 olabilir diye dikkatimi çekti de ondan ben bugün 8+3 üm uygulamaya göre
9+1 olunca 10. hafta içinde oluyorsun uygulamalarda o şekilde gözüküyor benim de sat 11 Ağustos aramızda 4 gün var nasıl 10 olabilir diye dikkatimi çekti de ondan ben bugün 8+3 üm uygulamaya göre