- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
ay canım benim ne güzel gayet belli oluyor kolları bacakları maşallah bebişine sağlıkla büyüsün inşallahKızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
Resim yok canım göremedimmelegim can buda benim minik bebegim. Zar zor bu günlere kadar geldik elhamdulillah. Hala düşük tehlikemiz devam ediyor. Rabbim beni ve tüm anneleri saglıkla kavuştursun miniklerine.
Bu karından bir ultrason cinsiyetle alakalı yorum yapılabiliyormu böyle olunca
Yüklemede sorun var sanirim. Yapamadım. Karından ultrasona göre bebek sagda duruyor.Resim yok canım göremedim
Tam sagda duruyorsa ortada degilse netse kızdır canımYüklemede sorun var sanirim. Yapamadım. Karından ultrasona göre bebek sagda duruyor.
Bu durumda belli oluyor mu
Teşekkür ederim. Bakalım cinsiyet tibbi olarak da belli olunca aceba dogeu tutmuşmu merak ediyorumTam sagda duruyorsa ortada degilse netse kızdır canım
Maşallah kocaman olmuş iyice bebişe benzemişKızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
Benim hic fikrim yok kanama alanim var ama neden oldu billiyorumKanama alanı neden oluyor ? Ben yaşamadım çok şükür ama merak ettim hemen hemen çoğu kişide var
Canım günde 4 taneye kadar içme hakkın var. Ben gece yatarken 2 tane, öğlen 11-12 gibi 1 tane daha içiyordum anca kesiyordu. Bir arkadaşım ise toplam 4 tane içiyordu.Kızlar prilam bulantınızı geçiriyor mu ? Bana doktorum yazmıştı 10 gündür gece 2 tane içiyorum ama bulantım yine var.Bir faydası olmuyor mu acaba diye düşünüyordum. Dün de uyuyup kalmışım prilamı içemedim sabah kustum.Normalde kusma olmuyordu ama bulantı devam ediyordu. Acaba kusmayı mı önlüyormuşSiz de durumlar nasıl ?
Kendi doktorunda yönlendirir herhangi bi merkeze ama sende bir kaç merkez arayarak fiyat bilgisi alabilirsin hangisini istiyorsan onda yaptırırsın. Sonuçlar hem doktoruna gidiyor hem sana mail olarak geliyor. Testin sonucuyla alakalı gerekli açıklamayı doktorun yapıyorKızlar fetal dnaya kendi doktorunuz mu yönlendiriyor nasıl oluyor ?
İsmi Üç Gen Tıbbi Tahlil Lab. diye geçiyor canım.Maşallah kocaman olmuş iyice bebişe benzemişİzmir genetiğe mi verdin inşallah dedikleri gibi 2 haftada çıkarırlar sonucu. Bana ilkinde 2 hafta dediler 1 ayda çıktı ama o dönem pandemi vardı kargolar vs sıkıntılıydı. Şimdi yine bende İzmir genetikte yaptırcam
Canım maşallah yaaa çok güzel olmuş büyümüşKızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
Ben de İzmir genetikte yaptırmıştım 10. Gün gelmişti sonuç demek ki senin gerçekten pandemiden herhalde uzun sürdü gerçi benimki de pandemi sayılırdı ama bazen oluyor öyle demek kiMaşallah kocaman olmuş iyice bebişe benzemişİzmir genetiğe mi verdin inşallah dedikleri gibi 2 haftada çıkarırlar sonucu. Bana ilkinde 2 hafta dediler 1 ayda çıktı ama o dönem pandemi vardı kargolar vs sıkıntılıydı. Şimdi yine bende İzmir genetikte yaptırcam
Bana da genelde 10 gün sonra belli oluyo ama garanti 2 hafta dediler.Ben de İzmir genetikte yaptırmıştım 10. Gün gelmişti sonuç demek ki senin gerçekten pandemiden herhalde uzun sürdü gerçi benimki de pandemi sayılırdı ama bazen oluyor öyle demek ki
Ah Farklı merkez ozaman. Kaça yaptırdın canımİsmi Üç Gen Tıbbi Tahlil Lab. diye geçiyor canım.
İnşallah bu sefer bende şanslı olurum çabuk çıkar sonuçBen de İzmir genetikte yaptırmıştım 10. Gün gelmişti sonuç demek ki senin gerçekten pandemiden herhalde uzun sürdü gerçi benimki de pandemi sayılırdı ama bazen oluyor öyle demek ki
Bişey sorucam nasıl gebe kaldınız bnde polikistik över sendromuluyum ama bir türlü gebelik elde edemiyoruz
Teşekkür ederim cevabin için inşallah en kısa sürede geçerBenim hic fikrim yok kanama alanim var ama neden oldu billiyorum
Her şey gönlünce olsun hayatım çok sevindim :)Kızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim.Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı
Eki Görüntüle 3314440
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?