2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
melegim can buda benim minik bebegim. Zar zor bu günlere kadar geldik elhamdulillah. Hala düşük tehlikemiz devam ediyor. Rabbim beni ve tüm anneleri saglıkla kavuştursun miniklerine.
Bu karından bir ultrason cinsiyetle alakalı yorum yapılabiliyormu böyle olunca

ay canım benim ne güzel gayet belli oluyor kolları bacakları maşallah bebişine sağlıkla büyüsün inşallah

Resim yok canım göremedim

Maşallah kocaman olmuş iyice bebişe benzemiş İzmir genetiğe mi verdin inşallah dedikleri gibi 2 haftada çıkarırlar sonucu. Bana ilkinde 2 hafta dediler 1 ayda çıktı ama o dönem pandemi vardı kargolar vs sıkıntılıydı. Şimdi yine bende İzmir genetikte yaptırcam

Canım günde 4 taneye kadar içme hakkın var. Ben gece yatarken 2 tane, öğlen 11-12 gibi 1 tane daha içiyordum anca kesiyordu. Bir arkadaşım ise toplam 4 tane içiyordu.

Kızlar fetal dnaya kendi doktorunuz mu yönlendiriyor nasıl oluyor ?
Kendi doktorunda yönlendirir herhangi bi merkeze ama sende bir kaç merkez arayarak fiyat bilgisi alabilirsin hangisini istiyorsan onda yaptırırsın. Sonuçlar hem doktoruna gidiyor hem sana mail olarak geliyor. Testin sonucuyla alakalı gerekli açıklamayı doktorun yapıyor

İsmi Üç Gen Tıbbi Tahlil Lab. diye geçiyor canım.

Canım maşallah yaaa çok güzel olmuş büyümüş

Ben de İzmir genetikte yaptırmıştım 10. Gün gelmişti sonuç demek ki senin gerçekten pandemiden herhalde uzun sürdü gerçi benimki de pandemi sayılırdı ama bazen oluyor öyle demek ki

Ben de İzmir genetikte yaptırmıştım 10. Gün gelmişti sonuç demek ki senin gerçekten pandemiden herhalde uzun sürdü gerçi benimki de pandemi sayılırdı ama bazen oluyor öyle demek ki
Bana da genelde 10 gün sonra belli oluyo ama garanti 2 hafta dediler.

Bişey sorucam nasıl gebe kaldınız bnde polikistik över sendromuluyum ama bir türlü gebelik elde edemiyoruz

Ben de eliminasyon diyeti sonra hamile kaldım, polikistik over ve hipofiz adenomum var. Eliminasyon diyeti mutlaka bir doktor/uzman esliginde uygulanmasi gereken medikal bir diyet, uzun sureli yapilamiyor. Sizin neye intoleransinizin oldugu, kan degerleriniz, vitamin/mineral eksiklikleriniz hepsi bir arada degerlendirildigin gercekten bir çok kronik sorunu cozebiliyor. Belli besjn gruplari belli sure diyetten cikarilip, sonra sirayla tekrar diyete tekrar sokulmasi seklinde bir diyet. Pcos lular icin beslenme cok önemli

Her şey gönlünce olsun hayatım çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…