2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım sağlık ocağı 27 28 güne falan çıkar dedi benim doktorda hamile olduğun için daha erken çıkarırlar böyle durumda demişti bilemiyorum
bizim öyle olmuştu canım hamilelere öncelik verip daha erken cıkıyorsa bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun

Merhaba canim. Seninle ayni haftayiz. Doktor sule unsal gordum. Canakkalede misin acaba

Geçen sene evlenirken verdik biz testi sağlık ocağında 6 ayda çıkmıştı size ne güzel 1 ay demisler

Geçen sene evlenirken verdik biz testi sağlık ocağında 6 ayda çıkmıştı size ne güzel 1 ay demisler
Evet canım öyle dedi bilemiyorum biz 4 yıldır evliyiz bizim zamanımızda yoktu böyle bir test bir senedir falan varmış sanırım bizim doktor da dedi normalde çok geç çıkar ama sen şuan hamile olduğun için öncelik verecekler dedi sağlık ocağına bugün 28 gün falan bulur sonuç dedi öyle yani bakalım

Kızlar anti cmv igg pozitif çıktı benm bu ne demek bilen var mı

Kızlar anti cmv igg pozitif çıktı benm bu ne demek bilen var mı
Canım benim de cmv igg pozitif çıktı doktor buna karşı bağışıklığın var dedi. İyi birşeymiş. Igm nin negatif olması gerekiyormuş o şuanki enfeksiyonu gösteriyormuş

Canım benim de cmv igg pozitif çıktı doktor buna karşı bağışıklığın var dedi. İyi birşeymiş. Igm nin negatif olması gerekiyormuş o şuanki enfeksiyonu gösteriyormuş
İçimi rahatlattın canım bende ilk yazdım internete saçma şeyler çıktı meğer IgM ile igg ayrı şeylermiş.
Benimde aynı snein gibi sonucum o zman sorun yok inşallah

İçimi rahatlattın canım bende ilk yazdım internete saçma şeyler çıktı meğer IgM ile igg ayrı şeylermiş.
evet benim de pozitif. doktor sorun yok her şey yolunda çok güzel dedi.

Şimdi çıktım doktordan sıkıntı yok dedi canım merak etme ben de baya korktum hemen doktora geldim ama iyi birşeymiş bu:)

Merhaba kızlar bu liste nerde ben bulamadım muhtemelen ben de yokum beni de ekler misiniz?
SAT: 7 Ağustos
Kalp atışı: 6+1
Şuan 10+0 ız
Liste ilk sayfada canım, senin hesapta bir hata olmasın? 9+0 sın sanki sat a göre. Tabi erken döllenmeyse bilemiyorum

Liste ilk sayfada canım, senin hesapta bir hata olmasın? 9+0 sın sanki sat a göre. Tabi erken döllenmeyse bilemiyorum
Aa ben mi yanlış hesaplıyorum acaba ki? bugün uygulamadan bildirim geldi hamileliğin 10. haftasındasınız diye, 9 u doldurup 10'a girince ben de 10+0 dır diye düşündüm, ben hep bi hafta önden gitmişim o zaman

9+1 olunca 10. hafta içinde oluyorsun uygulamalarda o şekilde gözüküyor benim de sat 11 Ağustos aramızda 4 gün var nasıl 10 olabilir diye dikkatimi çekti de ondan ben bugün 8+3 üm uygulamaya göre

9+1 olunca 10. hafta içinde oluyorsun uygulamalarda o şekilde gözüküyor benim de sat 11 Ağustos aramızda 4 gün var nasıl 10 olabilir diye dikkatimi çekti de ondan ben bugün 8+3 üm uygulamaya göre
Anladım canım doğum tarihleri çok yakın olacak o zaman seninle hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…